Jakobsens Tømrer-Forretning

Jakobsens Tømrer-Forretning er en ung virksomhed med fokus på kvalitet og god kundeservice. Jeg varetager mindre tømreropgaver for private boligejere og kører gerne efter opgaverne. Ring eller skriv for et godt tilbud i dag.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Jakobsens Tømrer-Forretning

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Jakobsens Tømrer-Forretning

Med Jakobsens Tømrer-Forretning på sagen er du garanteret kvalitetsbevidst og effektivt tømrerarbejde fra start til slut. Selvom firmaet er nyopstartet, så har jeg både erfaringen og kompetencerne til at løfte en bred vifte af tømreropgaver for private boligejere. Jeg udfører blandt andet:

  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Tilbygninger
  • Terrasser og andre udendørsopgaver
  • Montering af lofter, vægge og gulve
  • Mindre reparationer
  • Gode råd og vejledning

Jakobsens Tømrer-Forretning er beliggende i Østjylland, men jeg dækker det meste af Danmark, da jeg gerne kører efter opgaverne. Tøv derfor ikke med at give mig et kald, hvis du søger en dygtig tømrer, der altid møder kunden med et stort smil og en god arbejdsmoral.

Jeg møder altid kunden i øjenhøjde

Når jeg skal afgive tilbud på en bygge- eller renoveringsopgave, så kommer jeg gerne forbi og besigtiger den først. Det giver mig muligheden for at møde den enkelte kunde i øjenhøjde og få et realistisk indblik i opgavens omfang. Dermed kan jeg også give et mere retvisende og præcist tilbud på tømrerarbejdet, så mit løsningsforslag passer til netop din bolig. Den uforpligtende besigtigelse er også en god mulighed for at afstemme dine ønsker og behov samt aftale det nærmere forløb.

Jakobsens Tømrer-Forretning er også klar til at hjælpe dig! Jeg garanterer et konkurrencedygtigt tilbud, god kundeservice og kvalitet til tiden. Tryk på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ring direkte til mig på tlf.: 2763 4094, så vender jeg hurtigt retur.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Jakobsens Tømrer-Forretning for et uforpligtende tilbud

Her finder du Jakobsens Tømrer-Forretning

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Jakobsens Tømrer-Forretning

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Jakobsens Tømrer-Forretning

Jakobsens Tømrer-Forretning er en ung virksomhed med fokus på kvalitet og god kundeservice. Jeg varetager mindre tømreropgaver for private boligejere og kører gerne efter opgaverne. Ring eller skriv for et godt tilbud i dag.

Hovedkontor

Marienholtvej 2
8550 Ryomgård

CVR: 39859262

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen