Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen

3.9 ud af 5 stjerner
E-mail 40 58 ** **

Multibyg v/ Niels Jørgen Jørgensen

Multibyg v/ Niels Jørgen Jørgensen er en enkeltmandsvirksomhed, som både tager små og store opgaver ind. Niels Jørgen Jørgensen har 32 års erfaring med byggebranchen og kan både hjælpe med maler-, murer-, tømrer-, snedker og brolæggeropgaver.

Multibyg v/ Niels Jørgen Jørgensen udfører arbejde over hele Sjælland, og er et af de håndværkerfirmaer, som ikke er bange for også at påtage sig mindre opgaver. Multibyg v/ Niels Jørgen Jørgensen kan omvendt også hjælpe med større opgaver, da firmaet har et netværk af faste samarbejdspartnere til større opgaver.

Firmaet vægter kvalitet – både hvad angår materialer og udførelse. Indehaver, Niels Jørgen Jørgensen, går op i, at opgaver løses, som præcist, som de er aftalt. Ligeledes er det vigtigt for Niels Jørgen Jørgensen altid at være punktlig og møder altid op på adressen til aftalt tid.

Du er altid velkommen til at kontakte Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et renoverings- eller vedligeholdelsesprojekt.

Læs mere

Kontakt os her

Niels Jørgen Jørgensen
Niels Jørgen Jørgensen Indehaver
40 58 ** ** Vis nummer
40 58 47 87

Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen

Vermundsgade 20, st. tv.

2100 København Ø

CVR: 28830270

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

200 opgaver vundet

Etablering af dør og vindue 2740 Skovlunde
1 uge siden
Udskiftning af vindue 2300 København S
1 uge siden
Udbedring af låge samt udskiftning af liste 2720 Vanløse
1 uge siden
Udbedring af huller i gibsloft 2750 Ballerup
1 uge siden
Genmontering af vinduer og fugning af vinduer m.m 2860 Søborg
1 uge siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
102 anmeldelser
anmeld-haandvaerker.dk 2 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 100 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Nedrivning af væg UG Perfekt arbejde og rimelig pris

Svend A., 21 maj 2024

Absolut god! Vi bad om en katteaktivitetsbane - og det fik vi! Multibyg kom til tiden, og overholdt alle de aftaler der var indgået. Vi vil helt sikkert både anbefale Multibyg samt benytte dem igen. Super service!

Karsten H., 09 okt. 2023

Hurtig til at kontakte os - opgaven løst fra tilbud til slut på 1 uge.

Christian S., 16 aug. 2023

Det er løst så fint som det nok er muligt. Mvh Mona

Mona S., 19 jun. 2023

Meget fint udflørt og alt gjort som aftalt! Mange tak Niller

Hubert S., 08 maj 2023

Han var meget fleksibel ift. kommunikation oh hvornår han kunne udføre arbejdet. Det gik hurtigt og det ser rigtig fint ud :-)

Katrine B., 08 jun. 2022

Niller har etableret en hovedtrappe på vores hus. Han er en venlig, imødekommende, fleksibel og snakkesalig person, der går langt for at tilfredsstille sin kunde. Desværre kneb det en smule med de finere detaljer i det afsluttende pudslag, men jeg kan generelt anbefale Niller.

Klaus W., 12 jan. 2022

ALDRIG! SOM I ALDRIG! HAR JEG SET MAGEN TIL ELENDIG HÅNDVÆRKER!!!
Jeg står med en lejlighed som Niels har sat fodpaneler op i. IKKE EN ENESTE sidder lige! Alt er skåret skævt til, flugter hver...

ALDRIG! SOM I ALDRIG! HAR JEG SET MAGEN TIL ELENDIG HÅNDVÆRKER!!!
Jeg står med en lejlighed som Niels har sat fodpaneler op i. IKKE EN ENESTE sidder lige! Alt er skåret skævt til, flugter hverken i top eller bund eller med hinanden! Derudover har han flosset samtlige ender ved tilskæring! og vi står med en lejlighed smurt ind i montagelim på både vægge og gulve. Jeg troede et kort sekund at han havde fuget samlingerne, men niks det er bare lim ALLE VEGNE!
Please, hvis du læser det her. HOLD DIG VÆK FRA NIELS!
Jeg fortryder noget så inderligt at vi hyrede ham til opgaven. Kunne jeg give minus 5 stjerner havde jeg gjort det.

Læs mere

Signe Thorup, 03 aug. 2021

ALDRIG! SOM I ALDRIG! HAR JEG SET MAGEN TIL ELENDIG HÅNDVÆRKER!!! Jeg står med en lejlighed som Niels har sat fodpaneler op i. IKKE EN ENESTE sidder lige! Alt er skåret skævt til, flugter hver...
ALDRIG! SOM I ALDRIG! HAR JEG SET MAGEN TIL ELENDIG HÅNDVÆRKER!!! Jeg står med en lejlighed som Niels har sat fodpaneler op i. IKKE EN ENESTE sidder lige! Alt er skåret skævt til, flugter hverken i top eller bund eller med hinanden! Derudover har han flosset samtlige ender ved tilskæring! og vi står med en lejlighed smurt ind i montagelim på både vægge og gulve. Jeg troede et kort sekund at han havde fuget samlingerne, men niks det er bare lim ALLE VEGNE! Jeg fortryder noget så inderligt at vi hyrede ham til opgaven. Kunne jeg give minus 5 stjerner havde jeg gjort det.
Læs mere

Rasmus D., 26 jul. 2021

Multibyg var punktlig, udførte et rigtig godt stykke arbejde og var rigtig flink og hyggelig. Vil bruge ham igen næste gang jeg har brug for en håndværker.

Aino J., 30 jun. 2021

Niels Jørgen Jørgensen (Multibyg) har udført opgaven helt perfekt (forsatsrammer til kældervinduer). Vi er super tilfredse, - også med prisen.

Gerd A., 22 jun. 2021

Nej, den er egentlig ikke afsluttet, for vi skal ha lavet det om af en håndværker som er mere kyndig. Vi talte om hvor vask skulle være, men han var så "flink" at sætte den 5 cm under, trods d...
Nej, den er egentlig ikke afsluttet, for vi skal ha lavet det om af en håndværker som er mere kyndig. Vi talte om hvor vask skulle være, men han var så "flink" at sætte den 5 cm under, trods det ,at min mand er over 2m høj og formålet var at få det så højt op som muligt.Han jokede med det og satte den så alligevel ned. Til gengæld får vi så flere huller i vores undeskab og på væggen end det behøvede. Vi har også renset vores kloak, da han lod alt smulder dumpe deri, så der blev oversvømmelse. Stjerner fra 1-5 får han -1
Læs mere

Annegitte B., 13 nov. 2020

Vi kan slet ikke anbefale Niels. Det er urimelige priser for intet arbejde. Helt uhørt at man ingen mulighed har for at klage over så dårlig en service. Vi kommer IKKE til at anbefale jer fremover til alle dem vi kender som skal have udført nogen form for arbejde.

Karoline S., 11 maj 2020

Opgaven blev afsluttet 14. juni. Jeg kan ikke anbefale Niels Jørgensen. Han lavede et utilfredsstillende stk. arbejde, og prisen var ret i høj i forhold til omfanget af opgaven og kvaliteten hera...
Opgaven blev afsluttet 14. juni. Jeg kan ikke anbefale Niels Jørgensen. Han lavede et utilfredsstillende stk. arbejde, og prisen var ret i høj i forhold til omfanget af opgaven og kvaliteten heraf. For det første var han meget svær at få til at give et tidspunkt for, hvornår han kunne komme. Når han så kom, var det kun for at kigge og sige, at han MÅSKE kunne komme i weekenden. Her blev der i øvrigt udpeget flere dele af huller m.v., som skulle ordnes. Det var først efter flere opkald, at han ville give et tidspunkt. Når han så kommer laver han ikke halvdelen af det, som skal laves før han kører igen. Når jeg ringer til ham for at sige, at han ikke har udført opgaven, da der fortsat er flere huller, som skal fyldes i brusenichen er svaret "nå ja, det glemte jeg". Han kommer dog samme dag, men med en bemærkning om, at vi bare kunne gøre resten selv, og jeg bliver (igen) nødt til at stå og påpege alle reparationerne i brusenichen, som han skal udføre, og sikre at han får dem alle med.
Læs mere

Theresa S., 01 maj 2020

Multibyg rykkede ud med meget kort varsel og fik styr på opgaven, der omhandlede oppudsning af lysninger efter udskiftning af vinduer.

Mette H., 17 feb. 2020

Sagen er afsluttet foreløbig. Jeg fik et godt råd af Niels Jørgen til selv at prøve en udbedring af problemet, da årstiden ikke er egnet til for mange åbne vinduer. Jeg fulgte rådet. og efte...
Sagen er afsluttet foreløbig. Jeg fik et godt råd af Niels Jørgen til selv at prøve en udbedring af problemet, da årstiden ikke er egnet til for mange åbne vinduer. Jeg fulgte rådet. og efter nogen tid med gentagen "gymnastik" med snoretrækket til persiennerne, lykkedes det at få dem til at fungere igen. Mvh P.N.
Læs mere

Per N., 04 nov. 2019

Glimrende arbejde af Niels Jørgen Jørgensen

Anders S., 18 okt. 2019

Det hele er gået fint og arbejdet udført. Så jeg er fint tilfreds

Pernille Ø., 16 okt. 2019

Han Dørene på badeværelset det er sat op det var det eneste han den dag

Peter S., 14 okt. 2019

i forhold til kompleksiteten af opgaven, synes jeg ikke forløbet har været tilfredsstillende. Udendørs flisearbejde måtte laves om og samlet tidsforbrug i forhold til arbejdets omfang er alt for voldsomt.

Ole L., 10 okt. 2019

Opgaven er afsluttet. Det lykkedes os kun at få ét tilbud. Den pågældende håndværker var ret længe om opgaven, men hvad værre var: resultatet var ikke særlig overbevisende, med dårlig finish. Vi kommer nok ikke til at bruge denne service igen

Lars C., 02 okt. 2019

Kom efter få dage selv om de havde mange opgaver. Hækklipningen blev udført meget flot.

Anette F., 25 jun. 2019

Ja opgaven er afsluttet og vi er fuldt tilfredse med den service vi fik fra Multibyg v. Niels Jørgen Jørgensen

Kaj J., 13 maj 2019

Tilfreds med arbejdets udførelse ??

Mette H., 06 maj 2019

Opgaven er løst.

Anne-Mette L., 30 apr. 2019

Opgave færdig .OK. men ikke 100% pænt malejob ,men svær mørk farve så o.k.Dog dyrere end vi regnede med ,men også vores fejl ikke at få skriftlig pris til at begynde med.

Susanne M., 06 dec. 2018

Meget tilfreds med håndværkeren og det færdige resultat.

Mette C., 28 nov. 2018

Vi kan godt anbefale Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen. Niels er venlig og dygtigt. Han har gjort det godt og fikset vores gulv som nu næsten ikke knirker længere.

., 20 nov. 2018

Veludført arbejde med god og venlig service.

Martin H., 07 nov. 2018

Det er en perfekt udført opgave - resultatet er meget flot

Lene L., 31 maj 2018

Da jeg lavede en aftale med Multibyg, sagde Niels at det ville tage ca 14 dage, for ham at lave døren. Han henter døren 2. maj. Det kom dog til at tage over 6 uger før at min badeværelsesdør v...
Da jeg lavede en aftale med Multibyg, sagde Niels at det ville tage ca 14 dage, for ham at lave døren. Han henter døren 2. maj. Det kom dog til at tage over 6 uger før at min badeværelsesdør var færdig, og det efter flere opkald til Multibyg. Fredag d. 8. juni kom døren, jeg havde forinden talt med Niels om mandagen, hvor vi aftalte at han ville give mig et ring inden han afleverede døren. Fredag formiddag ringer det svagt på døren og jeg går ud og kigger, hvor der ingen er, så jeg tænker det må være reklamer. Jeg ringer til Niels, og spørge om han kommer med døren i dag, hvortil han svare, at han har været forbi og stillet den foran min hoveddør og at han var blevet lukket ind af rengøringsfolk i opgangen. Niels har altså hverken banket på min hoveddør eller givet mig et opkald inden han bare har sat min dør foran min hoveddør. Dette synes jeg bestemt ikke er i orden, da den i pricippet kunne være blevet stjålet. Da jeg får pakket døren ud og sat den på hængslerne til badeværelset, kan den ikke lukke ordenligt, fordi Multibyg ikke har taget højde for, at med 2 gange ny maling, er døren et par mm tykkere end førhen. Derfor må min kæreste nu slibe lidt af inderkarmen af, for at den ville kunne komme til at lukke ordenligt. Jeg mener man bør overvejer, hvor mange opgaver et enkeltmandsfirma må have lov at påtage sig, da det virker til at Multibyg har alt for travlt, så de ikke kan overholde deres aftaler og ikke giver en ordentlig/normal service. Vh. Vivi.
Læs mere

Vivi M., 13 apr. 2018

Opgaven blev løst på forfærdelig vis, så vi ender med at skulle betale en anden håndværker for at rette op på hans arbejde.

Nicholas H., 30 jan. 2018

Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen - snakkede rigtig meget! ellers fint udført arbejdet!

Lena S., 15 jan. 2018

Udemærket arbejde. Godt tilfreds

Otto J., 27 sep. 2017

Jørgensen er et behageligt bekendtskab: Han er ordholdende. punktlig og kvaliteten er i orden.

Torben J., 31 aug. 2017

Forfærdeligt håndværk. Arbejdet trak ud, der blev malet udendørs i træværk (som nu er gået i stykker). Er ked af at sige, at Multibyg har gjort mere skidt end gavn. Jeg har rykket for at udbedre skaden, men jeg kan ikke komme i kontakt med Niels. Hold jer væk.

Marie J., 09 aug. 2017

Opgaven er udført. Kontakten og derefter udførslen skete hurtigt og upåklageligt. Opgaven er udført tilfredsstillende, jeg kunne sagtens finde på at anvende Multibyg anden gang.

Malene V., 03 aug. 2017

Må klart fraråde Multibyg. Sjusket udført håndværk: Manglende kvalitet
og finish. Uigennemsigtige aftaler og priser, med kedelige nye overraskelser.

Fik i forbindelse med en simpel fugning (om...

Må klart fraråde Multibyg. Sjusket udført håndværk: Manglende kvalitet
og finish. Uigennemsigtige aftaler og priser, med kedelige nye overraskelser.

Fik i forbindelse med en simpel fugning (omfugning, da den første var
mangelfuld) beskadiget træbord og en skabs-side, der ikke engang lå i
forbindelse med fugerne. En på alle måder ærgelig oplevelse.

Har i den grad fortrudt valget af Multibyg.

Læs mere

Jakob Nielsen, 17 nov. 2016

Mangelfuld rådgivning af Multibyg forinden deres fugning førte til omfugning. Omfugningen endte så med at blive af utilfredsstillende kvalitet og sjusket finish, og denne kræves der endda så e...
Mangelfuld rådgivning af Multibyg forinden deres fugning førte til omfugning. Omfugningen endte så med at blive af utilfredsstillende kvalitet og sjusket finish, og denne kræves der endda så et yderligere vederlag for (så de anførte 3000 kr. er måske meget lavt sat). Multibyg kan alt i alt ikke anbefales, pga. mangelfuld rådgivning, sjusket kvalitet i udførelsen, og fordi der kræves vederlag for noget (omfugningen) som skyldes Multibyg selv. En rigtig dårlig oplevelse, på alle punkter.
Læs mere

Jakob N., 17 sep. 2016

Håndværkeren holder ikke aftaler og er i det hele taget ikke uddannet i et service fag.

Patrick S., 02 maj 2016

flere svarede ikke, og en del kom ikke som aftalt

rene W., 10 sep. 2015

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen

Send en forespørgsel til Multibyg V/ Niels Jørgen Jørgensen