Elite håndværker

Holm's Have Og Anlæg

4.7 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Holm's Have Og Anlæg

Holm’s Have Og Anlæg 

Holm’s Have Og Anlæg er firmaet, som kan få din have til at stråle igen. Med mange års erfaring i bagagen, står Kasper Klaus Stolshøj-Holm klar til at udleve dine anlægsdrømme. Firmaet har base i Rødvig Stevns og betjener både private, erhverv og boligforeninger. Da ingen skal snydes for haven, de går og drømmer om, kører Kasper på hele Sjælland. 

Kompetencer er ingen mangelvare

Kasper Klaus Stolshøj er udlært anlægsgartner og har tilbragt 14 år i anlægsbranchen. Tidligere har han arbejdet for andre anlægsvirksomheder, og hans tid i branchen har budt på næsten alle tænkelige opgaver og udfordringer.

Uanset om du skal have anlagt en fliseterrasse eller have forvandlet din have til en personlig oase, kan Holm’s Have Og Anlæg løfte opgaven. Skulle der alligevel opstå behov for ekspertise fra andet end anlægsbranchen, har Kasper også de fornødne samarbejdspartnere til at følge din opgave helt til dørs. Kasper kan blandt andet hjælpe med:

  • Nyanlæg
  • Renoveringer
  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Vedligeholdelse af haver

Kyndig vejledning til din opgave

Selvom du går med drømmen om en ny have eller indkørsel, er det ikke sikkert, at du har en helt præcis idé om, hvad den bedste tilgang til opgaven er. Det ved Kasper Klaus Stolshøj-Holm. Kasper tager gerne en indledende samtale eller et møde, hvor du kan få råd og vejledning til den rigtige løsning. På den måde kan Kasper bringe tankerne og drømmene til virkelighed, så du får en have, du har glæde af mange år frem.

Søger du en erfaren fagmand til din anlægsopgave, er du velkommen til at klikke på kontakt-knappen eller ringe på tlf. 2789 8665.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Elite anlægsfirmaet 2019
Ambassadør 2019
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Holm's Have Og Anlæg senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Kasper Klaus Stolshøj-Holm Indehaver
27 89 ** **
holmshave@***.com
Holm's Have Og Anlæg Skørpingevej 66 4673 Rødvig Stevns
CVR: 38512161
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Holm's Have Og Anlæg
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu