Gratis kursus for håndværkere hos 3byggetilbud.dk

Gratis kursus for håndværkere hos 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk tilbyder gratis kurser til vores samarbejdspartnere, så du kan styrke din håndværkervirksomhed. Her finder du oversigten over de forskellige kurser, vi tilbyder.


Hos 3byggetilbud.dk arbejder vi altid på at øge dine forudsætninger for at vinde byggeopgaverne og styrke din forretning. Derfor tilbyder vi gratis kurser til vores håndværkere. Kurserne spænder over forskellige emner og fokuspunkter, eksempelvis tilbyder vi et salgskursus, hvor du lærer at sælge din virksomhed bedre overfor kunden.

Vi arbejder løbende på kommende kurser og opdaterer denne side med information om der enkelte kursus. Har du nogle specifikke ønsker til fremtidige kurser, der vil gavne din håndværkervirksomhed, så tager vi gerne imod forslag på: [email protected].

Hvad siger håndværkerne om vores kursus? Få svaret her:

Oversigt over kurser 3byggetilbud.dk

 

Erhvervsuddannelsesreformen

Salgskursus for håndværkere

På vores salgskursus kigger vi på, hvordan du som håndværker kan optimere din tilgang til kunderne, så du øger din chance for at vinde opgaverne. På kurset får du finpudset dine kompetencer til at kunne tage ansvaret for hele salgsprocessen, så du står stærkere i enhver forhandling. Lige nu er der lukket for tilmelding til vores populære salgskurser i både København og Aarhus. Vi forventer at holde flere salgskurser næste år (2020).

Læs mere om salgskurset


Erhvervsuddannelsesreformen

Sådan bruger du de sociale medier, håndværker

Dette kursus er under udarbejdelse og nærmere information følger. Kurset afholdes i løbet af 2020.

 

 

 

Ønsker du at vide mere om vores kursus?

Har du spørgsmål omkring kurset kan henvendelse ske til: Tino Hansen på tlf.: 2715 1769 eller [email protected]. Tino tager også gerne imod forslag til kommende kurser.