HLEjendom V/ Henrik Lauridsen

HLEjendom udfører alle opgaver såsom vinduer og døre, gulvlægning, renovering, loft og tag m.m. Ønskes der rådgivning i forbindelse med til- eller ombygning har vi flere års erfaring i forbindelse med at vejlede bedst muligt.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til HLEjendom V/ Henrik Lauridsen

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

HLEjendom v/ Henrik Lauridsen

Hos HLEjendom v/ Henrik Lauridsen tager vi os af alle tømrer- og snedkeropgaver i Sønder- og Midtjylland. Hvad enten opgaven er stor eller lille, så er vi behjælpelige. Vores mange års erfaring betyder, at der ikke er en opgave vi ikke kan løse. Derfor varetager vi også opgaver for både private og erhverv. Vores udførelse og service er altid garant for kvalitet af højeste kaliber. Hos HLEjendom v/ Henrik Lauridsen er vi specialister i:

  • Tagentrepriser
  • Vinduer
  • Sommer- og projekthuse
  • Tilbygninger
  • Diverse små tømrer- og snedkeropgaver

Rådgivning både før, under og efter

I kan forvente en håndværker, som tager enhver opgave alvorligt både i forbindelse med rådgivning og udførelse. Det er os, der er eksperterne – derfor er det også vores ansvar, at I bliver vejledt og får løst opgaven, præcis som I ønsker. Allerede inden tilbudsgivningen, forventningsafstemmer vi med jer som bygherrer. På den måde får vi skabt et overblik over, hvordan vi skal løse jeres byggeopgave. Både under og efter byggeprocessen sparrer vi altid med bygherrer – sådan tror vi, at man sikrer den højeste kundetilfredshed.

Ærlighed baner vejen for fremtiden

Hos HLEjendom v/ Henrik Lauridsen er ærlighed plantet dybt i firmaets og medarbejdernes identitet. Vi skal levere et gedigent stykke håndværk, som vi kan stå inde for, hver gang. Samtidigt er det også en tryghed for jer som bygherrer, at I kan stole på det vi siger. En ærlig håndværker er den bedste håndværker og det er vi overbeviste om, er en altafgørende faktor for vores fremtidige succes.

Kontakt os for et godt og ærligt råd eller et uforpligtende tilbud på tlf: 24830890 mail: hl@hlejendom.dk

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Garanti
Kontakt HLEjendom V/ Henrik Lauridsen for et uforpligtende tilbud

Her finder du HLEjendom V/ Henrik Lauridsen

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne HLEjendom V/ Henrik Lauridsen

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

HLEjendom V/ Henrik Lauridsen

HLEjendom udfører alle opgaver såsom vinduer og døre, gulvlægning, renovering, loft og tag m.m. Ønskes der rådgivning i forbindelse med til- eller ombygning har vi flere års erfaring i forbindelse med at vejlede bedst muligt.

Hovedkontor

Sønder Hostrup Bygade 25
6200 Aabenraa

CVR: 32607101

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen