UT Murerentreprise ApS

- Vi yder dét ekstra for vores kunder

Hos UT Murerentreprise ApS har vi den helt rette kombination af faglighed indenfor murerfaget og effektiv administration. Vores murerfirma består nemlig af en dygtig murermester, der løser mureropgaverne, og en ligeså kompetent administrationsansvarlig, som fra kontoret sørger for, at alle aftaler overholdes. Denne konstruktion betyder, at vi altid kan yde den bedste service til vores kunder, da UT Murerentreprise ApS er et firma, som har styr på sagerne. Med kvalitet i højsædet kører vi i Hovedstadsområdet og i Nordsjælland, hvor vi udfører opgaver for både private, erhverv og foreninger. UT Murerentreprise ApS kan blandt andet tilbyde: 

  • Badeværelsesrenoveringer
  • Flisearbejde 
  • Reparation af skorstene
  • Facaderenoveringer
  • Fugning
  • Om- og tilbygning
  • Diverse reparationer
  • Professionel rådgivning

 

Prioriterer tiden til god kundeservice

For os er en aftale en aftale, og derfor kan du regne med tidsplanerne, når UT Murerentreprise ApS er på opgaven. Vi er effektive, når vi arbejder, og vi afslutter først en opgave, når kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet. Vi prioriterer tiden til den prisværdige kundedialog og derfor gør vi en dyd ud af en hurtig kontakt og grundig opfølgning.

Hos UT Murerentreprise ApS har vi det store overblik, som sikrer, at opgaven altid løses til den aftalte tid og pris. Med flere år i branchen ved vi, hvad kunderne har behov for, og det er netop en tryg proces fra start til slut. Hvad end din mureropgave er lille eller stor er du altså sikret et godt forløb, hvor alle detaljer er på plads, når UT Murerentreprise ApS er på sagen.

Perfektionisme og punktlighed kendetegner vores arbejde

Hos UT Murerentreprise ApS har vi øje for detaljen. Vi går derfor aldrig på kompromis med den kvalitet vi leverer. Faglig stolthed er noget, som vi vægter højt og derfor garanterer vi et flot og holdbart resultat. Vi er perfektionistiske og det er vores kunder glade for.

UT Murerentreprise ApS er altid klar med gode råd og vejledning, så du må endelig kontakte os, hvis du søger sparring fra et seriøst og kundebevidst murerfirma. Du kan ringe til os på tlf.: 27997081, eller udfylde kontaktformularen her på siden. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din mureropgave.

Læs mere

Kontakt os her

Cecilie Hesner Pedersen Marketing
27 99 ** ** Vis nummer
27 99 70 81

UT Murerentreprise ApS

Tammosevej 28

3320 Skævinge

CVR: 38203851

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver UT Murerentreprise ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Udbedring af skorstene 3100 Hornbæk
1 måned siden
Udbedring af skorsten 3550 Slangerup
1 måned siden
Oppudsning af skorsten 2970 Hørsholm
2 måneder siden
Renovering af skorsten 3400 Hillerød
3 måneder siden
Renovering af skorsten 3210 Vejby
3 måneder siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
14 anmeldelser
anmeld-haandvaerker.dk 2 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 12 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

God service og kommunikation. Solidt og godt håndværk. Fås ikke bedre :-)

Simon P., 04 okt. 2023

Godt håndværk og fin service, overholder aftaler og efterlader alt i fin stand.

Conny M., 18 aug. 2023

flot stykke arbejde og fin oprydning

jørgen A., 18 jul. 2023

Super flot kvalitetsarbejde udført med materialer der matcher et 50ér hus - omhyggelig afdækning, god kommunikation, møder op som aftalt og efter oprydning kunne man ikke se der havde været stillads og murerarbejde i 14 dage. Kæmpe tak og anbefaling herfra !

Ditte Johansen, 25 maj 2023

UTM udførte et perfekt stykke arbejde. Rettidigt, med omhu og til vores tilfredsstillelse.

Preben D., 27 apr. 2020

Ulrik & Cecilie får de allerebedste anbefalinger herfra

Igennem 2 - 3 måneder havde vi været i kontakt med flere forskellige firmaer omkring en fuldkommen renovering af vores lille badeværelse,...

Ulrik & Cecilie får de allerebedste anbefalinger herfra

Igennem 2 - 3 måneder havde vi været i kontakt med flere forskellige firmaer omkring en fuldkommen renovering af vores lille badeværelse, men enten var prisen alt for høj eller også virkede de ikke troværdige eller så for mange problemer, da vi havde badeværelse i kælderen vi skulle kunne bruge imens og lidt specielle ønsker til visse ting.

SÅ FANDT VI UT MUERERENTREPRISE

Ulrik kom forbi til aftalt tid, kiggede hørte og sagde egentlig ikke meget, men mens han var der lykkedes det os at indse at en del af vores ideer nok ikke lige var gode alligevel (noget andre havde sagt ja til) og det de andre var mest bange for, mente Ulrik var noget problem.
Et par dage efter lå der et tilbud fra Cecilie, velbeskrevet og til en ok pris - hvor gulv, møbler og diverse andre ting vi selv ville stå for var pillet ud. På den aftalte dag, på aftalte minut, stod Ulrik klar til at gå igang. Vi har eget firma i huset og fik lavet badeværelse i vores travleste periode, men Ulrik rev hele vores gamle badeværelse ned, hamrede hele gulv og gulvvarme op, rev alle gamle kloak rør ned - fuldt pakket ind, så intet stort svineri, ingen gener for os og vores personale, badeværelse nedenunder kunne bruges 98% af tiden, på trods af loft, rør, vand og meget andet skulle rives ned og skiftes - helt uden støv og hele tiden med støvsuger og rengøring lige med det samme.

Da vi nåede lidt længere frem i processen og gulvmand skulle ind over og god flexibilitet fra Ulrik, men det endte med gulvmand f... det hele op og var ved at ødelægge afløb, forsinkede hele renoveringen og endte med at stikke hovedet i jorden og faktisk stikke af fra bygge pladsen midt i det hele pga han lavede en masse fejl, så tog vi en lille snak med Ulrik, der stille og roligt foreslog et par alternativer han kunne lave - han fandt et par dage i sin kalender og kom, lavede det - hjemme special lavede lækre borde og vindueskarm til os og på et dage reddede vores næsten gulv katastrofe og ordnede alle detaljer.

Idag har vi det lækreste badeværelse, ligesom vi ønsker det (indenfor de rammer vi har) og badeværelse nedenunder endte med også med at blive næsten helt nyt med et lækkert nyt hvidt loft, masser af lys og om et par uger med ny vask, spejl omm

Ulrik, tak for din måde at være på - stille rolig, med overblik, fleksibel og løsnings orienteret. Du har styret dine eksterne håndværker 100% proffessionelt, så de overholdte dine tider og standarder.
Cecilie - vi har ikke mødt dig, men din kommunikation, udregninger, informationer osv har været på prikken og med UG - også kan vi forstå på Ulrik at du også har det store overblik, så han ikke glemmer noget.

Ingen tvivl om at i får de bedste anbefalinger herfra og med de mange håndværker vi har haft igennem tiden, så er i hermed udnævnt til huset og familiens murer - ligesom vi nu igennem 12 -15 år har brugt samme tømrer - og håber i vil komme og hjælpe med at holde vores huse vedligehold i mange år fremover

Familien Ægirsvej 12, 3600 Frederikssund

Læs mere

Helle og Finn Koch-Houmann, 02 feb. 2019

Vi stod for at skulle have renoveret vores ca 30 år gamle og 5 m2 ‘store’ badeværelse. Vi fik et godt tilbud fra UT murerentreprise (kaldet UT i resten af anmeldelsen). Efter at have talt ...
Vi stod for at skulle have renoveret vores ca 30 år gamle og 5 m2 ‘store’ badeværelse. Vi fik et godt tilbud fra UT murerentreprise (kaldet UT i resten af anmeldelsen). Efter at have talt med og fået tilbud fra 3-4 andre firmaer, der både svingede i pris (170.000-280.000 kr) og havde forskellige holdninger til, hvad der var nødvendigt at tage højde for, var vi øjeblikkeligt trygge i UTs hænder. Vi fik inden opstart en estimeret plan for forløbet og den ville have holdt til punkt og prikke, hvis ikke vi havde haft særlig ønsker ift gulvbelægning. UT ryddede op og støvsugede efter sig, HVER DAG. Kørte selv affald væk dagligt og den frygt vi havde haft, for at have byggerod i både hus og have, var fuldstændigt ubegrundet. Det har vi aldrig oplevet med andre håndværkere! UT samarbejdede med andre dygtige og kompetente håndværkere og fælles for dem alle var, at ingen gik før det de havde planlagt at gøre, var gjort. Selvom det blev sent. Imponerende. Pga vores ønsker om en særlig gulvbelægning, tog vi selv kontakt til et gulvfirma, der skulle lave epoxygulv. Det gik desværre helt galt, der blev lavet fejl og så hørte vi ikke mere til dem. Så træder UT til og redder os. Igen. Foreslår en anden gulvløsning, der til forveksling ligner det vi ønskede i epoxy. Bordplade og vindueskarm blev også behandlet med samme belægning og er på den måde helt unikke. Vi kan på det varmeste anbefale UT murerservice og vil selv bruge dem fremover. FInn og Helle Koch-Houmann
Læs mere

Finn K., 27 sep. 2018

Ulrick er fantastisk hele vejen igennem. Møder til aftalt tid, ingen slinger i valsen, udfører alt præcis som aftalt og er perfektionist ned til mindste detalje. Kan varmt anbefale ham. Vi har allerede booket ham til næste job ??

Lene K., 27 aug. 2018

Er meget tilfreds med det udførte arbejde

Pia R., 22 aug. 2018

Vi er meget tilfredse med arbejdet. Meget pænt udført. Mureren er rar og imødekommende person. Murer møder til tiden, arbejder effektivt og rydder pænt op efter sig

Anne H., 16 jul. 2018

Det er blevet så godt!

Jonas K., 30 maj 2018

Vi vil gerne anbefale UT Murerentreprise - virkelig godt arbejde - flot lavet, ryddede pænt op efter sig og de var utrolig venlige og fleksible

Sanne D., 04 apr. 2018

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du UT Murerentreprise ApS

Referencer

UT Murerentreprise ApS har blandt andet udført opgaver for

Mørdrup Skole Espergærde
Send en forespørgsel til UT Murerentreprise ApS