Boysen El og Teknik ApS

- Din lokale elektriker i Nordsjælland

Boysen El og Teknik ApS er et professionelt el-firma med base i Helsingør. Vi dækker hele Nordsjælland, så uanset om opgaven er stor eller lille inden for el og teknik står vi parat til at løse den til fornuftige priser. Vi er stolte af vores arbejde og går altid efter at udføre opgaverne med omhyggelighed og præcision. Med vores erfaring, kompetencer og professionelle tilgang kan du være tryg ved, at kvaliteten af vores løsninger altid er i top.

Vi beskæftiger os blandt andet med:

  • Renovering af el-installationer
  • Totalentrepriser
  • Tilbygninger
  • Solceller 
  • Ladestandere 
  • Diverse el-opgaver

Sikre og holdbare løsninger

Hos Boysen El og Teknik ApS sætter vi altid sikkerheden i højsædet, uanset om det drejer sig om store el-installationer i virksomheder eller mindre el-løsninger i hjemmet. Vi har fokus på at levere holdbare løsninger, der sikrer, at dit el-system fungerer optimalt i mange år fremover. Vores dygtige team af specialister sørger for, at alt arbejde bliver udført korrekt samt i overensstemmelse med gældende retningslinjer.

Bæredygtighed er vores fokus 

Vi mener hos Boysen El og Teknik ApS, at grønne løsninger er vejen frem, hvis vi ønsker at forbedre miljøet. Som el-firma tager vi vores del af ansvaret ved at tilbyde energibesparende el-service. Vi tror på, at det handler om omtanke, bæredygtighed og almindelig sund fornuft. Vi kan som specialister rådgive dig om, hvordan du kan gøre din ejendom mere bæredygtig gennem el og teknik. Det kan være alt fra enkelte el-installationer til hele ejendommen, der kan gøres mere grøn.

Tag det næste skridt i dit projekt med os!

Hos Boysen El og Teknik ApS prioriterer vi vores kunder højt. Vi er altid lydhøre overfor dine ønsker og behov, og stræber efter at levere en service, der lever op til dine forventninger. Vi sørger for åben og tydelig kommunikation, så du hele tiden er opdateret på, hvad der sker i løbet af opgavens forløb. Har du brug for vores hjælp, er du velkommen til at kontakte os på 92 15 90 95 eller ved hjælp af kontaktknapperne her på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Peter Bergenholtz Boysen
Peter Bergenholtz Boysen Indehaver
92 15 ** ** Vis nummer
92 15 90 95

Boysen El og Teknik ApS

Hejreskovvej 18C

3490 Kvistgård

CVR: 36902752

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Boysen El og Teknik ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Udskiftning af solcelle inverter og batteri 3230 Græsted
1 uge siden
Indfræsning af ledning 2200 København N
1 uge siden
Nedbrydning af stofledning og aflukning af udtag 3460 Birkerød
1 uge siden
Nedrivning og udbedring af ikke bærende væg 2000 Frederiksberg
1 uge siden
Installation af ventilator m.m 2800 Kongens Lyngby
1 uge siden

Det synes kunderne om os

0
11 anmeldelser
3byggetilbud.dk 11 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Det har været en rigtig god oplevelse. Den indledende dialog var god, og de forstod sagens omfang. Jeg fik en god pris, og planlægningen var fleksibel. Elektrikeren, der udførte opgaven var hurtig og god til at finde løsninger!

Jakob O., 06 dec. 2023

Arbejde udført som aftalt, til tiden og meget professionelt og effektivt, samt med overskud til at forlænge arbejdsopgaven hvis der skulle være yderligere behov. Varm anbefaling herfra.

Robert A., 04 sep. 2023

Vi fik det hele sluttet til, og de har alle været super flinke. Selvom leverandør af køkken lavede nogle fejl, der gjorde at tingene blev udskudt et par gange, så var Boysen der stadig til at gribe bolden i udtide. Det er vi meget taknemmelige for.

Martin M., 28 aug. 2023

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Boysen El og Teknik ApS

Send en forespørgsel til Boysen El og Teknik ApS