TMT ApS

For os hos TMT ApS er der ingen opgaver, der hverken er for store eller for små. Vi har base i Køge, men udfører vores tømrerløsninger over hele Sjælland og tilmed Fyn og Jylland efter aftale – og du kan være sikker på, at løsningerne er fra øverste hylde. 

Kvalitet, der stråler af erfaring

Vores kvalitetsrige løsninger er ikke noget vi er kommet sovende til - vi er nemlig et erfarent team med op til 18 år i baggagen, der alle er ærekære omkring tømrerfaget og altid har fokus på at levere den æstetiske og kvalitetsrige løsning. Og løsningerne – dem kan du se igennem på galleriet nederst på siden her.

Altomfattende håndværkerarbejde

Vi vokser heldigvis hos TMT ApS og har derfor mulighederne for at lave tømreropgaver af flere slags og af mange forskellige størrelser. Derudover har vi tæt kontakt til både VVS’er og elektriker, hvilket giver os mulighed for at hjælpe dig gennem de større projekter. Så uanset om du skal have renoveret taget, eller skal have opført et spritnyt sommerhus, så står vi klar til at hjælpe. Dertil er vi sprængfyldt med løsninger til både private, boligforeninger og erhverv og klarer alle opgaver, der omhandler: 

  • Vægge
  • Lofter
  • Køkkener
  • Tage af flere slags
  • Badeværelser
  • Tilbygninger
  • Opsætning af huse

En håndværker du kan stole på

Vi går hos TMT ApS meget op i at være en pålidelig arbejdskraft, som kunderne altid føler sig i sikre hænder hos. Vi har altid stort fokus på kundekommunikation i vores projekter. Det er nemlig vigtigt for os at sikre, at vores kunder stoler på, at vi overholder tidsplanen og at de bliver informeret løbende om alt gennem processen.

Kontakt os

Hvis du søger en erfaren, dygtig og pålidelig håndværkskraft, skal du ikke være i tvivl om hvorvidt du skal ringe til os. Vi sidder altid klar gennem nedenstående kontaktknapper og glæder os til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig gennem dit projekt.

Læs mere

Kontakt os her

Morten Trasborg
Morten Trasborg Indehaver
24 24 ** ** Vis nummer
24 24 27 06

TMT ApS

Stevnsvej 87

4600 Køge

CVR: 41561505

Læs vores seneste anmeldelser

0
8 anmeldelser
3byggetilbud.dk 8 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Vi var meget tilfredse med den udførte opgave.

Paul, 20 okt, 2021

Det var et godt samarbejde, og opgaven blev udført til fulde tilfredsstillende.

E|F, 20 okt, 2021

Godt og effektivt udført til rimelig pris.

Kostervig, 20 jun, 2021

Helt igennem fantastisk, og dybt professionelt, og med et personligt touch. Morten, og ja, grundet TMT's måde at omgåes kunderne på, er vi nu på fornavn, ydede en ikke kun fantastisk service, m...
Helt igennem fantastisk, og dybt professionelt, og med et personligt touch. Morten, og ja, grundet TMT's måde at omgåes kunderne på, er vi nu på fornavn, ydede en ikke kun fantastisk service, men var også yderst flexibel, da vi undervejs i projektet kom med ændringer, på trods af at jeg ved TMT er booked op over begge øre. Hans motto var: "Jeg forlader ikke en kunde uden han er tilfreds!" Han levede 100% op til sit motto, og jeg kan varmt anbefale ham til andre
Læs mere

Tommy, 08 sep, 2020

Opgaven er udført samt afsluttet. Vi er meget tilfredse med TMT - hvor der var udfordringer i arbejdet fandt TMT en god og pæn løsning. Vi kan kun anbefale TMT til andre. Jesper Hansen, Greve

Anne, 27 jun, 2020

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver TMT ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

5 dage siden
Ombygning af hus 4700 Næstved
6 dage siden
Opførsel af sommerhus 4640 Faxe
1 uge siden
Ehverv - Fast samarbejde med tømrer 2950 Vedbæk
1 uge siden
Boligforening - Udskifte vinduer 2300 København S
1 uge siden
Tagentreprise 4140 Borup
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du TMT ApS