MD Totalentreprise I/S

Vi er hos MD Totalentreprise I/S en multifaglig virksomhed med stor erfaring i værktøjskassen. Vi har base i Ringsted, men løser opgaver på hele Sjælland. Vi kan hjælpe med projekter inden for nedrivning og opbygning og tager god hånd om opgaven fra ende til anden. Vi er en virksomhed på fire, men med mulighed for tilknytning fra flere. Så vi udfører både maler-, murer- og elektrikerarbejde af alle størrelser.

God kundedialog

Hos MD Totalentreprise I/S får vi ofte ros for vores gode kundedialog og etikette. Vi søger altid at tage vores kunder i hånden gennem hele projektet, så de ved, at de er i sikre hænder. Derudover er en aftale altid en aftale i vores bog, så vi stræber efter at komme til tiden hver eneste gang og forlader forlade matriklen, før du som kunde er 100 procent tilfreds med resultatet.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i en multifaglig håndværkervirksomhed, der kan varetage hele dit projekt fra start til slut, så skal du kontakte os hos MD Totalentreprise I/S. Vi står klar med alverdens løsninger og er garant for et flot stykke håndværk og en god kundedialog gennem hele processen. Du kan kontakte os på 42 73 43 09 for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre meget mere om dit projekt.

Læs mere

Kontakt os her

Michael Due
Michael Due Indehaver
42 73 ** ** Vis nummer
42 73 43 09

MD Totalentreprise I/S

Valsømaglevej 7

4100 Ringsted

CVR: 42291935

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MD Totalentreprise I/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Nedtagning af køkkenskabe 2100 København Ø
1 uge siden
Nedrivning af væg m.m. 2200 København N
2 uger siden
Opførsel af skillevæg m.m 2200 København
3 uger siden
Nedrivning af køkken og klargøring til nyt køkken 2650 Hvidovre
3 uger siden
Lægning af klik gulv 1668 København V
1 måned siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
11 anmeldelser
google.com 1 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 7 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 3 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Hvis der var en mulighed for 0 stjerne, ville jeg have valgt det. Med afstand den absolut værste håndværker oplevelse nogensinde. 4 måneder forsinket, rigtig mange dage hvor der ikke sket noget...
Hvis der var en mulighed for 0 stjerne, ville jeg have valgt det. Med afstand den absolut værste håndværker oplevelse nogensinde. 4 måneder forsinket, rigtig mange dage hvor der ikke sket noget, vi fik ingen status/kommunikation til gengæld en masse løgn, nærmest dobbelt så dyrt som budgetteret og det værste: rigtig meget sjusk og mange fejl! Dårligste projektledelse nogensinde. Glemte at bestille elektriker, vinduer og gav forkerte oplysninger/rådgivning omkring gulvet og mange andre ting. Hele vejen rundt skuffet over den dårlige kvalitet til sådan en dyr pris.
Læs mere

Kerstin Schleier, 20 jul, 2023

Michael som vi havde kontakt med fra MD var rigtig flink og professionel. Han gav hurtigt svar og var meget fleksibel i forhold til at påbegynde projektet indenfor en meget kort tidshorisont. Arbe...

Michael som vi havde kontakt med fra MD var rigtig flink og professionel. Han gav hurtigt svar og var meget fleksibel i forhold til at påbegynde projektet indenfor en meget kort tidshorisont. Arbejdet er blevet flot og det har alt i alt været en rigtig god oplevelse, et firma jeg klart vil anbefale.

Læs mere

Cecilie Frisenvang, 28 sep, 2022

Michael er meget tilgængelig og klar i sin kommunikation. Han har løbende opdateret om fremdrift og om evt. forsinkelser. Der er udvist stor fleksibilitet og løbende sørget for at holde den opt...

Michael er meget tilgængelig og klar i sin kommunikation. Han har løbende opdateret om fremdrift og om evt. forsinkelser. Der er udvist stor fleksibilitet og løbende sørget for at holde den optimistiske tidsplan. De steder hvor tidsplanen er skredet, har det været håndværkere, som MD har hyret ind.
Resultatet er flot og prisen har været meget konkurrencedygtig. Jeg vil bestemt anbefale MD.

Læs mere

Esben Cordes, 08 sep, 2022

Rigtig god oplevelse!

Viktoria Skovhus, 03 maj, 2022

Hurtig og alt som aftalt

Jan Knudsen, 18 jan, 2022

god service

Mia Brandt , 16 jan, 2022

Nedrivning af væg. Demontering af stik kontakter og varme regulator. Nedrivning og bortskaffelse af væg. Spartel og maler arbejde. Reetablering af gulv og panel ved fjernet væg. Etablering af s...

Nedrivning af væg. Demontering af stik kontakter og varme regulator. Nedrivning og bortskaffelse af væg. Spartel og maler arbejde. Reetablering af gulv og panel ved fjernet væg. Etablering af stikkontakt i panel på eksisterende væg samt varme regulator.

Vi havde en rigtig god kommunikation med Michael, som løbende holdt os orienteret og fandt på løsninger, hvis der blev stødt på udfordringer. De startede samt sluttede til det aftale tidspunkt og var meget pålidelige i forhold til aftaler. Vi er meget tilfredse med resultatet og med hele forløbet.

Læs mere

Camilla Grandt, 21 okt, 2021

Xx

Steen Jensen, 06 sep, 2021

Opgaven udført tilfredsstillende. Jeg har også en opgave med reparation af stål tagrende som er blevet utæt i samlingen med nedløbsrøret

Steen J., 17 aug, 2021

Rigtig god og løbende kommunikation. Godt udført job, som både startede og sluttede til det aftale tidspunkt. Meget pålidelige.

Camilla G., 13 aug, 2021

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du MD Totalentreprise I/S

Send en forespørgsel til MD Totalentreprise I/S