Få 3 tilbud

Hvorfor er min opgave blevet annulleret?

3byggetilbud.dk’s service er 100% gratis, og vi gør altid vores bedste for at finde tilbudsgivere til de indsendte opgaver. Servicen er dog ikke perfekt, og der kan være situationer, hvor det desværre ikke er muligt at hjælpe dig med tilbud, og opgaven derfor bliver annulleret. Typisk vil vores serviceafdeling forklare den specifikke årsag til, hvorfor din opgave er blevet annulleret. Overordnet set er der tre hovedårsager til, at opgaver annulleres:

En af årsagerne til, at din opgave er blevet annulleret kan være, at tidsfristen for hvornår opgaven skal udføres har været for kort. Dette kan medføre, at vi ikke har nogle leverandører i vores netværk, der er i stand til at udføre opgaven, som følge af den korte tidshorisont.

En anden grund til, at en opgave annulleres kan være, hvis vi ikke har nogle håndværkere, der udfører denne form for arbejde i det pågældende geografiske område. Dette beklager vi naturligvis.

En tredje grund kan være, hvis man allerede har indhentet 3 tilbud på opgaven, inden man benytter 3byggetilbud.dk’s service. I så fald vil vi ikke indhente yderligere tilbud på opgaven, da vores vurdering er, at 3 tilbud er nok til at give et reelt billede af opgavens prisniveau. Af vores betingelser fremgår det også, at vi desværre ikke kan tage opgaver ind, hvor der allerede er indhentet 3 tilbud.

Mangler du stadig svar? Så kontakt os på:

+45 77 33 40 00

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer

AvatarHenning Petersen

Det er første gang jeg skriver til jer, og jeg skal først have opgaven udført næste år 2023, så jeg kan ikke forstå jeres svar. Mvh Henning Petersen

Nynne Groth HallanderNynne Groth Hallander

Hej Henning

Mange tak for dit spørgsmål. Jeg har sendt dit spørgsmål videre til vores Customer Service-afdeling, så de kan følge op på din sag og hjælpe dig godt videre.

De bedste hilsner
/Nynne – 3byggetilbud.dk

Viser 0 af 2 kommentarer