Lad en ekspert stå for din tagentreprise
Lad en ekspert stå for din tagentreprise

Går du og påtænker at udskifte taget, så ring til TMT ApS. Vi er nemlig dit sikre valg, hvis du ønsker en kvalitetsfuld tagentreprise. Vores knap 20 års erfaring gør os til eksperter i faget - og så er vi ærekære omkring vores arbejde. Kontakt TMT ApS og lad os løfte dit tagprojekt til nye højder.

TMT ApS

For os hos TMT ApS er der ingen opgaver, der hverken er for store eller for små. Vi har base i Køge, men udfører vores tømrerløsninger over hele Sjælland og tilmed Fyn og Jylland efter aftale – og du kan være sikker på, at løsningerne er fra øverste hylde. 

Kvalitet, der stråler af erfaring

Vores kvalitetsrige løsninger er ikke noget vi er kommet sovende til - vi er nemlig et erfarent team med op til 18 år i baggagen, der alle er ærekære omkring tømrerfaget og altid har fokus på at levere den æstetiske og kvalitetsrige løsning. Og løsningerne – dem kan du se igennem på galleriet nederst på siden her.

Altomfattende håndværkerarbejde

Vi vokser heldigvis hos TMT ApS og har derfor mulighederne for at lave tømreropgaver af flere slags og af mange forskellige størrelser. Derudover har vi tæt kontakt til både VVS’er og elektriker, hvilket giver os mulighed for at hjælpe dig gennem de større projekter. Så uanset om du skal have renoveret taget, eller skal have opført et spritnyt sommerhus, så står vi klar til at hjælpe. Dertil er vi sprængfyldt med løsninger til både private, boligforeninger og erhverv og klarer alle opgaver, der omhandler: 

  • Vægge
  • Lofter 
  • Køkkener
  • Tage af flere slags 
  • Badeværelser
  • Tilbygninger
  • Opsætning af huse

En håndværker du kan stole på

Vi går hos TMT ApS meget op i at være en pålidelig arbejdskraft, som kunderne altid føler sig i sikre hænder hos. Vi har altid stort fokus på kundekommunikation i vores projekter. Det er nemlig vigtigt for os at sikre, at vores kunder stoler på, at vi overholder tidsplanen og at de bliver informeret løbende om alt gennem processen.

Kontakt os

Hvis du søger en erfaren, dygtig og pålidelig håndværkskraft, skal du ikke være i tvivl om hvorvidt du skal ringe til os. Vi sidder altid klar gennem nedenstående kontaktknapper og glæder os til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig gennem dit projekt. 

Læs mere

Kontakt os her

Morten Trasborg
Morten Trasborg Indehaver
24 24 ** ** Vis nummer
24 24 27 06

TMT ApS

Nederste Linievej 4

4671 Strøby

CVR: 41561505

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver TMT ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Tagentreprise 4690 Haslev
2 dage siden
Udskiftning af tag 2650 Hvidovre
6 dage siden
Udskiftning af tag 2650 Hvidovre
1 uge siden
Udskiftning af tag m.m. 4760 Vordingborg
1 uge siden
Forening - Udskiftning af tag 2450 København SV
1 uge siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
23 anmeldelser
anmeld-haandvaerker.dk 8 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 15 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Udført som aftalt til aftalt konkurrencedygtig pris.

KOSTERVIG ApS, 02 jun. 2024

Super god service nem at snakke med. Gør alt for at hjælpe for at komme i mål. Kan kun anbefale tmt byg hvis du skal have lavet en opgave.

Dennis Ingolf Nykjær Christensen, 16 maj 2024

Klare aftaler, god kommunikation i processen

Hansen, 02 apr. 2024

TMT udfører god kvalitet arbejde til den aftalte pris og tidsplan. Kommunikationen er god og ubesværet.

KOSTERVIG ApS, 04 jan. 2024

Tømrerne kan kun få kæmpe anerkendelse med ift. de lidt specielle løsninger der skulle laves.

Mette Hjortholm, 23 dec. 2023

Imødekommende, professionel og stor indsigt i det arbejde vi skulle have lavet. Overholdte alle aftaler, vi havde en fast pris på tagudskiftningen, ingen ekstraregninger eller forsøg på at skul...

Imødekommende, professionel og stor indsigt i det arbejde vi skulle have lavet. Overholdte alle aftaler, vi havde en fast pris på tagudskiftningen, ingen ekstraregninger eller forsøg på at skulle fakturere mere. Meget ærligt firma. De medarbejdere der udførte arbejdet var søde og imødekommende. De virkede meget tilfredse med at arbejde for TMT. Oprydningen efter udført arbejde var virkelig fint. Kan kun anbefale TMT - de er virkelig gode.

Læs mere

Kenneth Norre, 13 dec. 2023

Vikar haft en rigtig fint og god oplevelse med TMT
Veludført arbejdsopgaver vi vil helt sikkert bruge dem igen.

Isabella rosenquist, 02 dec. 2023

Super gode tømrer og hjælpsom

Dennis Ingolf Nykjær Christensen, 01 dec. 2023

Arbejdet udført meget flot, de har styr på deres håndværk. Håndværkerne meget flinke at tale med. Desværre var der stor mangel på kommunikation. Jeg fik ikke besked når den aftalte plan m...
Arbejdet udført meget flot, de har styr på deres håndværk. Håndværkerne meget flinke at tale med. Desværre var der stor mangel på kommunikation. Jeg fik ikke besked når den aftalte plan måtte ændres (eks. pga. vejret), og nogle dage var jeg overrasket da de dukkede op på adressen. Det virkede for mig som om der var for mange projekter i gang samtidig, og det blev for svært for dem at jonglere.
Læs mere

Rasmus L., 07 mar. 2023

fin service. overholdt aftale, kom til tiden.

pedel M., 06 mar. 2023

Flot udført arbejde håndværkerne var hurtige og flinke og spurgte ind til hvordan vi gerne ville have opgaven udført. Hele vejen meget tilfredse

Bo P., 27 feb. 2023

Stor tilfredshed herfra! Kan absolut anbefales!

Mona H., 12 jan. 2023

Godt og effektivt udført til rimelig pris.

Kostervig N., 19 apr. 2021

Det var et godt samarbejde, og opgaven blev udført til fulde tilfredsstillende.

E|F H., 23 mar. 2021

Vi var meget tilfredse med den udførte opgave.

Paul H., 22 mar. 2021

Helt igennem fantastisk, og dybt professionelt, og med et personligt touch. Morten, og ja, grundet TMT's måde at omgåes kunderne på, er vi nu på fornavn, ydede en ikke kun fantastisk service, m...
Helt igennem fantastisk, og dybt professionelt, og med et personligt touch. Morten, og ja, grundet TMT's måde at omgåes kunderne på, er vi nu på fornavn, ydede en ikke kun fantastisk service, men var også yderst flexibel, da vi undervejs i projektet kom med ændringer, på trods af at jeg ved TMT er booked op over begge øre. Hans motto var: "Jeg forlader ikke en kunde uden han er tilfreds!" Han levede 100% op til sit motto, og jeg kan varmt anbefale ham til andre
Læs mere

Tommy M., 20 aug. 2020

Opgaven er udført samt afsluttet. Vi er meget tilfredse med TMT - hvor der var udfordringer i arbejdet fandt TMT en god og pæn løsning. Vi kan kun anbefale TMT til andre. Jesper Hansen, Greve

Anne M., 29 maj 2020

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du TMT ApS

Send en forespørgsel til TMT ApS
Lad en ekspert stå for din tagentreprise
Lad en ekspert stå for din tagentreprise

Går du og påtænker at udskifte taget, så ring til TMT ApS. Vi er nemlig dit sikre valg, hvis du ønsker en kvalitetsfuld tagentreprise. Vores knap 20 års erfaring gør os til eksperter i faget - og så er vi ærekære omkring vores arbejde. Kontakt TMT ApS og lad os løfte dit tagprojekt til nye højder.