Anlægsgartner Morten Vind

4.9 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Anlægsgartner Morten Vind

Anlægsgartner Morten Vind

Hos Anlægsgartner Morten Vind er kvaliteten altid i top. Vi er et anlægsfirma bestående af tre medarbejdere, der alle har mange års erfaring med i bagagen. Vores hovedfokus er det grå anlægsarbejde, men vi hjælper gerne til med alt indenfor anlægs- og brolæggerfaget, og ingen opgave er for lille eller for stor for os.

Firmaet har base i Herfølge, men vi bestræber os på at tilbyde vores kvalitetsløsninger til så mange kunder som muligt. Derfor kører vi på hele Sjælland, hvor vi udfører arbejde for både private, boligforeninger og erhverv.

Erfaring er vejen frem

Vi kan bryste os ved, at to af vores medarbejdere har over 30 års erfaring, mens vores sidste medarbejder har 14 års erfaring. Når du vælger os, kan du som kunde derfor forvente ansvarsbevidste anlægsgartnere, der har kærlighed for det fag, vi arbejder med.

Vi har særligt specialiseret os i brolægning og haveanlæg, hvad end det måtte være nyanlæg eller renovering. Ingen opgave er for stor, så tøv ikke med at række ud til os, hvis du har behov for hjælp til din opgave.

Vi kræser for kvaliteten

Opgavens finish er meget vigtig for os. Vi forlader ikke vores kunder, før de er helt tilfredse med det endelige resultat. Betyder det, at vi må bruge lidt længere tid for at kræse for brolægningen, så gør vi selvfølgelig det. God omtale fra vores mange kunder er vores eksistensgrundlag, men god omtale opstår kun, når kvaliteten er på plads.

Et vigtigt skridt imod at sikre dig en god oplevelse er forventningsafstemning. Erfaring viser os, at samtaler før, under og efter anlægsprojektet sikrer det bedste resultat. Du kan derfor have ro i maven, når du sender os ud i haven.

Leder du efter erfarne og ansvarsbevidste anlægsgartnere til en anlægs- eller brolægningsopgave, så klik på kontakt-knappen for en uforpligtende samtale eller et tilbud.

Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2020
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Anlægsgartner Morten Vind senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Morten Vind
Morten Vind Indehaver
22 11 ** **
[email protected]***.dk
Anlægsgartner Morten Vind Teglværksvej 1 4681 Herfølge
CVR: 35287663
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Anlægsgartner Morten Vind
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu