Få 3 tilbud

Renovering – Få 3 tilbud nu

Renovering øger boligens værdi og du får ny glæde af din bolig. Få tre uforpligtende tilbud på hjælp til renovering her.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Håndværkere i hele Danmark
Se hvor enkelt det er
Renovering

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Renovering af huset øger både brugs- og vurderingsværdien

Bolig-renovering kan være alt lige fra at få sat nyt køkken ind, tilføje et ekstra værelse til boligen, så også familiens lille ny kan få eget værelse, eller få renoveret facaden, efterisoleret, bygget om eller bygget til. For når du har boet i den samme bolig i mange år, opstår der dels slid både indvendig og udvendigt og dels kan der opstå nye behov, som kræver en ombygning eller omprioritering af, hvordan boligens kvadratmeter udnyttes.

Renoveringsopgaverne kan være mange og være meget forskelligartede både i omfang og i forhold til hvilke håndværksfag, der er brug for.

Typiske renoveringsopgaver som vi får ind til tilbudsgivning på 3byggetilbud.dk, drejer sig om:

 • Facaderenovering
 • Efterisolering
 • Nyt tag
 • Nye kviste
 • Terrasser
 • Nye vinduer
 • Nyt badeværelse
 • Nyt køkken
 • Ændring i rumfordeling
 • Tilbygninger og ombygninger
 • Udnyttelse af tagetage
 • Omlægning af haven
 • Ny indkørsel

Så som du kan se, kan renovering være virkelig mange ting og kræve faglig ekspertise inden for stort set alle de håndværksfag og brancher, som der findes.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Enhver renoveringsopgave kræver en god plan

Uanset hvilken form for renovering der er behov for, starter det alt sammen med planlægning og budgettering – og en god ide om, hvad det er, der skal laves.

Så snart du har fået ideen – eller behovet – handler det om, at finde ud af, hvordan det skal gøres. Det er ikke sikkert, du lige kan se det selv, eller har den fornødne tekniske indsigt i, hvordan det skal gøres. Her kan sparring med en fagmand hjælpe. Så nogle gange kan det være en ide, at starte med at indhente tilbud på opgaven og så se, hvad de fagfolk du indhenter tilbud fra, kommer op med af løsninger.

Herved får du også overblik over, hvad det kommer til at koste. Det giver dig mulighed for at lægge et bedre budget for opgaven, samt for at sikre dig, at du har den nødvendige finansiering på plads. Dog bør du altid lægge et ekstra beløb til, så du har til uforudsete udgifter. For tit vil der dukke ting op i processen, som hverken du eller håndværkerne forudså ville give problemer. Eller også får du nye ideer eller ønsker undervejs, som renoveringsarbejdet skrider frem.

Kræver det byggetilladelse at renovere boligen?

Normalt kræver det ikke byggetilladelse til at renovere f.eks. køkkenet, facaden eller sætte nye vinduer eller nyt tag på huset. Først hvis der indgår en forøgelse af antallet af kvadratmeter i boligen eller hvis du foretager væsentlige arkitektoniske ændringer på facaden eller sætter nye kviste på taget, skal du søge om byggetilladelse.

Ændrer du på rumfordelingen i boligen i forbindelse med renoveringen, skal du huske at ændre boligens BBR-oplysninger, så de stemmer overens med de faktiske forhold. Det samme gælder, hvis du f.eks. ændrer på opvarmningsmåde eller andre væsentlige egenskaber ved boligen.

Endelig skal du huske at sikre dig, at bygningsreglementet overholdes for den del af boligen, der bliver renoveret. Det vil håndværkerne oftest have helt styr på, men da det er dit ansvar, at alle regler og forordninger overholdes, bør du kontrollere at det rent faktisk også er tilfældet.

Hvad koster en renovering?

Prisen på en renovering afhænger naturligvis af omfanget af arbejdet. Der er stor forskel på, hvad renovering af badeværelset og en gennemgribende renovering af hele huset koster. Men selv for den samme renoveringsopgave kan der være store prisforskelle fra håndværker til håndværker.

Det skyldes primært timeprisen, som oftest er den faktor i tilbuddet, der kan ændre sig mest. Materialerne koster nemlig stort set det samme, uanset hvilken grossist håndværkerne vælger. Så tit er det timepriserne der afgør, hvilket tilbud på renoveringen som er billigst.

Skal du have et retvisende billede af prisniveauet på din renovering, bør du som minimum indhente 3 forskellige tilbud på opgaven. Så får du ikke kun priser fra de to dyreste håndværkere.

Problemet kan dog være, at finde håndværkere der tager den slags renoveringsopgaver, du vil have udført, eller som har tid til at foretage dem inden for en overskuelig fremtid. Så for det meste, ender du med at skulle have fat i langt flere end 3 håndværkere, for at kunne få 3 tilbud på renovering.

Den trygge måde at få tilbud på renovering på

Samtidig er det ikke bare prisen, det kommer an på. Renovering er ikke en vare, du kan tage og føle på. Det er først noget du kan se og mærke på, når arbejdet er færdigt. Så derfor handler det også om, at være tryg ved den håndværker, du vælger til opgaven.

Kan de nu det, de siger eller står du tilbage med et resultat, du aldrig bliver tilfreds med? Det er svært at afgøre, hvis du ikke er faguddannet inden for det fag, du skal bruge håndværkere fra.

Her kan vores tilbudstjeneste give dig ro i maven. For ikke alene tager vi højde for andre brugeres anmeldelser af de håndværkere, vi udvælger til at give tilbud på din renoveringsopgave. Det er også håndværkere, vi kender indgående, fordi vi arbejder fast sammen med dem. Derfor ved vi, hvad de står for og hvad de har leveret til andre – samt som sagt om kunderne var tilfredse med det.

Så ved at bruge 3byggetilbud.dk til at finde håndværkere, der kan give tilbud på dit renoveringsprojekt, får du en meget større tryghed i tilbudsprocessen, end du havde haft, hvis du selv indhente tilbuddene.

Hør en bygherre fortælle om sin oplevelse med 3byggetilbud.dk

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere