Hedemann ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Hedemann ApS

Hedemann ApS

I Hedemann ApS kan vi varetage en bred vifte af opgaver i byggebranchen. Med over 20 år i branchen er vi specialister indenfor murer- og entreprenørfaget. Og de mange år i branchen har givet mere end blot erfaring – vi har tilmed erhvervet os et yderst kompetent og professionelt netværk af samarbejdspartnere, hvorfor vi nu kan løfte alle opgaver, store som små, for private bygherrer.

Vi kan dermed varetage opgaver i alle størrelsesordner – lige fra fugning til totalentreprisen. Vi laver blandt andet, men er ikke begrænset til, følgende typer opgaver:

  • Flisearbejde
  • Facaderenovering
  • Badeværelsesrenovering
  • Vådrumssikring
  • Opsætning af støttemure
  • Støbning af sokler og fundamenter
  • Tilbygninger
  • Totalentrepriser

Med base i Faaborg kører vi ud på hele Fyn og hjælper danskerne med at udleve deres boligdrømme – og for den rette udfordring, kan vi også lokkes over broen.

Laver det rigtigt første gang

Hos Hedemann ApS går vi hver dag på arbejde med indstillingen om at levere professionelt kvalitetsarbejde første gang – så det ikke skal laves om. Det vigtigste for os er, at du som kunde bliver tilfreds med resultatet, hvorfor vores store grad af erfaring og ekspertise sikrer at du kan sove trygt, vel vidende at vi er på projektet. Hos os er der ingen slinger i valsen.

Service er en selvfølge

Din oplevelse er i højsædet, når du arbejder med os og her mener vi, at service spiller en afgørende rolle. Vi gør en stor dyd ud af at føre en grundig og fyldestgørende dialog før, under og efter alle projekter. Intet spørgsmål er for lille og vi står altid klar til at bistå dig med professionel sparring og råd til lige netop dine byggedrømme. For os er service ligeledes forståelsen af at en aftale selvfølgelig er en aftale – og dette gælder naturligvis også i forhold til tidspunkter!

Skal vi hjælpe med dine boligdrømme?

.. Så tøv ikke med at give os et kald på 24 62 09 27 eller benyt kontaktknapperne her på siden, for en fuldstændig uforpligtende snak om hvordan vi bedst muligt udlever dem!

Kontakt os her
Nicolas Hedemann Indehaver
24 62 ** **
[email protected]***.dk
Hedemann ApS Stenbækvej 34 5600 Faaborg
CVR: 40182187
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Hedemann ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Hedemann ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu