→ Blowerdoor Test tjekker dit hus for utætheder.

Få tilbud på blowerdoor test

Varmen og kronerne fosser ud af sprækker og åbninger i din bolig. Der er god varmeøkonomi i et tæt hus så få lavet en blowerdoor test – som er en tæthedsprøvning af hele bygningen.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Leverandører i hele landet

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Så nemt kan du få 3 tilbud

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se mere om blowerdoor test

Blowerdoor test er et krav til nye huse

I Bygningsreglementet er det et krav at nybyggede huse får lavet en blowerdoor test, for at nedsætte energiforbruget. Du skal selv sørge for at trykteste, hvis du bygger nyt hus, mens det er typehusfirmaets ansvar, når du køber typehus. Et ældre hus skal ikke leve op til de samme krav, men sammen med en termografering af bygningen, kan man bruger blowerdoor testen til at afsløre, hvor utæthederne er.

Få tilbud på blowerdoor test fra firmaer, der har det specialiserede udstyr, der opfylder kravene til måling og lokalisering af utætheder i konstruktioner. Det er nemt og koster ingenting at få tre tilbud tilsendt. Bestil 3 tilbud på blowerdoor test.

Sådan fungerer en Blowerdoor test

Tæthedsprøvningen foregår ved hjælp af en ventilator, en “kunstig dør” og en trykmåler. Den kunstige dør monteres i karmen i en yderdør, terassedør eller i et vindue. Der bliver skabt under- eller overtryk i bygningen og herudfra måles konstruktionens utæthed ved forskellige trykforskelle. Testen tager et par timer at gennemføre.

Find utæthederne i boligen

Blower Door testen afslører utætheder i dampspærren, ved inddækninger, El-installationer, samlinger, døre og vinduer samt andre utilsigtede utætheder. I forbindelse med prøvningen kan man lokalisere utæthederne ved at anvende termografi eller en røgpen.

Op til en femtedel af opvarmningsenergien forsvinder ud i det blå på grund af utætheder. Når du finder utæthederne ved hjælp af Blowerdoor testen, og efterfølgende isolerer huset, kan du spare 10-20 % på varmeregningen.

Fordele ved at tætne din bolig

 • Varmen bliver inde i huset
 • Billigere varmeregning
 • Bedre indeklima uden træk og kolde vægge og gulve
 • Mindre risiko for råd og skimmelsvamp
 • Mindre CO2 udslip

Få trykprøvet dit hus og find utæthederne, så du kan få stoppet huller og få et bedre og energivenligt indeklima. Vi sætter dig i kontakt med leverandører af Blowerdoor test – nemt, hurtigt og gratis. Du skal bare sende en beskrivelse af din opgave ind, så modtager du tre uforpligtende tilbud på tryktest af din bolig.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

300.000+

Opgaver siden år 2000

1246

Aktive håndværkere

689

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud