Få 3 tilbud

Få tilbud på snerydning

Hvis du ikke har tid eller kræfter til selv at rydde sne – så få en abonnementsordning og lad andre om besværet.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Firmaer i hele landet
Se hvor enkelt det er
Mand skovler sne

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Slip for erstatningssager – indgå en aftale om snerydning med en professionel snerydder

Snerydning er en sur pligt for alle landets grundejere – både private og firmaer. For det er din pligt som grundejer, at holde fortov og adgangsveje frie for sne og saltede eller grusede, så folk ikke går og falder. Undlader du snerydning eller grusning og nogen falder, kan du blive pålagt at betale erstatning.

Selv om der går langt imellem, at vi får sne herhjemme, skal du stadig sørge for at gruse eller salte, hvis det er frostvejr. Det er en tjans, som det kan være svært at få passet ind i hverdagens mange andre gøremål. Samtidig skal det være foretaget inden kl. 7 på hverdage og gentages med passende mellemrum indtil kl. 22 om aftenen.

Derfor vælger mange private og de fleste firmaer og butiksindehavere, at hyre en professionel snerydder til opgaven. De rykker ud, så snart der er optræk til frost eller sne og sørger for, at der er ryddet og fremkommeligt omkring din bolig, dit firma eller din butik.Snerydningsregler – hvad siger loven?

Som grundejer er du ansvarlig for, at fortov og adgangsveje er farbare i frostvejr og ved snefald. Har du ikke fået ryddet sne eller saltet i glat føre, kan du blive pålagt at betale erstatning, hvis nogen falder. Den som kommer til skade, skal dog kunne bevise, at skaden skyldes dårlig snerydning eller manglende saltning. Det kan nemt klares med et billede taget på mobilen.

I et firma eller som butiksindehaver er det tilsvarende jeres pligt at sørge for snerydning og saltning af fortove, adgangsveje og parkeringspladser. Falder besøgende eller nogle af medarbejderne, kan de ligeledes kræve erstatning efter samme regler, som der gælder for private.

Snerydning og saltning/grusning skal ske snarest efter snefald eller ved fare for nattefrost. Helt præcist betyder det, at:

 • Du skal forebygge glatføre ved at gruse eller salte fortov og adgangsveje
 • Eventuelt snefald skal være ryddet inden kl. 7 om morgenen
 • Hvis du tager på arbejde før kl. 7, kan du dog vente, til du kommer hjem
 • Du skal fortsætte med at holde fortovet ryddet og saltet/gruset indtil kl. 22
 • I weekenden skal sneen være ryddet inden kl. 8

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Kan snerydning trækkes fra i skat?

Hvor firmaer kan trække snerydning fra i Skat som driftsomkostninger, kan private udnytte håndværkerfradraget, hvis de vælger at hyre et snerydningsfirma til at holde fortov og adgangsveje fri for sne.

Her det dog kun timelønnen til snerydningen, der kan trækkes fra. Udgifter til materialer som salt, grus og lignende, er der ikke noget fradrag for. Derfor er det vigtigt, at du som privatperson får regningen for snerydningen opdelt med separate fakturalinjer for timeløn og materialer.

Fradrag på snerydning: Så meget kan du få

Med servicefradraget kan du få fradrag for arbejdsløn til serviceydelser som rengøring, vinduespudsning, havearbejde og børnepasning. Fradraget er hævet med 5.000 kroner i 2024, så det er på 11.900 kroner pr. person over 18 år i husstanden.

Servicefradragets værdi er omkring 26 procent i både 2023 og 2024. Det betyder, at du sparer ca. 260 kroner i skat, hvis du eksempelvis har betalt 1.000 kroner for en serviceydelse.

 • Du skal have almindelig skattepligt i Danmark og være 18 år
 • I en helårsbolig skal du bor der, mens arbejdet udføres
 • Du kan ikke få fradrag for udgifter til arbejde, hvis du har modtaget tilskud til det i andre offentlige støtteordninger
 • Du kan ikke få fradrag for udgifter til arbejde, der udføres af personer, der har fast bopæl i den helårsbolig, hvor arbejdet udføres
 • Du skal kunne dokumentere arbejdet med en faktura eller skriftlig erklæring

Du kan få fradrag på snerydning, men det er vigtigt at bemærke, at det ikke er muligt at søge fradrag, hvis der er tale om en fritidsbolig, som har været udlejet.

Det er også vigtigt at huske, at udgifter skal indberettes til Skattestyrelsen.
Du kan indberette ved at ændre forskudsopgørelsen i feltet ’Servicefradrag.’

 • Fristen for betaling: senest to måneder efter årsskiftet.
 • Fristen for indberetning: senest 1. maj året efter.

Hvad koster privat snerydning?

Priserne på snerydning varierer meget fra firma til firma. Samtidig afhænger de årlige udgifter naturligvis meget af, hvor mange dage der er med frost og sne det pågældende år. For de fleste snerydningsfirmaer tager sig betalt for den tid, de bruger på at rydde sne og salte hos dig og det er især timepriserne for det arbejde, som varierer meget fra firma til firma.

Derfor bør du som minimum altid indhente 3 tilbud på snerydning fra forskellige firmaer, som udbyder denne service. Nogle af firmaerne er lokale og andre har landsdækkende service – i hvert fald i alle de større byer landet over.

Få større tryghed i dit valg af snerydder

Det er da også forholdsvist nemt at finde nogle firmaer på nettet, som tilbyder snerydning. Men som med alle andre former for tjenester, du køber, kan det være svært at bedømme kvaliteten på forhånd af den ydelse, du køber, hvis du ikke har brugt firmaet før. Samtidig går de fleste også med en lille frygt for, om sneryderne nu rent faktisk også kommer, når– og hvis – det først sætter ind med frost og sne.

For er der ikke ryddet sne kl. 7, skal du selv ud og gøre det, hvis du ikke vil risikere noget – og det er du næppe forberedt på, når du har hyret et firma til opgaven. Men da det er dit ansvar, falder pligten i den sidste ende tilbage på dig selv.

Her kan den tilbudstjeneste, vi har her på 3byggetilbud.dk give dig en større tryghed i dit valg af snerydningsfirma. Vi har et fast samarbejde med både landsdækkende og lokale snerydningsfirmaer over hele landet. Det er firmaer, som vi har formidlet mange opgaver til. Ligesom vi tager hensyn til firmaernes geografiske placering i forhold til dig, tager vi også andre brugeres vurderinger af firmaerne med i overvejelserne, når vi skal udvælge de 3 snerydningsfirmaer, vi henviser til at give dig et tilbud.

Så ved at indhente 3 tilbud på snerydning gennem os, får du kun henvendelser fra snerydningsfirmaer, som andre af vores brugere har været tilfredse med og som du ved dukker op til tiden. Den tryghed havde du ikke haft, hvis du selv have kontaktet snerydningsfirmaerne for at få tilbud.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere