Dp Maler & Tømrer ApS

DP Maler og Tømrer er et veldrevet maler- og tømrerfirma med konkurrencedygtige priser og kvalitet i top. Vi udfører al slags maler- og tømrerarbejde for både erhverv, boligforeninger og private. Ring for en god dialog og et uforpligtende tilbud. 

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Dp Maler & Tømrer ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

DP Maler og Tømrer ApS sætter en ære i flotte resultater

Med speciale i både tømrer- og maleropgaver udfører vi arbejde til konkurrencedygtige priser med en kvalitet i top. Siden 2012 har vi i DP Maler og Tømrer ApS udført maler- og tømreropgaver med flotte resultater til følge over hele Sjælland. Med op til 15 års erfaring udfører vi alle former for udvendige og indvendige maleropgaver, spartling af vægge, filt og trappeopgange. Vi løfter ligeledes alt det klassiske tømrerarbejde ligefra gipsarbejde og udskiftning af døre og vinduer til nedtagning og lægning af gulve og vægge. Dertil har vi specialiseret os i gulvarbejde, hvor vi både afsliber og behandler gulve - også linoleumsgulve. Hvad end din opgave er stor som lille, så garanterer vi kvalitetsløsninger. Hos DP Maler og Tømrer ApS udfører vi arbejde for både private, erhverv og foreninger.

DP Maler og Tømrer ApS tilbyder altså:

 • Malerarbejde
 • Tømrerarbejde
 • Gulvarbejde
 • Renovering af trappeopgange
 • Totalentrepriser, da vi samarbejder med VVS'ere og elektrikere
 • Kompetent rådgivning
 • Professionelt arbejde og flotte resultater

  Et veludført stykke arbejde kan gøre en verden til forskel. Både hvad angår boligens udseende, og dens holdbarhed. For os er det vigtigt, at resultaterne lever op til kundernes forventninger. Derfor rådgiver vi naturligvis gerne kunder, der ikke er helt sikre på, hvilken løsning, der passer bedst på opgaven. Vi lægger desuden stor vægt på, at det færdige resultat får et flot finish, uanset hvilken opgave vi er ude på. Ligeledes kan kunder forvente, at vi rydder pænt op efter os selv, og først efterlader stedet, når der er rent og nydeligt igen.

  Hos DP Maler og Tømrer ApS mener vi, at både arbejdets kvalitet og pris er vigtigt. Kunden skal føle sig tryg fra start til slut og vi er derfor bevidste om at overholde aftalte deadlines. For at sikre arbejdets kvalitet, benytter vi kun materialer af ordentlig kvalitet og vi maler af denne grund også kun med svanemærket maling, der skåner både miljøet og dig.

  Ring allerede i dag, hvis du ønsker kontakt til et professionelt og kvalitetsbevidst maler- og tømrerfirma. Du kan trykke på 'kontakt-knappen' her på siden, eller ringe direkte til DP Maler og Tømrer ApS på tlf.: 21 17 12 41

  Garanti

  Referencer

  Dp Maler & Tømrer ApS har blandt andet udført opgaver for:

  • Lejlighed (komplet istandssættelse)
   Frederiksberg
  • Villa (total udvendig istandsættelse)
   Roskilde
  • Novenco (maling, filtsning mv.)
   Næstved
  • Villa (komplet indvendig istandsættelse)
   Greve
  • Villa (total udvendig istandsættelse)
   Karlslunde
  Kontakt Dp Maler & Tømrer ApS for et uforpligtende tilbud

  Her finder du Dp Maler & Tømrer ApS

  Hovedkontor

  Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

  Sådan anmelder kunderne Dp Maler & Tømrer ApS

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?