TMT ApS

4.7 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

TMT ApS

TMT ApS

For os hos TMT ApS er der ingen opgaver, der hverken er for store eller for små. Vi har base i Køge, men udfører vores tømrerløsninger over hele Sjælland og tilmed Fyn og Jylland efter aftale – og du kan være sikker på, at løsningerne er fra øverste hylde. 

Kvalitet, der stråler af erfaring

Vores kvalitetsrige løsninger er ikke noget vi er kommet sovende til - vi er nemlig et erfarent team med op til 18 år i baggagen, der alle er ærekære omkring tømrerfaget og altid har fokus på at levere den æstetiske og kvalitetsrige løsning. Og løsningerne – dem kan du se igennem på galleriet nederst på siden her.

Altomfattende håndværkerarbejde

Vi vokser heldigvis hos TMT ApS og har derfor mulighederne for at lave tømreropgaver af flere slags og af mange forskellige størrelser. Derudover har vi tæt kontakt til både VVS’er og elektriker, hvilket giver os mulighed for at hjælpe dig gennem de større projekter. Så uanset om du skal have renoveret taget, eller skal have opført et spritnyt sommerhus, så står vi klar til at hjælpe. Dertil er vi sprængfyldt med løsninger til både private, boligforeninger og erhverv og klarer alle opgaver, der omhandler: 

  • Vægge
  • Lofter
  • Køkkener
  • Tage af flere slags
  • Badeværelser
  • Tilbygninger
  • Opsætning af huse

En håndværker du kan stole på

Vi går hos TMT ApS meget op i at være en pålidelig arbejdskraft, som kunderne altid føler sig i sikre hænder hos. Vi har altid stort fokus på kundekommunikation i vores projekter. Det er nemlig vigtigt for os at sikre, at vores kunder stoler på, at vi overholder tidsplanen og at de bliver informeret løbende om alt gennem processen.

Kontakt os

Hvis du søger en erfaren, dygtig og pålidelig håndværkskraft, skal du ikke være i tvivl om hvorvidt du skal ringe til os. Vi sidder altid klar gennem nedenstående kontaktknapper og glæder os til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig gennem dit projekt.

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver TMT ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Morten Trasborg
Morten Trasborg Indehaver
24 24 ** **
morten187@***.dk
TMT ApS Stevnsvej 87 4600 Køge
CVR: 41561505
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du TMT ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

TMT ApS har blandt andet udført opgaver for