HB Ejendomme og Renovering ApS

4.3 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

HB Ejendomme og Renovering ApS

HB Ejendomme og Renovering ApS

- Ombygning og renovering med omtanke

For HB Ejendomme og Renovering ApS går ombygning altid hånd i hånd med omtanke. Det betyder for dig som kunde, at du får grundig og professionel rådgivning og løsninger, der er skræddersyet til netop dit projekt. 

Solid rådgivning i 20 år 

God rådgivning kan spare dig for mange omveje og sikrer, at dit projekt kommer i mål til tiden - med den helt rigtige løsning. Og vi har 20 år på bagen. HB Ejendomme og Renovering ApS hjælper både private boligejere, erhverv og boligforeninger. Vi ligger i Herning og kører ud i en radius på en lille time derfra. Vi er klar på opgaver inden for:

  • Tag og Facade 
  • Bad og Køkken
  • Energirenovering
  • Vinduer og Skillevægge
  • Hjælp til tilstandsrapporten

Helikopterperspektiv på opgaven

Udover, at vi er specialister i at se muligheder og løsninger i ældre bygninger – indendørs som udendørs, har vi også stor erfaring i at få alle dele i et projekt til at spille sammen. Det betyder for dig som kunde, at alle de forskellige håndværkergrupper, der er brug for kommer ind over projektet rettidigt. 

Få gennemgået din tilstandsrapport fra A-Z af en professionel

Vi har mange års erfaring i at læse og forstå tilstandsrapporter. Og vi ved, hvad det vil koste at udbrede de kritiske emner i rapporten. Derfor tilbyder vi en håndværkers øjne på rapporten. Det giver dig som køber en økonomisk tryghed, inden du skriver under på købsaftalen.

Kvaliteten er i top

Vores værdier er ærlighed og grundighed. Hos HB Ejendomme og Renovering ApS sætter vi os ind i dit projekt. Og vi giver dig også et ærligt svar, hvis vi mener, at projektet ikke kan lade sig gøre. Men er vi først på opgaven, kan du være sikker på en solid løsning, der holder i mange år frem. Derudover sparrer vi også gerne med dig, hvis du ønsker at lave noget af projektet selv, og vi derefter tager over - eller omvendt.

Ring til os nu på mobil 2984 6776 eller på fastnet 9713 7712 så tager vi en snak om dine ønsker og behov. Du kan også bruge kontakt-knapperne her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2019
Ambassadør 2020
Kontakt os her
Brian Borg
Brian Borg Indehaver
29 84 ** **
[email protected]***.dk
HB Ejendomme og Renovering ApS Mindestenvej 8 7400 Herning
CVR: 36925434
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver HB Ejendomme og Renovering ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du HB Ejendomme og Renovering ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu