Få 3 tilbud

Hvorfor får jeg ikke 3 tilbud?

Det er desværre ikke altid, at vi hos 3byggetilbud.dk kan hjælpe med 3 tilbud, når du indsender en opgave. Vi har nedenfor listet årsagerne til, hvorfor vi ikke altid kan være behjælpelige med tre tilbud:

Prisoverslag

De opgaver vi modtager på 3byggetilbud.dk behandler vi med stor seriøsitet og ligeledes gør vores samarbejdspartnere. Derfor skal du have et reelt ønske eller behov for at få udført opgaven. Ønsker du blot et prisoverslag, lover vi derfor ikke tre tilbud på opgaven.

Du har allerede indhentet tilbud

Har du i forvejen modtaget tilbud fra andre leverandører, kan det medføre, at vi reducerer i antallet af tilbud. Har du indhentet to tilbud vil vi gerne sørge for at indhente et tredje tilbud, så du i alt har 3 firmaer, der afgiver tilbud på din opgave.

I de tilfælde, hvor du allerede har indhentet 3 eller flere tilbud, kan vi af hensyn til vores samarbejdspartnere ikke påtage os opgaven. Vi har en aftale med vores samarbejdspartnere om, at de kun afgiver tilbud på opgaver, hvor der max er 3 tilbudsgivere involveret.

Du har benyttet en anden portal

Har du henvendt dig til en anden portal for at få tilbud på opgaven, kan vi kun supplere med et enkelt tilbud. De andre portaler kontakter i nogle tilfælde de samme leverandører, som vi kontakter. Og vi har desuden en aftale med vores samarbejdspartnere om, at vi kun involverer os i opgaver, hvor der maksimalt er 3 tilbudsgivere involveret. Hvis du ikke hører noget fra den anden portal, er du selvfølgelig velkommen til at vende tilbage til os, og så vil vi gerne hjælpe dig videre.

Vi har ikke nok leverandører i branchen/ området

Vores leverandørnetværk er desværre ikke så stort, at vi kan tilbyde tre tilbud på alle typer af opgaver. Det er især på opgaver, som skal udføres indenfor et meget kort tidsinterval, hvor vi har problemer med at finde leverandører, der har plads i ordrebogen.

Ligeledes er der nogle geografiske områder, hvor vi inden for visse brancher er udfordret og har svært ved at finde tre firmaer, der kan afgive tilbud på opgaverne. Det beklager vi naturligvis.

Mangler du stadig svar? Så kontakt os på:

+45 77 33 40 00

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *