Få 3 tilbud

Få tre tilbud på elevator i etageejendom

En elevator gør bygningen klar til fremtidens boligmarked. Her på 3byggetilbud.dk kan I få gratis tilbud på hvad det vil koste at få elevator i jeres ejendom.

  • Nemt – Indsend din opgave online
  • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis – 100 % uforpligtende
  • Elevatorfirmaer hele landet
Se hvor enkelt det er
Elevator

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

En elevator gør ejendommen klar til fremtiden

En elevator findes forsat ikke i særlig mange ældre etageejendomme herhjemme. Men i et boligmarked hvor beboerne bliver ældre, samtidig med at mange ældre vælger at flytte i lejlighed og hvor folk generelt forventer mere komfort i deres bolig, vil installationen af en elevator trække priserne på ejendommens ejer- eller andelslejligheder op. Det gælder også for dig, der ejer en udlejningsejendom med flere etager.

Faktisk er det ikke svært at finde plads til en elevator i ejendommen. Den kan f.eks. installeres ved at:

  • Rive køkkentrappen ned og installere en elevator i stedet for.
  • Indbygge elevatoren i midten af den nuværende hovedtrappe, evt. ved at gøre trappen smallere.
  • Placere elevatoren i et separat tårn uden på ejendommen.

En elevator giver ekstra komfort for beboerne

Men det er ikke kun fremtidens beboere, der får gavn af den nye elevator. Det gør alle jer, der allerede bor i ejendommen også.

Den nye elevator vil f.eks. gøre det muligt for ældre beboere at blive boende i ejendommen, også selv om benene måske ikke længere kan klare turen op ad trapperne. Samtidig får ejendommens børnefamilier også lettere ved at få deres barnevogne og andet børneudstyr op i deres lejlighed, ligesom folk ikke længere skal bakse med tunge møbler, flyttekasser og andre tunge genstanden på trapperne. Turen op og ned med vasketøjet bliver også væsentlig lettere.

VIDEO: Andelsboligforening i Valby får elevator på køkkentrappen

Samtidig bliver det lettere for beboerne at få besøg af handicappede og gangbesværede venner og familiemedlemmer, der tidligere ikke kunne komme på besøg på grund af trapperne.

En elevator giver et stort plus på vurderingen

Er der tale om en ejendom med andels- eller ejerlejligheder, vil installationen af en elevator i ejendommen give et stort, kontakt plus på vurderingen. Således er det ikke ualmindeligt at se en forskel på helt op til omkring 2.500 kroner pr. kvadratmeter mellem lejligheder med og lejligheder uden elevator.

Det giver en voldsom værdiforøgelse, der langt overgår udgiften til den enkelte lejligheds andel af betalingen for etableringen af elevatoren.

Elevator i boligforeningen

Bor du i en andelsbolig- eller ejerforening, er elevatoren en del af fællesarealerne. Det er derfor boligforeningen, der skal finansiere og stå for at installere elevatoren. Men da der er tale om en anskaffelse af en væsentlig karakter, skal installationen af elevatoren vedtages på generalforsamlingen i boligforeningen med et såkaldt kvalificeret flertal. Det vil typiske sige, at 2 ud af 3 medlemmer af foreningen skal stemme for projektet.

Samtidig skal medlemmerne vedtage at afgive det fællesareal, der skal anvendes til at etablere elevatorløsningen i ejendommen.

Finansieringen af elevatoren foretages oftest ved hjælp af et fælleslån, som boligforeningen optager. Efterfølgende betaler medlemmerne afdrag og renter på lånet efter den fordelingsnøgle, der også bruges ved andre bygge- og vedligeholdelsesprojekter.

Den efterfølgende drift og vedligeholdelsen af elevatoren betales efterfølgende via fællesomkostningerne i foreningen.

Er det ikke alle medlemmerne i boligforeningen, der ønsker en elevator installeret, kan de beboere, der gerne vil have den, gå sammen i en såkaldt elevatorforening under boligforeningen. Den står så for fælleslån, betaling af afdrag og vedligeholdelse. Udgifterne hertil fordeles så mellem elevatorforeningens medlemmer. Det kræver naturligvis at alle medlemmer i ejendommen er villige til at afgive et fællesareal til etablering af elevatoren.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med jeres projekt?

Sådan finder I den billigste løsning på en elevator i ejendommen

Før I kan beslutte jer for, om der skal installeres elevator i ejendommen, er det naturligvis nødvendigt at få indhentet tilbud på projektet. Derved kan I bedre forholde jer til økonomien i projektet. Den vil jo i den sidste ende få indflydelse på den enkelte beboers privatøkonomi.

Her er det vigtigt, at I indhenter mindst 3 tilbud på installation af elevator fra lige så mange firmaer. Derved er I sikker på, at I får et retvisende billede af prisniveauet. Problemet er dog oftest bare, at finde 3 firmaer, der har tid inden for en overskuelig fremtid eller som udfører den type projekter.

Her kan vores tilbudstjeneste på 3byggetilbud.dk hjælpe jer. Vi samarbejder med en lang række firmaer over hele landet, som har specialiseret sig i installation af elevatorer i ældre etageejendomme. Det er firmaer, vi kender indgående og som vi har fået mange gode brugervurderinger på fra andre brugere af vores tjeneste.

Så ved at udfylde vores formular med kontaktinformationer og en kort beskrivelse af projektet, kan vi finde tre forskellige elevatorfirmaer i nærheden af jer, som er interesserede i at give jer et tilbud på elevatoren.

De tre firmaer kontakter jer så, for at aftale tid til en besigtigelse af ejendommen, samt få nogle flere informationer om projektet. Derefter modtager I et tilbud fra hvert firma, som I kan tage stilling til i bestyrelsen. Det er langt den nemmeste måde at få fundet den rigtige elevatorløsning til jeres etageejendom.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere