Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra udvalgte specialister i fliselægning

Spar tid ved at sende din opgave ind til 3byggetilbud.dk – så modtager du tre gratis og helt uforpligtende tilbud på dit projekt fra dygtige specialister i dit lokalområde.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Specialister i hele landet
Se hvor enkelt det er
Fliser på badeværelset

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Fliselægning kan anvendes både inden- og udendørs. Fliser kan bruges som især gulvbelægning, men også vægbeklædning i mange forskellige sammenhænge, hvor der er brug for en holdbar overflade, som er nem at rengøre.

Men uanset hvor du lægger fliser, er der tale om præcisionsarbejde, der kræver et godt håndelag og at du er omhyggelig og præcis, samt at underlaget er helt plant og kraftigt nok til at bære fliserne og den belastning, du sætter ovenpå.

Overlad fliselægning til erfarne håndværkere

Opstår der først en mispasning eller skævhed et sted, kan det få alvorlige konsekvenser for resten af fliselægningen – og er det først gået galt, kan det være både svært og bekosteligt at få rettet op på. Så selv om fliselægning er et gør det selv projekt i nogens øjne, vælger de fleste med god grund at få en håndværker til at stå for opgaven.

Det giver dem samtidig mulighed for at trække på håndværkerens erfaringer fra lignende projekter. Det kan give ny inspiration eller den elegante løsning på den eller de udfordringer, der måske gemmer sig i netop dit fliseprojekt.

Fliselægning inde- og udendørs

Fliselægning kan som allerede nævnt foregå både inden- og udendørs. Det er især flisernes styrke, den lange holdbarhed og at de er nemme at gøre rene og holde pæne, der gør dem så anvendelige til en masse forskellige anvendelser både i og omkring boligen.

Udendørs kan du således med fordel anvende fliser:

 • Som belægning på terrassen
 • Til gangstier og små pladser i haven
 • Til bedafgrænsninger
 • Til trapper og indgangspartier
 • Som belægning i indkørslen

Indendørs er der endnu flere steder, hvor du kan bruge fliser, f.eks.:

 • Til gulvbelægning i køkken, bad, bryggers, stue eller værelser
 • Som vægbeklædning over køkkenbordet, i badeværelset eller bryggerset
 • Til vægbeklædning bag brændeovnen
 • Til at skabe spændende effekter på vægge og gulvarealer

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Fliser på terrassen, i haven eller indkørslen

Har du overvejet at få foretaget fliselægning i indkørslen, på terrassen eller på havens stier, skal du enten have fat i en anlægsgartner eller en brolægger. De har den fornødne viden om, hvordan de opbygger et solidt og stabilt underlag.

Underlaget består af forskellige typer sand og andre materialer, der skal anlægges korrekt, for at kunne holde de oftest ret tunge fliser og andre belægningssten, der skal anvendes til den terrasse, indkørsel eller havegang, du skal have anlagt.

Fliser i badeværelset

Fliser i badeværelset lægges eller opsættes oftest af en murer. Han kan etablere den vådrumsmembran, der skal anlægges på gulv og vægge i badeværelsets vådrumszoner. Samtidig kan mureren sikre et plant underlag, der giver dig et fliseareal, der er jævnt og pænt. Han kan også sørge for, at fliserne hælder korrekt, så f.eks. vandet kan løbe ud af gulvafløbet og ikke står som søer på gulvet i brusekabinen, efter endt bad. Mureren tilskærer fliserne med en særlig fliseskærer eller bruger en vinkelsliber til at lave specieludskæringer i fliserne.

Mureren kan også rådgive om, hvilke fliser der er bedst til brug i badeværelset og kan også fremskaffe disse som en del af opgaven. Ellers kan du også selv købe dem i byggemarkeder eller specialbutikker.

Fliser eller klinker i køkkenet

I køkken og bryggers kan fliser være en god løsning både på gulvet og væggen. Dels er fliserne nemme at holde rene, så du f.eks. undgår bakterier i madvarerne, og dels er de mere modstandsdygtige over for f.eks. vandstænk fra håndvasken eller fedtsprøjt fra komfuret.

Igen er det mureren, der er den fagmand, som sætter fliser op i køkken, bryggers og andre steder i boligen. Det kan f.eks. være som gulvbelægning i entreen eller andre af boligens rum og gangarealer, der er mere trafikerede end f.eks. børne- og soveværelser og derfor har brug for en mere slidstærk gulvbelægning.

Udendørs flisebelægning
Udendørs flisebelægning
Indendørs flisebelægning
Indendørs flisebelægning
Badeværelse
Udendørs flisebelægning

Hvad koster fliselægning?

Prisen på fliselægning afhænger af, hvor fliserne skal lægges samt hvor stort et areal, der skal lægges fliser på. Endvidere afhænger det af timelønnen hos den håndværker, du vælger til at lægge fliserne. De har fri prissætning på området. Derfor bør du som minimum altid indhente 3 tilbud på fliselægning, hvis du skal være sikker på, ikke at få valgt den dyreste håndværker til opgaven.

Men for mange er det en ny og meget anderledes opgave, at indhente priser på fliselægning og andre håndværksopgaver. Det er noget helt andet end at købe en vare i en butik, hvor du kan mærke på kvaliteten og se, hvordan varen ser ud.

Her køber du en håndværkers viden og hans evne til at udføre et stykke arbejde. Det kan være svært at vurdere kvaliteten af på forhånd. Samtidig tager det oftest også tid bare at finde de tre håndværkere, du skal bruge et tilbud fra. For mange håndværkere har allerede opgaver langt frem i tiden eller tager ikke den slag fliselægningsopgaver ind.

Tryg genvej til fliselægning til den rigtige pris

Vil du undgå at bruge en masse tid på forgæves opkald og have sikkerhed for, at du kun får tilbud fra håndværkere, der leverer et godt og flot resultat, kan du med fordel bruge vores tilbudstjeneste.

Vi samarbejder med håndværkere over hele landet. Det vil sige, at det er håndværkere vi kender og ved, kan udføre opgaven for dig. Samtidig ser vi også på de vurderinger af håndværkerne, som vi har fået fra andre brugere på lignende opgaver, når vi skal udvælge de håndværkere, der skal give tilbud på din fliselægning.

Det giver dig en større tryghed for, at de 3 håndværkere, som vi sender ud til dig, for at se på din opgave, er de rigtige til opgaven og leverer et stykke arbejde, du kan glæde dig over i mange år. Den tryghed havde du ikke fået, hvis du selv havde brugt en masse tid på at ringe rundt og få tilbud på din fliselægning.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere

Eksempler på fliselægningsarbejde, vi giver tilbud på:

 • Lægning af indkørsel på 80 m2 med 50×50 fliser
 • Etablering af fliseterrasse på 25 m2 med granitfliser
 • Vi ønsker at få lagt en indkørsel på 100 m2 med 30×30 fliser
 • Jeg ønsker en fliseterrasse på 35 m2 med betonfliser
 • Anlægning af terrasse på 12 m2 i Holmegaardssten
 • Vi ønsker at få anlagt en gårdhave på 52 m2 med 40×40 betonfliser i antracit
 • Lægning af fliser i carport med hældning på 24 m2 med 50×50 fliser
 • Vi ønsker at få lagt fliser i haven på 67 m2 med Herregårdssten
 • Udvidelse af indkørsel på 39 m2 med 30×30 betonfliser
 • Lægning af fliseterrasse og trappe på 42 m2 i 30×60 IBF fliser