Den Lille Murer V/Jesper Sandy Olsen

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Den Lille Murer V/Jesper Sandy Olsen

Den Lille Murer v/ Jesper Sandy Olsen

Siden 2012 har Den Lille Murer v/ Jesper Sandy Olsen taget sig af diverse former for murerarbejde og har med sine 12 års erfaring en god portion ekspertise, som kommer til udtryk i enhver opgave. Firmaet holder til i Holbæk, men udfører opgaver på hele Sjælland for både private, erhverv og boligforeninger.

Et solidt stykke håndværk i første omgang

Hos Den Lille Murer v/ Jesper Sandy Olsen spiller grundighed og præcision en hovedrolle i hverdagens arbejdsopgaver. Ifølge indehaver Jesper Sandy Olsen, så drejer det sig om en faglig stolthed. En stolthed som mangler i murerbranchen, mener han. Derfor arbejder firmaet med sans for detaljen og med et iver om at tilgodese kundens behov og ønsker. På den måde opnår murerfirmaet de gode kvalitetssikre resultater.

Få gode råd og vejledning

Den Lille Murer v/ Jesper Sandy Olsen føler et ansvar om at tage ekspertrollen på sig og sætter en ære i at rådgive om byggeopgaverne. Rådgivningen sker naturligvis i samspil med kunden, så I sammen får forventningsafstemt og får dannet grobund for et godt overblik over byggeprocessen. På den måde undgår man også uoverensstemmelser og går ind til opgaven med en klar rettesnor, så alle parter ved, hvad aftalen indeholder.

Faste samarbejdspartnere – et kvalitetsstempel

Den Lille Murer v/ Jesper Sandy Olsen arbejder har et stort leverandørnetværk og benytter sig af faste samarbejdspartnere, som også er garant for god kvalitet. Samarbejdet har resulteret i et godt kendskab og dermed en stor gensidig tillid firmaerne i mellem. Det betyder også, at murerfirmaet og dets samarbejdspartnere kan stå inde for hinanden og udfører arbejdsopgaver med høj moral og et positiv energiniveau.

Hvis du har behov for et godt råd eller et uforpligtende tilbud fra en erfaren murer, så kontakt Den Lille Murer v/ Jesper Sandy Olsen på tlf: 51960800 eller mail: denlmurer@gmail.com
Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Jesper Olsen Mester
51 96 ** **
denlmurer@***.com
Den Lille Murer V/Jesper Sandy Olsen Søndervang 23 4300 Holbæk
CVR: 34421099
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Den Lille Murer V/Jesper Sandy Olsen senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Den Lille Murer V/Jesper Sandy Olsen
Klar til at fortælle os mere om din opgave, og få et uforpligtende tilbud på?