Odense Træfældning 

– Professionel og pålidelig træfælder

Odense Træfældning er din ekspert i træfældning og havearbejde, stort som småt. Vi er nemlig en træfældervirksomhed, der med stor erfaring har dygtiggjort os i branchen i mange år, så vi altid kan sikre de bedste løsninger til vores kunder. Kvalitet er i højsædet hos os – og holdbare haveløsninger er derfor nogle, vi aldrig går på kompromis med. 

På hele Fyn kører vi ud til opgaver som:

  • Træfældning 
  • Topkapning
  • Stubfræsning
  • Beskæring af træer og buske
  • Havearbejde og græsplæner
  • Belægningsarbejde
  • Gravearbejde og meget andet

Søger du rådgivning fra en erfaren træfælder og havemand, står vi også altid klar til en god snak om dine ønsker!  

Garanti for sikkert og solidt arbejde

Hos Odense Træfældning tager vi altid de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, når træerne skal fældes. Vi arbejder effektivt, når vi er ude på en opgave – naturligvis uden at gå ned på vores høje kvalitetsstandarder. Med sikkerhed og kvalitet i top kommer man nemlig bedst i mål. 

En aftale er en aftale

Når du indgår en aftale med Odense Træfældning kan du stole på, at vi kommer som planlagt og sikrer en proces, hvor tidsplansplanen forløber som aftalt. Vi har nemlig stor respekt for vores kunders tid og gør altid vores bedste for, at du ikke skal bekymre dig det mindste om arbejdet, når vi er fagmanden på opgaven. Læn dig blot trygt tilbage og se dine grønne drømme blive til virkelighed med Odense Træfældning. 

Skal vi også hjælpe dig?

Ønsker du at vende dine planer for træerne i sommerhuset? Eller søger du sparring til den bedste haveløsning i den private have? Om du søger konkret rådgivning eller ønsker et tilbud på arbejdet, så kontakt Odense Træfældning i dag! Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring til os på telefon: 2834 4458. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Læs mere

Kontakt os her

Martin Spanggard Jensen
Martin Spanggard Jensen Indehaver
28 34 ** ** Vis nummer
28 34 44 58

Odense Træfældning

Stenløsevej 257

5260 Odense S

CVR: 39954117

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Odense Træfældning senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Beskæring af træer 5700 Svendborg
1 uge siden
Træfældning og beskæring 5792 Årslev
1 måned siden
Erhverv - Vedligehold af udendørsarealer 5000 Odense C
1 måned siden
Beskæring af træer 5700 Svendborg
1 måned siden
Prisoverslag - topkapning af grantræ 7323 Give
2 måneder siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
44 anmeldelser
trustpilot.dk 6 anmeldelser
0
google.com 28 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 10 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Desværre ingen respons. Ikke anbefales. Hvorfor accepterer Google ikke denne anmeldelse?

M S, 13 feb, 2024

Jeg ved ikke hvor alle de gode anmeldelser kommer fra, det ligner snyd. Jeg har nu forsøgt min. 3 gange at få arbejde udført. Sidste gang kom der dog en person som gav en pris, men har stadig ikke fået udført arbejdet. Heldigvis finder der andre som udfører den slags opgaver.

Bjarne Jensen, 17 nov, 2023

En kraftig beskæring af et 21 meter højt birketræ har Odense Træfældning ved fantastiske super dygtige Martin og hans team udført til største tilfredshed. Imponerende professionelt og med t...
En kraftig beskæring af et 21 meter højt birketræ har Odense Træfældning ved fantastiske super dygtige Martin og hans team udført til største tilfredshed. Imponerende professionelt og med total oprydning. Martin er ekspert, har stor sans for detaljer og bevæger sig fabelagtig akrobatisk i stor højde. Min allerbedste anbefaling.
Læs mere

Liseanne Willer, 17 okt, 2023

Hurtig og sikker fældning af bl.a. store moreltræer. Rigtigt godt arbejde

Henning, 03 okt, 2023

Skulle have baghaven fræset, og fik et godt tilbud. Det blev super godt, og vi er så tilfredse med "marken". Hurtig udrykning og godt arbejde.

Mario Holm, 17 sep, 2023

Total Rock´n´Roll-træbeskæring i bedste stil! Martin er hurtig, effektiv - og desuden superbehagelig at have besøg af. Ham ringer vi til igen, næste gang haven trænger til omgang med motorsaven. Kan helt sikkert anbefales!

Bestyrelsen, 17 sep, 2023

Indsendte billeder og beskrivelse af opgaver vedr fældning af træer i min baghave. Forhåndsaftaler pris ud fra dette. Bliver ringet op om morgenen på dagen. Her forklares det at opgaven ikke st...
Indsendte billeder og beskrivelse af opgaver vedr fældning af træer i min baghave. Forhåndsaftaler pris ud fra dette. Bliver ringet op om morgenen på dagen. Her forklares det at opgaven ikke står mål med prisen og der kræves højere beløb. Forklares med at de billeder jeg har indsendt ikke er gode nok. Jeg udtrykker utilfredshed og vi finder lille priskompromis. Efterlader flere af stammerne i 2-3 meters højde. Modtager først faktura efter 2 måneder. Denne med rykker for manglende betaling for faktura jeg ikke har modtaget. Alt i alt under middel oplevelse.
Læs mere

Torbjørn Georgsen, 18 jul, 2023

Vi fik nogle meget store grene savet af et meget stort lærketræ. Det blev gjort meget professionelt.

Dorthe 0089, 17 jul, 2023

Pålidelig og professionel. Holder aftaler. Anbefales klart.

Erik Andersen, 17 maj, 2023

Martin og hans team udførte et omhyggeligt og grundigt arbejde. Vi er meget tilfredse

Lene Kristiansen, 17 apr, 2023

Imponerende godt arbejde… kan absolut anbefales :-) Jeg havde et stor træ i en mindre parcelhus-have, som Odense træfældning fældede træet hurtigt og effektivt… og der var pænt opryddet efterfølgende

Lars Østergaard, 17 apr, 2023

Dygtige og professionelle - de har topkappet og fældet store træer i haven uden at ødelægge noget.

lasse jensen, 17 mar, 2023

Virkelig effektiv og dygtig - også til vanskelige opgaver.

Anette juhl, 17 feb, 2023

Punktlighed og professionelt udført arbejde, aftaler overholdt.

Uffe Fleron, 17 feb, 2023

De var profesionelle, hurtige og rydde pænt op efter sig.

Yvonne & Ole Schouenborg, 17 feb, 2023

Super professionelle, hurtige, og virkelig nogen søde og rare unge mennesker. Dem kan jeg varmt anbefale.

Yvonne Vest, 17 feb, 2023

Ringede en tirsdag og træet var fældet og savet op torsdag formiddag. Super service til en god pris. Vil klart bruge dem igen.

Benjamin Larrabee Sønderlund, 17 feb, 2023

Super effektive og professionelle. Hurtig udførelse og fornuftig pris. Kan varmt anbefales. Vil helt sikker bruge firmaet igen.

Lone Pedersen, 17 feb, 2023

Rigtig fint arbejde, høflig og professionel behandling. Træer fældet til aftalt tid og konkurrencedygtig pris.

Ib Thrane, 17 feb, 2023

Martin nedlagde på professionel facon og til konkurrencedygtig pris min vandgran, som efterhånden var blevet 15-17 m. høj og mere end jeg selv kunne magte. Frisk og professionel ung mand, som jeg varmt kan anbefale.

Flemming Boye, 17 feb, 2023

Hængebirk blev beskåret nænsomt og smukt og ser nu 15 år yngre ud. Stort grantræ fældet og skåret op. Meget forsigtig med ikke at beskadige andre dele af haven og alt blev fint ryddet op bagefter. Stor viden om træer og sans for symmetri. En fornøjelse!

Trine Andreassen, 17 feb, 2023

Kom til aftalt tid, det kørte på skinner. Professionelt udført arbejde. Kan varmt anbefale dem.

Uffe Fleron, 26 jul, 2022

De var forbi og anlægge have i vores nybyggede hus. Lavede ca 250 m2 græsplæne og gravede 100 meter rende til hæk. Er meget tilfreds med resultatet, er selvfølgelig nogle småting, men synes bestemt jeg fik meget value for money..

Lasse Malmos, 02 jun, 2022

Hvis de kunne få flere end 5 stjerner= meget god ville de få det. De var hurtige og der var ryddet pænt op

Karen L., 31 maj, 2022

Efter indgået aftale blev opgaven hurtigt udført til en meget konkurrencedygtig pris. Vil bestemt overveje at bruge dem igen.

Ulrik F., 20 maj, 2022

Meget søde unge og dygtige fyre, som udførte en svær opgave til 5 stjerner, og til en god pris.

Annette D., 09 maj, 2022

Jeg vil give Odensetraefalding min bedste anbefaling. For 1 måneds tid siden kom mit 15 - 17 meter høje birketræ ned at ligge på kun 2,5 time, alt blev gjort med stor sikkerhed, dygtighed og højt humør. Jeg vil helt sikkert bede dem om hjælp igen næste gang min have har brug for det :-D

Birgit, 27 apr, 2022

Meget tilfreds med deres arbejder. De gjorde en ekstra indsats og meget nemt at tale med. Kan godt anbefales dem og vil bruge dem igen.

Brian D., 12 mar, 2022

Super service. Professionel og sikker håndtering af opgaven. Absolut en god anbefaling herfra.

Jakob S. Jørgensen, 17 feb, 2022

Meget hurtige, omhyggelige og flinke Reddede også fint op Dem bruger jeg igen

Ole Nielsen, 17 feb, 2022

Behagelige og rare unge mennesker, som tog mit træaffald med alligevel til rabatpris, fordi jeg ombestemte mig, og de godt måtte køre træet væk, da det blev for stor en mundfuld for mig selv at gøre det. Hurtige og effektive og fin oprydning.

Ellen Lund, 17 feb, 2022

Vil meget gerne anbefale have hånden til alle der ønsker en hjælpende hånd, i vil blive mødt af en frisk ung imødekommende mand der vil gøre sit bedste for at gøre dig tilfreds det har jeg ...
Vil meget gerne anbefale have hånden til alle der ønsker en hjælpende hånd, i vil blive mødt af en frisk ung imødekommende mand der vil gøre sit bedste for at gøre dig tilfreds det har jeg selv oplevet Martin har top kappet et stort træ i min have, hurtigt og effektivt og meget professionelt han har også anlagt vores indkørsel med herregårds sten, så jeg har haft fornøjelsen af Martin flere gange og jeg er fuldt ud tilfreds både med prisen og udførelsen
Læs mere

Tina Jensen, 17 feb, 2020

Yderst tilfreds efter udført arbejde inkl. fin oprydning. Fik fældet et stort træ samt beskåret fire meget store og vanskelige træer, der står i skel. Arbejdet udføres hurtigt og meget effektivt. Kan kun anbefale firmaet!

Lee Allton, 17 feb, 2020

Vi havde et meget stort mammuttræ som blev fældet på meget lille grund og på flotteste vis med bifald fra tilskuerne. Der blev ryddet op og efter aftale fjernet alt træ så der kun var stammen...
Vi havde et meget stort mammuttræ som blev fældet på meget lille grund og på flotteste vis med bifald fra tilskuerne. Der blev ryddet op og efter aftale fjernet alt træ så der kun var stammen tilbage som bevis for at det havde stået et stort træ. Vi er så glade for arbejdet som blev meget professionelt udført!
Læs mere

camilla jørgensen, 17 feb, 2020

Jeg har fået udført opgaven til tilfredshed.

Elke N., 24 sep, 2019

Hej Rolf Rosenfeldt vendte ikke tilbage til mig med et skriftligt tilbud, så jeg tog Havehånden i stedet for. Jeg må sige, det var en fyr der kunne sine ting, meget kompetent og dygtig, det er b...
Hej Rolf Rosenfeldt vendte ikke tilbage til mig med et skriftligt tilbud, så jeg tog Havehånden i stedet for. Jeg må sige, det var en fyr der kunne sine ting, meget kompetent og dygtig, det er bestemt ikke sidste gang jeg tager ham, hvis jeg skulle få brug for hjælp igen. Med venlig hilsen Jytte Lynnerup
Læs mere

Jytte L., 20 mar, 2019

Var en fin klipning af træerne, og var hurtig overstået. Godt arbejde

Hanne J., 08 mar, 2019

nej min opgave er ikke afsluttet men jeg venter på at Have hånden skal give besked om hvornår han vil gå igang.Som person er Have Hånden en meget flink og behaglig mand at snakke med med gode...
nej min opgave er ikke afsluttet men jeg venter på at Have hånden skal give besked om hvornår han vil gå igang.Som person er Have Hånden en meget flink og behaglig mand at snakke med med gode ideer , jeg tror jeg for det lille bed jeg gerne ville have så her og nu vil jeg godt give ham 4 stjerner måske en mere når vi h ar afsluttet arbejdet Have Hånden har lavet mit bed rigtigt flot, han siger selv at der er en rettelse så det kommer han og gør her fredag så skulle det være færdigt
Læs mere

Alice R., 18 feb, 2019

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Odense Træfældning

Send en forespørgsel til Odense Træfældning