Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra udvalgte specialister i microcement

Spar tid ved at sende din opgave med microcement ind til 3byggetilbud.dk – så modtager du tre gratis og helt uforpligtende tilbud på dit projekt fra dygtige murere i dit lokalområde.

  • Nemt – Indsend din opgave online
  • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis – 100 % uforpligtende
  • Specialister i hele landet
Se hvor enkelt det er
Microcement i køkken

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Ønsker du et rustikt, klassisk eller råt look? Så bør du overveje microcement. Materialet består af cementpulver og vand, der tilsættes et farvestof. Det giver dig uanede muligheder udi farvepalettens univers. Og du kan både vælge et glat eller skridtsikkert underlag.

Hvor lang tid tager det?

Det tager typisk 3-5 dage at få lagt et gulv i microcement. 7 dage i alt med den sidste tørretid. Cementen skal lægges i flere lag, og hvert lag skal hærde – inden et nyt bliver lagt. Du vil derfor få besøg af fagmanden flere gange, når dit nye gulv skal støbes. Og netop det at bruge en professionel til arbejdet med microcement er vigtigt. Microcement er ikke et materiale, som du bør bevæge dig ud i selv at nørkle med. Det kræver det helt rigtige håndelag at blande farven, at få den rigtige konsistens og dernæst at hælde det korrekt ud over gulvet. Brug derfor en professionel og få det lavet ordentligt – første gang.

Hvor kan jeg få microcement?

Vidundermaterialet microcement kan både bruges i køkkenet, stuen, på badeværelset, terrassen og på bordplader. Læg dertil, at du også kan give dine vægge en omgang microcement, og at materialet er kompatibelt med alle slags underlag som klinker, trægulve og betonunderlag. Det er slidstærkt og nemt at vedligeholde og ikke mindst let at rengøre. Vi dykker ned i de forskellige rum, og hvad det giver af stil og look til din bolig.

Fordelene ved microcement

  • Utrolig slidstærkt og holdbart
  • Rengøringsvenligt
  • Både god til hundepoter og børnefødder
  • Hærdetid er 7 dage
  • Fås i næsten alle farver

Microcement i køkkenet

Det bliver nemt at gøre rent og tørre op i dit køkken. Nu er det lige pludselig ingen hindring at lave mad med børnene. Lad dem bare svine og grise til, for du kan hurtigt tørre det hele op igen med en våd klud. Vupti – og nu banker gæsterne på døren – for de skal da over og se dit nye seje gulv.

Er du ikke til microcement på gulvet i køkkenet? Så kan du overveje at give dine vægge en omgang. Mon ikke microcement vil være en flot kontrast til din køkkenbordplade? Eller til den væg, hvor dit spisebord står op af? Du vælger selv om looket skal være rustikt, elegant eller råt. Kun din fantasi sætter grænser. Det samme gælder, hvis du ønsker et beton-look til bordpladen på dit spisebord. Her kan du nemt friske din spisestue op uden at skulle investere i et nyt spisebord.

Microcement i badeværelset

Giv dig selv et moderne badeværelse, som du har svært ved at forlade igen. Indretning af dit badeværelse er fuldt ud på højde med indretning af din stue eller soveværelse. Badeværelset er blevet et rum, vi også gerne viser frem. Og hvad kunne være mere cool end afstøvede rå vægge på badeværelset, mens dine lækre produkter står som flot kontrast op imod væggen?

Det skulle da lige være, hvis du også vælger at give dit badeværelsesgulv en omgang microcement også. Så skal dine gæster nok spærre øjnene op, og drømme om spa-aften hjemme hos dig.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Microcement i stuen

Forestil dig den fedeste stue i ægte New-Yorker-style. En sofa med et rustikt stuebord og et par store fotografier på væggen. Det hele er sat i en kulisse af et fugefrit gulv i microcement. Farven på gulvet er lys grå, og står perfekt til dit nye gulvtæppe, som omfavner gulvet i en nærmest professionel boligindretningsstil.

Microcement kan få selv de meste livløse stuer til at tage sig godt ud, og få dine venner til at tænke, ’det vil jeg også have’. Stuen er derfor et oplagt sted at få lagt microcement, hvis du ønsker et wauw-look til dit hjem.

Microcement på terrassen

Microcement udendørs giver bare lige det ekstra til din terrasse. Udendørsarealerne er ikke længere en slatten stenterrasse med ukrudt, der skyder op hist og her. Det er nu et hyggeligt, indbydende og ensartet uderum, som familien kan tilbringe mange timer i. Og din terrasse kan tage mange former med microcement. Ønsker du, at den skal se ud, som om den var støbt til huset? Eller skal den ligne mere en klippe, der tilfældigvis lå lige der, hvor dit hus er bygget? Så er det microcement du skal gå efter – det vil du ikke fortryde.

Typer af microcement

Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser for det look du ønsker.
Skal det være nubret, glat eller direkte råt? Så tag snakken med din fagmand. Han ved præcis hvilken type microcement du skal bruge, for at opnå det look du ønsker.

Her er det eksempelvis en trappe, der er lavet med microcement.

Gør det nemt for dig selv

Vi sætter dig gerne i forbindelse med 3 professionelle, som hver dag hjælper danskere – som du og jeg – med at få det efterspurgte produkt microcement. Du skal blot indsende en kort beskrivelse af din opgave, så bliver du kontaktet af 3 uafhængige håndværkere med hver deres tilbud. God fornøjelse.

Psst … 3byggetilbud.dk er en gratis og uforpligtende service: Indsend din opgave her.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere