MBA Miljø ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

MBA Miljø ApS

MBA Miljø ApS

MBA Miljø ApS har specialiseret sig i alt inden for nedrivning, miljøsanering og nedskæring. De tilbyder en bred vifte af professionelt og seriøst kvalitetsarbejde, til erhverv, det private og forsikringsselskaber. MBA Miljø ApS råder ligeledes over mange kompetente medarbejdere, der alle har de lovpligtige kurser og certifikater der kræves, for at udføre mange forskelligartede opgaver. Firmaet udfører især nedrivningsarbejde og miljøsanering i forhold til kontormiljøer, parcelhuse og butikker. De har bl.a. klargjort forarbejdet for flere Nettobutikker, samt den nye Zara Home på Købmagergade i København.  

Altid ren byggeplads

MBA Miljø ApS holder til i Dragør og udfører primært arbejdsopgaver i Hovedstaden, samt på Nord- og Sydsjælland. Indehaver, Brian Andersen, har alene 20 års erfaring inden for byggebranchen og 10 års erfaring specifikt med nedrivning. Han og firmaet, sætter en ære i at udføre opgaver til aftalt tid og pris, og går meget op i ordentlighed. Derfor er der altid rent og pænt når de forlader arbejdsstedet.

MBA Miljø ApS er altid klar på at hjælpe med dit næste nedrivningsprojekt og giver gerne et uforpligtende tilbud på både nedrivningsarbejde og miljøsanering. Kontakt venligst Brian Andersen på tlf.: 91522522 eller 70777771. Du kan også trykke på kontakt-knapperne her på siden, så vender vi hurtigt retur med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os her
Brian Andersen Indehaver
70 77 ** **
[email protected]***.dk
MBA Miljø ApS A.P. Møllers Allé 9 A 2791 Dragør
CVR: 39420767
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver MBA Miljø ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du MBA Miljø ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

MBA Miljø ApS har blandt andet udført opgaver for

Skimmelsanering af børnehave for Fredensborg Kommune
Miljørådgivning og miljøsanering af idrætshal for Brøndby Kommune
Zara Home København
Netto København
Miljørådgivning, miljøsanering og nedrivning af 5.500 m2 for DSB
Miljørådgivning, miljøsanering og nedrivning af børnehave for Furesø Kommune