HTJ Rørteknik ApS

– Eksperter med over 30 års erfaring i branchen

Vi har alle prøvet det – vandet stiger i toilettet, fra gulvafløbet eller i køkkenvasken, og det går kun én vej...

Stoppede køkkenvaske, toiletter og gulvafløb er et gængs problem, der kalder på en grundig langtidsløsning. Men fortvivl ej – HTJ Rørteknik står klar til at rykke ud 24/7 til blandt andet:

 • Stoppede afløb
 • Tv-inspektion
 • Kloakservice
 • Rottespærre og service på rottespærre
 • Højtryksspuling
 • Strømpeforing
 • Cutterskæring

Vi hjælper både boligforeninger og private boligejere i store dele af Midt, Øst– og Vestjylland, herunder blandt andet i byerne:

 • Aarhus
 • Randers
 • Viborg
 • Silkeborg
 • Aalborg
 • Skive
 • Horsens
 • Herning

Psst.. Hos os er prisen på kørsel fast, uanset om vi kører 100 meter eller 100 kilometer. Med andre ord: Om du holder til i Aarhus, Randers eller en tredje by skal du ikke tøve med at ringe til os på tlf.: 52 17 04 20.

Ingen ubehagelige overraskelser

Hos HTJ Rørteknik er det vigtigt for indehaver, Henrik Gammelgaard, at du som kunde ved, hvad du får, og hvad du betaler for. Derfor sørger vi altid for at have en god og tæt kundedialog. Vi har ligeledes faste timepriser, der oplyses fra start. Kort fortalt: HTJ Rørteknik garanterer en høj kvalitet uden ubehagelige overraskelser på pengepungen.

Vidste du at... Hvis du har sagt nej til service af din rottespærre, kan dit forsikringsselskab nægte at dække en eventuel skade på bygningen, der har været forårsaget af en forstoppelse af afløbet?

Vi finder altid frem til både årsag og langtidsløsning

Med HTJ Rørteknik på opgaven kan du være sikker på, at vi altid finder årsagen til problemet og løser det! Med stor faglig stolthed går vi nemlig meget op i at levere løsninger, der holder. Løsningen skal nemlig ikke blot virke nu og her, men derimod på den lange bane. Derfor udfører altid en kamerainspektion for at sikre, at alt er, som det skal være efter endt service.

Indhent et uforpligtende tilbud!

Indehaver Henrik Gammelgaard sidder klar til en god snak på tlf.: 52 17 04 20 eller gennem kontaktknapperne her på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig med din næste kloakopgave!

Læs mere

Kontakt os her

Henrik Gammelgaard Indehaver
52 17 ** ** Vis nummer
52 17 04 20

HTJ Rørteknik ApS

Toldboden 3

8800 Viborg

CVR: 26091012

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver HTJ Rørteknik ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

50 opgaver vundet

Etablering af rottespærre 9230 Svenstrup J
6 dage siden
Udbedring af stoppede rør 5200 Odense V
6 dage siden
Slamsugning af kloak 9310 Vodskov
2 uger siden
Rensning af omfangsdræn m.m. 8340 Malling
2 uger siden
TV-inspektion og rottespære 8250 Egå
3 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
43 anmeldelser
google.com 11 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 32 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Super fint og informativt. Kan helt sikkert anbefales.

Henning R., 12 feb, 2024

Rigtig god service. Reagerer hurtigt på henvendelser og er nemme a snakke med.

Søren Therkildsen, 19 jan, 2024

Jeg har lige fået spulet og renset min brønd af HTJ rørteknik og oplevede en rigtig god og hurtig service. Hvis man er hjemme når de kommer, har de tid til at forklare hvordan man selv kan servicere sin brønd, så man undgår lign. Uheld i fremtiden.

Jesper Frandsen, 19 jul, 2023

Hurtig til at kontakte. God pris. Hurtig til at fikse opgaven.

Kristin B., 09 mar, 2023

Har heldigvis kun haft brug for firmaet en enkelt gang - men er fuldt tilfreds. Og prisen var særdeles rimelig.

Anne Birthe Jensen, 19 feb, 2023

Vi fik lavet gennemløb i toiletafløb, fin service og oplevelse og det gik hurtigt. Prisen var 1750 inkl moms. Jeg ved ikke helt hvad normen er, men jeg oplever det som ret dyrt.

Tune Clausen, 19 feb, 2023

Super service, hurtig udrykningstid, god kendskab til problem og med et overskud af løsningsmuligheder. Vil klart anbefale dem.

Casper G., 09 nov, 2022

Er kun tilfreds med det udførte arbejde.

Benny K., 31 okt, 2022

Fantastisk god service

Chendy M., 08 aug, 2022

Opgaven blev udført helt perfekt

Karen N., 04 aug, 2022

De er ret dyre og kommer ikke til tiden. Der kommer faktureringsgebyr på og beløbene synes at være høje i forhold til opgaven. betalte 1700 for halv times arbejde. Der må være nogen som er bedre og billigere.

Tien Cao, 19 feb, 2022

Vi er nye husejere og stod med et tilstoppet kloak, derfor endte vi med at bruge 3-byggetilbud til at finde en kloakmester. HTJ ringede til min kæreste og gav et tilbud på 3200 alt inklusiv. I d...
Vi er nye husejere og stod med et tilstoppet kloak, derfor endte vi med at bruge 3-byggetilbud til at finde en kloakmester. HTJ ringede til min kæreste og gav et tilbud på 3200 alt inklusiv. I det mundtlige tilbud/aftale forventede vi både spuling af hele kloaken og en tv-inspektion, så vi var sikre på at løse problemet. Da de ankommer, endte de med at løse tilstopningen på ca. 15min. da blokagen var lige i starten af rensebrønden. Da de ikke spulede hele systemet igennem, ej heller inspicerede med et kamera, forventede vi at de justerede prisen til. På deres hjemmeside koster en spuling 640kr (eksl moms). Vi blev dog skuffet da der tikkede en faktura ind på 3200 kr, for 15min arbejde og ikke den aftalte tv-inspektion. Da vi så ringede til HTJ, var der ikke meget af komme efter. De mente at prisen var så høj, fordi de samarbejdede med 3-byggetilbud og det kostede penge. Da vi så ringede til 3-byggetilbud, afviste de blankt at det burde have en indflydelse på prisen. De syntes at vi skulle klage. Jeg vil på det kraftigste IKKE anbefale HTJ, da de modsat hvad de skriver på deres hjemmeside, tager en kæmpe overpris.
Læs mere

Davor Pejic, 19 feb, 2022

Vi er yderst tilfredse med arbejdet og grundigheden i undersøgelserne.

Bart M., 18 okt, 2021

Fantastisk forløb med TV inspektion der påviste rørbrud der er skyld i vores vanskeligheder Blev kontaktet af HTJ rørteknik 1. hverdag efter opgaven var lagt ud på 3 byggetilbud, 2 dage sener...
Fantastisk forløb med TV inspektion der påviste rørbrud der er skyld i vores vanskeligheder Blev kontaktet af HTJ rørteknik 1. hverdag efter opgaven var lagt ud på 3 byggetilbud, 2 dage senere er opgaven gennemført Vi har ventet i over et år på 2 andre kloakfolk der aldrig dukkede op trods gentagne henvendelser Er så tilfreds med 3 byggetilbud og HTJ rørteknik
Læs mere

Lene T., 08 okt, 2021

2 rare og venlige gutter ordnede deres opgave til UG med pil opad. Spulede kloarken....

Dorthe H., 09 sep, 2021

Alt foregik til min tilfredshed

Frank J., 01 sep, 2021

Henrik fra HTJ Rørteknik ApS lavede et glimrende stykke arbejde. Jeg kan på det varmeste anbefale firmaet. Professionel og samtidig meget imødekommende, venlig og arbejdsom. Hilsen Leif

Leif K., 19 maj, 2021

Kompetent og hurtig handling til fair pris

Cecilie S., 18 nov, 2020

"Byggeopgaven" (spuling af afløb) er afsluttet for flere måneder siden, og jeg har ikke noget at udsætte. Jeg har tidligere fået anmodninger om feedback, og jeg mener også, jeg har besvaret dem, så jeg ønsker ikke at modtage flere.

Henrik H., 20 okt, 2020

Hurtigt og effektiv service. Kan varmt anbefales.

Carsten Thomsen, 19 feb, 2020

HTJ Rørteknik ApS har nu afsluttet arbejdet. Jeg har været særdeles tilfreds med firmaets tilbud, arbejdets udførelse samt omkostningerne. Som begrundelse skal anføres, at HTJ - som den eneste...
HTJ Rørteknik ApS har nu afsluttet arbejdet. Jeg har været særdeles tilfreds med firmaets tilbud, arbejdets udførelse samt omkostningerne. Som begrundelse skal anføres, at HTJ - som den eneste ad de tre tilbudsgivere - beså arbejdet, inden de afgav tilbud/overslag. Arbejdet blev udført som aftalt, og HTJ forlod arbejdspladsen rengjort. Den tilsendte faktura var noget mindre end overslaget. HTJ overholdt alle retningslinjer og forholdsregler omkring COVID-19. Altså særdeles tilfredsstillende!
Læs mere

Karsten P., 21 nov, 2019

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du HTJ Rørteknik ApS

Send en forespørgsel til HTJ Rørteknik ApS