KM Murer & Epoxy ApS

Hos KM Murer & Epoxy ApS er kvaliteten og den tætte kundedialog altid i højsæde. Vi laver alt inden for murer- og gulvarbejde, og er særligt specialister inden for epoxy, polyurethan og specialgulve. Foruden vores gulve løser vi også mange opgaver inden for badeværelser og tilbygninger. Ingen opgave er for stor eller for lille, og vi leverer rettidigt, landsdækkende og altid til konkurrencedygtige priser.

Hvorfor vælge os?

Vores mission er altid at have tilfredse og glade kunder. Vi er stolte, når vi gang på gang får ros fra kunder, der synes, vi har leveret et godt stykke håndværk. Hos KM Murer & Epoxy ApS er vi tre ansatte, der stoler på hinanden og sammen løfter opgaver, hvor kvaliteten altid opretholdes. Hvis kunden ikke er tilfreds, vender vi altid tilbage og sørger for, at opgaven bliver løst tilfredsstillende. Vi tør godt sige, at vi er garant for kvalitet - og netop det rygtes hurtigt. KM Murer & Epoxy ApS oplever nemlig en stigende efterspørgsel på de vedligeholdelsesvenlige specialgulve, særligt epoxy og polyurethan. 

Hvorfor vælge et epoxygulv?

Et epoxygulv er slidstærkt, fugefrit og rengøringsvenligt. Foruden de funktionelle fordele ved et epoxygulv, er gulvet også designmæssigt nemt at tilpasse til lige præcis din personlige smag. Epoxymaling findes i et væld af forskellige farver og overflader, der også kan tilpasses løbende, hvis man vil prøve noget andet. KM Murer & Epoxy ApS står til enhver tid klar til at rådgive og fortælle mere om mulighederne ved et epoxygulv.

Hvorfor vælge et polyurethangulv?

Et polyurethangulv er ligesom et epoxygulv fugefrit, slidstærkt og rengøringsvenligt. Derudover får du et gulv, der er blødt, stødabsorberende og trinlydsdæmpende. Med et polyurethangulv, hvor funktionaliteten og kvaliteten er i top, kan du designmæssigt også tilpasse det til dit behov og din personlige smag. Gulvet fås nemlig i et hav af forskellige farver, således du kan sætte dit eget personlige præg på gulvet. Som specialister inden for specialgulve står KM Murer & Epoxy ApS altid til rådighed med ideer, tips og rådgivning.

Hvorfor vente?

Hvis vi allerede nu, har vakt din interesse, skal du ikke tøve med at tage en uforpligtende snak med os. KM Murer & Epoxy ApS er klar til at hjælpe dig med at løse dit behov. Lad dit blik glide til ned over siden og brug kontakt-knapperne, eller kontakt os på 22 44 10 52. Vi glæder os til at hjælpe dig med din forespørgsel!

Læs mere

Kontakt os her

Kasper Nørlund Mortensen Mester
22 44 ** ** Vis nummer
22 44 10 52

KM Murer & Epoxy ApS

Søndermarksvej 33

9300 Sæby

CVR: 39766094

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver KM Murer & Epoxy ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

5 dage siden
Pudsning af sokkel 9440 Aabybro
1 uge siden
Omfugning af facade 9430 Vadum
2 uger siden
Facaderenovering 9700 Brønderslev
1 måned siden
Epoxygulv 9200 Aalborg SV
6 måneder siden
Lægning af epoxygulv 9430 Vadum
Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du KM Murer & Epoxy ApS