Anlægsgartner Krøyer Voss

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Anlægsgartner Krøyer Voss

Anlægsgartner Krøyer Voss

- Garanti for professionelt anlægsarbejde og haveservice

Hos Anlægsgartner Krøyer Voss har vi over 30 års erfaring indenfor anlægsbranchen. Vi bryster os med at levere kreative løsninger af sublim kvalitet, således at jeres have får et unikt udtryk. Vi kører mellem Gentofte, Lyngby og Holbæk for private og erhverv, men varetager også opgaver for boligforeninger i hele København.

Kvalitet og kreativitet går hånd i hånd

Går I med en havedrøm eller en idé til et mere indbydende gårdmiljø?
Så er Anlægsgartner Krøyer Voss de rette til opgaven. Vores mange år i faget betyder, at vi er eksperter i at gøre din spirende havedrøm til virkelighed. Det er vigtigt for os at levere komplette og holdbare løsninger, som er skræddersyet til jeres behov. Vores mål er at gøre jeres have eller gårdmiljø til et grønt åndehul, hvor man kan hygge sig og slappe af i venner og families lag. I kan forvente nogle anlægsgartnere, som først er tilfredse, når I er. Vores faglige ekspertise betyder, at der ikke er et projekt, vi ikke kan løse.

Vi tilbyder alt fra:
  • Nyanlæg
  • Gårdsanering
  • Havedesign
  • Brolægning
  • Trækonstruktioner
  • Pleje af grønne områder
  • Haveservice
  • Professionel rådgivning

Det er os fra ’Han, Hun og Haven’ på TV2

Vi har gennem flere sæsoner været den foretrukne anlægsgartner i haveprogrammet ’Han, Hun og Haven’ på TV2. Det ser vi som et klap på skulderen og et kvalitetsstempel, men det får os ikke til at hvile på laurbærrene. Det betyder derimod, at vi har en masse forventninger, som vi glædeligt vil leve op til. Vi ved godt, det hurtigt kan blive en uoverskuelig opgave både at få ryddet og bygget haven nydeligt op igen. Og det er netop her, vi kommer ind i billedet. Lad os hjælpe dig med at få din drømmehave. Hos Anlægsgartner Krøyer Voss tilbyder vi en indledende sparring, hvor vi i samspil både tegner, idéudvikler og skaber rammer for jeres fremtidige have.

Ønsker I gode råd eller et uforpligtende tilbud på jeres kommende haveprojekt, så står vi klar til at hjælpe. Hvis I har specifikke ønsker, så tøv ikke med at sige dem højt – næsten alt kan lade sig gøre med Anlægsgartner Krøyer Voss.
Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Morten Voss Indehaver
44 4 ** **
[email protected]***.dk
Anlægsgartner Krøyer Voss Baldersvej 19 4030 Tune
CVR: 34260745
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Anlægsgartner Krøyer Voss senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Anlægsgartner Krøyer Voss
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Anlægsgartner Krøyer Voss har blandt andet udført opgaver for

Medvirkende i 31 afsnit af 'Han, Hun og Haven' TV2
Forlystelse "Dæmonen" Tivoli
Restaurant 'Nimb' Tivoli