Få 3 tilbud

Hvorfor får jeg ikke 3 tilbud?

Det er desværre ikke altid, at vi hos 3byggetilbud.dk kan hjælpe med 3 tilbud, når du indsender en opgave. Vi har nedenfor listet årsagerne til, hvorfor vi ikke altid kan være behjælpelige med tre tilbud:

Prisoverslag

De opgaver vi modtager på 3byggetilbud.dk behandler vi med stor seriøsitet og ligeledes gør vores samarbejdspartnere. Derfor skal du have et reelt ønske eller behov for at få udført opgaven. Mangler du at indhente tilladelser fra eksempelvis kommune eller bank bliver opgaven ofte betragtet som et prisoverslag af vores tilknyttede håndværkere. Når opgaven er i denne indledende fase er det ikke sikkert, at vi kan stille med tre tilbudsgivere. Når projektet er lidt længere i forløbet vil vi altid gerne opjustere din henvendelse og hjælpe med flere tilbudsgivere.

Besked på mail eller telefon

Vi oplyser dig altid om årsagen for, hvorfor der ikke er tre tilbudsgivere på din opgave. Du vil enten over telefon eller mail få detaljerne fra en fra vores serviceteam.

Vi har ikke nok håndværkere i branchen/ området

Vores leverandørnetværk er desværre ikke så stort, at vi kan tilbyde tre tilbud på alle typer af opgaver. Det er især på opgaver, som skal udføres indenfor et meget kort tidsinterval, hvor vi har problemer med at finde leverandører, der har plads i ordrebogen.

Ligeledes er der nogle geografiske områder, hvor vi inden for visse brancher er udfordret og har svært ved at finde tre firmaer, der kan afgive tilbud på opgaverne. Det beklager vi naturligvis.

I enkelte brancher er vi udfordret af, at vi simpelthen ikke har nok håndværkerfirmaer, der kan hjælpe med at løse den specifikke type af opgave.

Mangler du stadig svar? Så kontakt os på:

+45 77 33 40 00

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *