Bygningskonsulent Rune Hansen ApS

4.9 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Bygningskonsulent Rune Hansen ApS

Bygningskonsulent Rune Hansen ApS

Jeg, Rune Hansen, er uddannet som bygningsingeniør fra DTU, med det formål at hjælpe danskerne med at udleve deres boligdrømme. Sidenhen har jeg udvidet paletten af kompetencer, jeg er blandt andet bygningssagkyndig, og gør mig nu mest i:

  • Energimærkning
  • Tilstandsrapporter

Derudover har jeg, kva min samarbejdspartner, også muligheden for at tilbyde at lave el-rapporter. Vi kan altså levere hele pakken.

En uddannelse som bygningsingeniør

Med en baggrund som bygningsingeniør havde jeg det helt rette udgangspunkt til at specialisere mig indenfor netop tilstanden på huse. Som førnævnt er jeg beskikket bygningssagkyndig, hvilket gør mig i stand til at lave udførlige og ikke mindst lovlige tilstandsrapporter. Jeg kan også energimærke både dit private hjem, såvel som en større boligforening, hvilket er påkrævet ved køb, salg eller udlejning af en ejendom. 

Som person er jeg..

.. Enorm grundig og detaljeorienteret, hvorfor denne karrierevej var helt naturlig for mig. Du kan altså være tryg og sikker på, at jeg når hele vejen rundt og ud i alle hjørnerne. Jeg springer aldrig over hvor gærdet er lavest! Dette udmærker sig også i min dialog med kunderne, hvor jeg tager mig god tid til at lytte og sikre en god kundedialog, netop for at sørge for, at du som kunde får den bedst tænkelige oplevelse.

Skal du have tilset tilstanden i din bolig?

Så tøv ikke med at tage fat i mig på 61 26 77 62 eller brug kontaktknapperne på siden, for en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig!

Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Kontakt os her
Rune Hansen
Rune Hansen Indehaver
61 26 ** **
[email protected]***.com
Bygningskonsulent Rune Hansen ApS amtsvejen 136 3390 Hundested
CVR: 41489537
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Bygningskonsulent Rune Hansen ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Bygningskonsulent Rune Hansen ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu