Din Tømrer

Din Tømrer udfører, med fokus på kvalitet og god service, alt fra store til små opgaver og sørger for at kunden kommer i mål med sit ønske. Vi udfører al slags tømrerarbejde, heriblandt træterasser, tag, køkken, vinduer/døre og tagpap.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Din Tømrer

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Din Tømrer

Din Tømrer udfører alle former for tømreropgaver med kundens ønske for øje. I spidsen af firmaet står Jørgen Nielsen Møller, og derudover beskæftiger vi en lærling. Med base i Ringkøbing betjener vi både private, erhverv og boligforeninger i Vest- og Midtjylland.

Erfaringen til at løfte alle opgaver

Med 17 års erfaring i branchen er erfaring ikke en mangelvare for mester Jørgen Nielsen Møller. Du kan derfor forvente professionel hjælp, uanset hvilken udfordring du står foran. Den faglige stolthed er stor hos Din Tømrer, og vi bruger derfor hellere lidt ekstra tid på at kræse for de små detaljer, du kan have glæde af mange år frem. Samtidig har vi også aftaler med dygtige samarbejdspartnere og vores kompetencer strækker sig derfor ud over tømrerfagets rammer. Vi kan således også stå til rådighed ved totalentrepriser, så den eneste håndværker, du skal have kontakt med gennem hele processen, er Din Tømrer.

Vores kernekompetencer omfatter blandt andet:

  • Træterrasser
  • Tagentrepriser
  • Køkken
  • Vinduer og døre
  • Gulve

Kunden er med gennem hele processen

Vælger du Din Tømrer, kan du som kunde regne med at blive hørt gennem hele byggeprocessen. Hos Din Tømrer er det kutyme at afholde byggemøder, kunde og tømrer imellem, hvor vi kan få afstemt forventninger og ønsker. Her viser vi gerne byggeplaner og billeder, så du som kunde føler dig opdateret fra start. Det mener vi skaber et ærligt og gennemsigtigt samarbejde med trygge rammer for både kunde og håndværker, hvilket skaber det bedste endelige resultat.

Ønsker du grundig vejledning og et godt tilbud, er du velkommen til at ringe på
tlf. 2383 8780 eller klikke på kontakt-knappen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Garanti
Kontakt Din Tømrer for et uforpligtende tilbud

Her finder du Din Tømrer

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne Din Tømrer

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Din Tømrer

Din Tømrer udfører, med fokus på kvalitet og god service, alt fra store til små opgaver og sørger for at kunden kommer i mål med sit ønske. Vi udfører al slags tømrerarbejde, heriblandt træterasser, tag, køkken, vinduer/døre og tagpap.

Hovedkontor

Heboltoft 21
6950 Ringkøbing

CVR: 34372845

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen