Byens Tagservice

3.3 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Byens Tagservice

Byens Tagservice

Byens Tagservice er en enkeltmandsvirksomhed, som lever af at udføre tagarbejde i højeste kvalitet. Brian Pedersen er manden ved roret, og alle husstande i Nordjylland serviceres med et smil på læben – hvad end det måtte være privatboliger, erhverv eller boligforeninger.

Firmaet udfører:
  • Algebehandling
  • Tagrens
  • Tagmaling
  • Isolering

Erfaringen skinner igennem

Jeg startede firmaet i 2003 sammen med min bror. Vi havde begge en ambition om at levere tagarbejde af bedste kvalitet til glade og tilbagevendende kunder. Siden 2007 har jeg kørt firmaet på egen hånd, og ambitionen er stadig den samme. Jeg har selv arbejdet indenfor tagbranchen siden 1998, og jeg har således 20 års erfaring indenfor branchen. Du kan derfor have ro i sindet, når du vælger Byens Tagservice til din næste tagopgave. I løbet af de 20 år er hverken gejsten eller gåpåmodet blevet mindre – til gengæld er ekspertisen kun blevet større. Du kan derfor altid regne med grundig vejledning, når du vælger Byens Tagservice. 

Mine kunder bliver tilbagevendende kunder

Hos Byens Tagservice er målet at få tilbagevendende kunder. Derfor vægter jeg altid kundedialogen meget højt, allerede fra starten af en ny opgave. Det er vigtigt, at der er kemi mellem kunde og håndværker, og at der bliver lyttet til kundens behov. Med kvalitet i arbejdet, godt humør og en god dialog, håber jeg således på at stå øverst i din telefonbog næste gang tagrenden skal renses.


Skal du bruge en hjælpende hånd til dit tagprojekt, er du velkommen til at klikke på kontakt-knappen for en uforpligtende samtale.
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2018
Ambassadør 2019
Ambassadør 2020
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Byens Tagservice senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Brian Skov Pedersen Indehaver
60 64 ** **
[email protected]***.dk
Byens Tagservice Grynderupvejen 39 9500 Hobro
CVR: 30162064
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Byens Tagservice
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu