Få 3 tilbud

Gratis kursus for håndværkere hos 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk tilbyder løbende gratis kurser til vores samarbejdspartnere, så du kan styrke din håndværkervirksomhed. Her finder du mere information.

Hos 3byggetilbud.dk arbejder vi altid på at øge dine forudsætninger for at vinde byggeopgaverne og styrke din forretning. Derfor tilbyder vi gratis kurser til vores håndværkere. Kurserne spænder over forskellige emner og fokuspunkter, eksempelvis tilbyder vi et salgskursus, hvor du lærer at sælge din virksomhed bedre overfor kunden.

Salgskursus for håndværkere

På vores salgskursus kigger vi på, hvordan du som håndværker kan optimere din tilgang til kunderne, så du øger din chance for at vinde opgaverne. På kurset får du finpudset dine kompetencer til at kunne tage ansvaret for hele salgsprocessen, så du står stærkere i enhver forhandling. Lige nu er der lukket for tilmelding til vores populære salgskurser i både København og Aarhus.

Fremtidige kurser: Hvad ønsker du?

Vi arbejder nemlig løbende på kommende kurser og opdaterer denne side med information om der enkelte kursus. Har du nogle specifikke ønsker til fremtidige kurser, der vil gavne din håndværkervirksomhed, så tager vi gerne imod forslag på: th@abgruppen.dk

Er du håndværker?

Og vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Læs mere om vores koncept og fordelene her.