DS El - Teknik ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

DS El - Teknik ApS

DS El-teknik ApS

Vi er hos DS El-teknik ApS en nyopstartet virksomhed, men med en ordentlig portion erfaring i værktøjskassen. Vi rykker ud fra vores base i Valby mod begge poler, både elektriske og geografiske, og kører i en 70 kilometers radius. Her installerer vi vores elektriske løsninger, som omhandler:

  • El-tavler
  • Stikkontakter
  • Lamper
  • Installation af hvidevarer
  • Solceller
  • Elektricitet i nye huse

Så om du skal have tilknyttet elektricitet i et helt nyt byggeri, eller have tilpasset en nuværende el-løsning, så kan du roligt kontakte DS El-Teknik ApS. Med over 10 års erfaring i elektrikerbranchen kan du med god grund føle dig i trygge hænder hos os – uanset hvad din opgave byder på.

Fokus på dialogen

Hos DS El-Teknik ApS har vi altid stort fokus, på den dialog vi har med vores kunder. Vi søger at indgå i en sparringsproces med vores kunder i forbindelse med vores løsninger, der hjælper os i mål med den optimale løsning.

Vi glæder os til at høre fra dig

Hvis du er interesseret i et samarbejde, med en imødekommende og punktlig elektriker, kan du roligt kontakte os. Vi sidder klar til en god dialog og en snak om kvalitetsrige løsninger, og glæder os meget til at høre om dit projekt. Du kan kontakte os på telefonen 7874 2120 eller på nedenstående kontaktknapper. 

Kontakt os her
Søren Rosenkilde Liedberg Indehaver
20 24 ** **
[email protected]***.dk
DS El - Teknik ApS Valby Langgade 225, 1. sal 2500 VALBY
CVR: 27970095
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver DS El - Teknik ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du DS El - Teknik ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu