Få 3 tilbud

Ejendomsservice – Få 3 uafhængige tilbud

Der findes et hav af ejendomsserviceløsninger – find den aftale, der passer bedst til jeres behov – indhent 3 uforpligtende tilbud nu.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Virksomheder i hele landet
Se hvor enkelt det er
Trappeopgang

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Hvilken ejendomsservice er den rigtige til jer?

Sidder du i bestyrelsen i jeres boligforening, bliver du på et tidspunkt sikkert involveret i at finde et firma, der kan tage sig af rengøring og forefaldende vedligehold af bygninger, udendørsarealer og tilhørende skure, hegn og så videre omkring bygningerne.

Tidligere var det en opgave, som firmaer eller boligforeninger ansatte en vicevært til. Vedkommende kunne så forestå de daglige administrative opgaver og være kontaktperson for beboernes eller de ansattes henvendelser, som havde relation til bygninger eller inventar.

Men i dag vælger de fleste både firmaer og boligforeninger at udlicitere vedligeholdelsesopgaverne til et firma, der tilbyder såkaldt ejendomsservice. De kan stå for alt forefaldende service- og vedligeholdelsesarbejde, som f.eks.:

 • Rengøring indendørs og udendørs
 • Trappevask
 • Vinduesvask
 • Havearbejde
 • Vedligehold af udendørsarealer
 • Fejning af gårdspladser, parkeringsarealer og stier
 • Snerydning og saltning om vinteren
 • Affaldshåndtering og bortskafning af storskrald
 • Klipning af hæk og andre levende hegn
 • Løbende vedligeholdelse af hegn og træværk
 • Indvendig og udvendig vedligehold
 • Tilsyn med varme- og forsyningsanlæg
 • Tilkaldeservice ved fejl på varme- eller forsyningsanlæg
 • Inspektion og udbedring af bygningsskader

Servicefirmaerne kan også påtage sig mere viceværtslignende opgaver og f.eks. fungere som gårdmand eller dem, som beboere eller ansatte henvender sig til, hvis de har forefaldende vedligeholdelses- eller serviceopgaver inden for ejendomsservicefirmaets ansvarsområde.

Det betaler sig at samle flere opgaver hos samme ejendomsservicefirma

Det er dog langt fra alt, hverken firmaer eller boligforeninger vælger at lægge ud til et firma, der tilbyder ejendomsservice. Oftest vil de udlicitere de forskellige opgaver til firmaer, som har specialiseret sig inden for det pågældende område.

Således vælger de fleste at lægge rengøringen ud til et decideret rengøringsfirma, ligesom de laver faste aftaler med lokale tømrere, elektrikere og andre håndværksgrupper omkring det vedligeholdelsesarbejde, der hører ind under den pågældende faggruppe.

Derfor ender ejendomsservice oftest med kun at omhandle vedligehold af udendørsarealer og grønne områder, samt snerydning og saltning om vinteren.

Men ved at samle alle opgaverne hos et enkelt ejendomsservicefirma, kan I både få bedre priser og nøjes med, kun at skulle have fat i et og samme firma, ligegyldigt hvilken form for vedligehold eller service, I har brug for.

Ejendomsservice
Ejendomsservice
Ejendomsservice
Ejendomsservice

Sådan finder du den bedste ejendomsservice til jer

Omvendt er det naturligvis ikke alle former for opgaver, de enkelte firmaer som tilbyder ejendomsservice, kan klare. Så når I skal ud at finde et ejendomsfirma til jeres firma eller boligforening, er det en god ide, først at finde ud af, hvilke vedligeholdelses- og serviceopgaver I rent faktisk har, som I med fordel kan udlicitere til et firma, der tilbyder ejendomsservice.

Har I et klart billede af behovet, bliver det nemmere for det enkelte firma, der skal give tilbud på opgaven, at finde ud af, hvorvidt de kan klare alle de ønskede tjenester, eller om de skal ud og etablere et samarbejde med andre firmaer, for kunne klare alle de opgaver, I har på listen.

Så start med at få opstillet en liste og brug den så til at finde det firma, der kan krydse flest punkter af på listen til den bedste pris.

Ejendomsservice priser

Prissætningen på en ejendomsserviceaftale afhænger naturligvis helt og holdet af, hvor mange opgaver I gerne vil have løst, samt prisstrukturen hos det enkelte ejendomsservicefirma. Nogle firmaer kører med en form for fastprisaftale for f.eks. rengøring og vedligehold af udenomsarealer. Dertil kan I så tilkøbe andre tjenester efter behov.

Andre igen løser alle opgaver til samme timepris. Derved kommer I til at betale nogle gange lidt over og nogle gange lidt under markedsprisen for de pågældende opgaver. Men samlet set vil I opleve en stor besparelse hen over året sammenlignet med at hyre forskellige specialfirmaer ind til de enkelte opgaver.

Prisstrukturen og timeprissatsen varierer dog fra firma til firma. Derfor bør I som minimum altid indhente 3 tilbud på ejendomsservice, når I er i markedet efter en ny leverandør. Derved er I sikre på, at I får et mere retvisende billede af prisniveauet og ikke f.eks. kun priser fra de to dyreste firmaer. Samtidig bliver det mere interessant for firmaerne at byde ind på opgaven, fordi de så kun er i konkurrence med to andre servicefirmaer om opgaven.

Problemet er bare, at finde de ejendomsfirmaer som har plads til jer, og som foretager så mange af de opgaver som muligt, som I ønsker jer at lægge ud til servicefirmaet.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Sådan finder du nemmest den rigtige ejendomsservice

Det er her vores tilbudstjeneste kan hjælpe. Angiv dine kontaktoplysninger, beskriv opgaven kort og vedhæft listen med ønskede arbejdsopgaver og klik på Få 3 gratis tilbud-knappen.

Så tager vi fat i de ejendomsservicefirmaer vi samarbejder med, som bor i nærheden af jer og afklarer, hvor mange af opgaverne, de kan levere til jer. Samtidig tager vi de anmeldelser med i betragtning, som andre brugere har givet det pågældende servicefirma.

Derfor er du sikker på, at du kun får henvendelser fra relevante og interesserede ejendomsservicefirmaer og at det er firmaer, der leverer en god service. Den sikkerhed ville du ikke have haft, hvis du selv skulle finde de firmaer, der skulle give tilbud på jeres ejendomsservice.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere

Ejendomsservice baggrund

Eksempler på ejendomsserviceopgaver, vi giver tilbud på:

 • Vi ønsker en fast aftale på snerydning, grønt pleje, trappevask og vinduespudsning hos vores boligforening
 • Fast aftale på rengøring af trappeopgang og vedligeholdelse af grønne områder
 • Fast aftale på trappevask, udkøring af skraldespande, græsslåning, fejning og oprydning af gårdarealer for andelsboligforening
 • Ejendomsservice på rengøring af 2 opgange og 2 elevatorer, vedligeholdelse af græsarealer og rensning af riste i p-kælder
 • Der ønskes ejendomsservice på snedrydning og saltning af bygningens områder samt nedkørsel til p-kælder
 • Vores andelsboligforening ønsker service på trappevask en gang ugentligt, tømning af to affaldsskakte og snerydning
 • Fast aftale på fejning af udendørs arealer, slåning af græsplæne, fjernelse af ukrudt og klipning af planter samt træer for boligforening
 • Vi vil gerne have en fast aftale på hovedvask af trappe i linoleum og fortovsfejning hos vores lille andelsboligforening
 • Fast aftale på vedligehold buske og planter, rengøring af tagrende, saltning, snerydning, fejning af p-plads og sprøjtning af belægning for grundejerforening
 • Fast aftale på trappevask og vedligeholdelse af have på 400 m2 for lille ejerforening