Få 3 tilbud

Hvad koster det at være håndværker hos 3byggetilbud.dk?

Som håndværker hos 3byggetilbud.dk betaler man et engangsbeløb for at modtage opgaver. Hos 3byggetilbud.dk tager vi altså ikke procenter af hverken tildelte eller vundne opgaver. Samtidig skræddersyer vi altid den enkelte aftale, så man ikke betaler for uønskede ydelser, men derimod en aftale der matcher den enkelte virksomhed og dens behov!

Skræddersyede aftaler

Der findes tre forskellige former for aftaler som din virksomhed kan lave med 3byggetilbud.dk.

Basisaftalen er en standardoptagelse på 3byggetilbud.dk, der løber i en given periode.

Erhvervsaftalen har samme muligheder som basisaftalen, men tilbyder blandt andet også bygge- og renoveringsopgaver fra boligforeninger og erhverv.

Plusoptagelsen er en udvidet optagelse, der indeholder alle opgavetyper, og samtidig giver dig mulighed for at have en specialdesignet profilside på 3byggetilbud.dk, samt en flexordning i din optagelse.

Priserne på en optagelse starter fra 12.900 kroner, men afhænger af hvilken branche og geografisk område du udfører arbejde i og hvilken form for samarbejdsaftale, som passer din virksomhed. Vi skræddersyer nemlig altid løsningen til den enkelte virksomhed og dens behov!

Ønsker du en konkret pris?

Ønsker du at få en konkret pris for en aftale som håndværker hos 3byggetilbud.dk, så skal du enten ringe til os på 7733 4000 eller ansøgning via vores håndværkerside – Så vil en konsulent ringe dig op, og I kan sammen finde den løsning, der passer dit firmas kapacitet.

Hvad siger de eksisterende håndværkere?

pil venste
pil højre

At være samarbejdspartner hos 3byggetilbud.dk har været en rigtig god hjælp – især for nystartede. Det gode er at man kan designe samarbejdet efter de opgaver, man gerne vil have.

Lars Winsløw, Trebbien Byg ApS

30-40 procent af vores opgaver får vi via 3byggetilbud.dk – og det har givet os plads og ro til at koncentrere os om det, som vi er gode til.

Wils & Götke Tømrerfirma ApS

Hvor lang tid løber en aftale?

Aftalerne plejer typisk at vare et år, men igen så afhænger perioden af branche og område. Alle vores aftaler udløber automatisk, hvis de ikke bliver genforhandlet. Du binder dig altså kun for en enkelt periode, og bliver ikke automatisk trukket for en periode uden at have forlænget din aftale.

Du får tildelt en personlig konsulent, der kender jeres aftale, så du altid har en konkret person at ringe til, snakke med og sparre med.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Få en uforpligtende snak

Hvis du og din virksomhed gerne vil være håndværker hos 3byggetilbud.dk, kan du ansøge om at blive tilmeldt via knappen herunder, hvorefter du vil blive kontaktet af en konsulent fra 3byggetilbud.dk.

Mangler du stadig svar? Så kontakt os på:

+45 77 33 40 00

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 kommentarer

AvatarMichael Christiansen

Hej, jeg har et hus på 79 m2 i to etager og det er asbest tag.

God dag 🌞
Michael

AvatarMaria Carlsen

Hej Michael,
Mange tak for din henvendelse. Ønsker du at udskifte dit tag eller har du brug for at få en fagmand ud at kigge på projektet? Så er du meget velkommen til at indsende din henvendelse her: https://www.3byggetilbud.dk/indhenttilbud/
Bedste hilsner
Maria – 3byggetilbud.dk

Daniel Christian HinchelyDaniel Christian Hinchely

Hej Nicolai
Vi er glade for at høre, at du er interesseret i at samarbejde med os. Du er velkommen til at indtaste dine oplysninger her: https://www.3byggetilbud.dk/tilmeld-virksomhed/ eller ringe til 77 33 40 18. Så skal vi helt sikkert nok finde ud af en god aftale.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Bedste hilsner
Daniel – 3byggetilbud.dk

Viser 0 af 4 kommentarer