M. Holm Tømrer & Entreprise 

– Hos os er dine bygge- og renoveringsdrømme i trygge hænder

Hos M. Holm Tømrer & Entreprise løfter vi tømreropgaver og entrepriser for de private boligejere på det meste af Nord- og Midtsjælland samt i Københavnsområdet. Vi er stolte håndværkere med stort S, og det betyder, at vi først takker pænt farvel på en opgave, når resultatet er i top og smilet på dine læber er stort. Din tømreropgave er nemlig vores førsteprioritet, og projektet er derfor i trygge og professionelle hænder med M. Holm Tømrer & Entreprise på sagen!

Vi hjælper blandt andet med:

  • Køkkenopgaver
  • Gulve
  • Vinduer og døre
  • Om- og tilbygninger
  • Diverse tømrerreparationer

Om dit projekt er komplekst eller ligetil, skal du ikke tøve med at kontakte M. Holm Tømrer & Entreprise. Vi mener det nemlig, når vi siger, at ingen opgave er for stor eller småt for os.

Den positiv feedback fra kunderne gør os stolte

Hos M. Holm Tømrer & Entreprise sikrer vi en tæt kontakt med vores kunder fra den første dialog til den endelige finish. Vi mener nemlig, at en gennemsigtig proces og personlig dialog er det bedste grundlag for det bedste resultat i din bolig. Du ved derfor altid, hvornår vi ankommer, hvor langt vi er i projektet, og hvad du kan forvente, når vi er eksperterne på opgaven. Vores tilgang til projektet møder stor ros hos vores kunder – og det er vi stolte af! 

Solide løsninger

Drømmer du om et nyt køkken, en terrasse eller er det vinduerne, der trænger til et udskift? Så er vi klar til en uforpligtende dialog og professionel rådgivning eller et tilbud på opgaven. Tryk blot på kontakt-knapperne her på siden eller ring til os på telefon: 2299 8089, så følger vi op. Vi ser frem til en god snak!  

Læs mere

Kontakt os her

<?$res->viewProfile->contact->name; ?>
Mikkel Holm Østergaard Indehaver
22 99 ** ** Vis nummer
22 99 80 89

M. Holm Tømrer & Entreprise

Vendsysselvej 13, 1. tv.

2720 Vanløse

CVR: 42108189

Læs vores seneste anmeldelser

0
8 anmeldelser
google.com 2 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 6 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Mikkel er virkelig god og overholdte alle aftaler..😀jeg vidste at det ville være lidt dyrere end de polske håndværkere men resultatet er så meget bedre da kommunikationen med Mikkel og det f...
Mikkel er virkelig god og overholdte alle aftaler..😀jeg vidste at det ville være lidt dyrere end de polske håndværkere men resultatet er så meget bedre da kommunikationen med Mikkel og det færdige resultat er så meget bedre end man kunne forvente med det polske sjak. Så mine varmeste anbefalinger og jeg vil helt sikkert bruge Mikkel igen. Lars
Læs mere

anonym, 11 mar, 2022

Da jeg valgte M. Holm Tømrer & Entreprise, ramte jeg lige i plet. Han er stabil, meget effektiv og super professionel. Han giver god vejledning både før og under processen, og er meget samvittig...
Da jeg valgte M. Holm Tømrer & Entreprise, ramte jeg lige i plet. Han er stabil, meget effektiv og super professionel. Han giver god vejledning både før og under processen, og er meget samvittighedsfuld med at overholde byggeregler. Jeg giver M. Holm Tømrer & Entreprise min varmeste anbefaling - og jeg har allerede hyret ham til en opgave mere.
Læs mere

Hanne, 05 okt, 2021

5 stjerner for venlig og udsøgt kundeservice.

Tirzah Hansen, 22 aug, 2021

Mikkel var super professionel og hjælpsom. Jeg er meget tilfreds med resultatet

Lau, 22 jul, 2021

Supertjekket betjening!

Martin Olsen, 09 mar, 2021

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver M. Holm Tømrer & Entreprise senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

1 uge siden
Udskiftning af vinduer 1829 Frederiksberg
2 uger siden
Opførelse af skure 2720 Vanløse
1 måned siden
Opsætning af hegn 2720 Vanløse
1 måned siden
Udskiftning af køkken 2800 Kongens Lyngby
2 måneder siden
Etablering af raftehegn 2650 Hvidovre
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Vores prisniveau
kr./t.

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du M. Holm Tømrer & Entreprise