Få 3 tilbud

Hvorfor er min opgave blevet annulleret?

3byggetilbud.dk’s service er 100% gratis, og vi gør altid vores bedste for at finde tilbudsgivere til de indsendte opgaver. Har vi en udfordring med at hjælpe dig i mål med din forespørgsel ringer vi altid til dig – ligesom, at vi typisk også sender dig en mail med detaljer og forklaring af, hvorfor vi ikke kan hjælpe med din opgave. Typisk vil vores serviceafdeling forklare den specifikke årsag til, hvorfor din opgave er blevet annulleret. Overordnet set er der to hovedårsager til, at opgaver annulleres:

Den ene af årsagerne til, at din opgave er blevet annulleret kan være, at tidsfristen for hvornår opgaven skal udføres har været for kort. Dette kan medføre, at vi ikke har nogle håndværkere i vores netværk, der er i stand til at udføre opgaven, som følge af den korte tidshorisont.

En anden grund til, at en opgave annulleres kan være, hvis vi ikke har nogle håndværkere, der udfører denne form for arbejde i det pågældende geografiske område. Dette beklager vi naturligvis.

I nogle tilfælde må vi også annullere opgaven, hvis boligen endnu ikke er købt og der derfor ikke er adgang til boligen i forbindelse med tilbudsgivning.

Mangler du stadig svar? Så kontakt os på:

+45 77 33 40 00

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 kommentarer

AvatarKarina Tikjøb

Hejsa vil det hjælpe hvis jeg forlænger tidsfristen til 2 måneder?

AvatarMaria Carlsen

Hej Karina,
Ja, muligvis. Jeg får vores serviceteam til at tage kontakt til dig hurtigst muligt.
Bedste hilsner
Maria – 3byggetilbud.dk

Viser 0 af 11 kommentarer

Vis flere kommentarer