Mortensen ejendomservice

4.7 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Mortensen ejendomservice

Mortensen Ejendomsservice

Mortensen Ejendomsservice er en enkeltmandsvirksomhed, med råderum over flere eksterne håndværkere. Vi udfører som firma arbejde med træværk og anlæg af mange forskellige former. Dette indebærer blandt andet en bred vifte af opgaver indenfor:

  • Træfældning
  • Havearbejde
  • Tømrerarbejde

Jeg, indehaver Michael Mortensen, har en ærekær tilgang til håndværkerfaget og har skabt mig en solid tværfaglig ekspertise gennem 30 år i forskellige felter af håndværk. Det er en erfaring jeg altid hiver op af værktøjskassen og gør meget brug af, uanset hvilken type opgave jeg løser.

Rykker også ud, når uret tikker

Jeg har base i Gilleleje, men kører ud over det meste af det danske land efter aftale. Jeg er fleksibel og løser derfor mange forskellige typer af opgaver. Både tømrerprojekter som renoveringer eller opsætning af nye skure hjemme i privaten, men også haveprojekter tager jeg altid ind med åbne arme. Derudover er jeg klar på at tage akutte sager ind – så du kan altid ringe, hvis uret tikker.

Perfektionisme i tømrerarbejdet

De mange år i håndværkerbranchen har givet mig en perfektionisme omkring de løsninger jeg skaber for kunderne. Jeg går meget op i finishen på håndværket og at alt, hvad der afleveres til kunden, sidder lige i skabet første gang.

Du kan stole på Mortensen Ejendomsservice

Jeg går meget op i at være troværdig og pålidelig overfor mine kunder - du kan altid stole på, at en aftale er en aftale. Jeg holder derfor altid en løbende dialog med mine kunder for at holde dem underrettet om, hvor i processen vi befinder os.

Kontakt os

Så hvis du er interesseret i en erfaren håndværker, der går op i et godt stykke håndværk og en punktlighed omkring aftalerne, skal du ikke tøve med at kontakte mig på nedenstående kontaktknapper. Jeg glæder mig meget til at høre om dit projekt.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Mortensen ejendomservice senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Michael Mortensen
Michael Mortensen Indehaver
25 14 ** **
[email protected]***.dk
Mortensen ejendomservice Pårupvej 48 3230 Græsted
CVR: 26531462
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Mortensen ejendomservice
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu