Vejrhøj Energi og VVS ApS

- Energi- og VVS-renoveringer når det skal være bedst!

Med mere end 40 års erfaring inden for VVS- og energibranchen er Vejrhøj Energi og VVS ApS et professionelt firma med høj ekspertise, der udfører løsninger, som virker og holder.

Indehaver Jens Erik Christiansen står i spidsen for Vejrhøj Energi og VVS ApS og vil være dit første møde med firmaet, når du kontakter os. Vi udfører germe netop din opgave, og vores hold af kompetente medarbejdere leverer løsninger på opgaver på hele Sjælland og Sydhavnsøerne – både for private og erhvervskunder.

VVS-installation og energiløsninger i alle former

Udover almindeligt VVS-arbejde har vi hos Vejrhøj Energi og VVS ApS også specialiseret os inden for energivejledning. Vores ekspertise dækker over grønne energiløsninger, og vi vil altid rådgive dig til mest økonomiske og miljømæssige fordelagtige løsninger til netop din matrikel.

Vejrhøj Energi og VVS ApS hjælper dig til den rette løsning inden for:

  • Autoriseret VVS-arbejde
  • Luft til vand varmepumper
  • Luft til luft varmepumper
  • Jordvarme
  • Søvarme
  • Solfangeranlæg
  • Gas- og fjernvarme
  • Træpille- og brændefyr

Kvalitet er den bedste service, der findes

Når Vejrhøj Energi og VVS ApS varetager en opgave, lægger vi vægt på, at det altid udføres i højeste kvalitet. Vi vejleder dig til den rette løsning, og vi bruger kun materialer og håndværkere, vi kan stå 100 procent inden for.

Med så mange år i branchen kender Energi og VVS ApS til alle afkroge af VVS-branchen, og vi ved om nogen, hvad der er godt håndværk. Vi værner om den gode kvalitet i vores arbejde for at sikre, at du altid ender med den bedste løsning, der ikke vil skuffe.

Grøn energi er vejen frem

Igennem flere år har det været centralt for Vejrhøj Energi og VVS ApS at have fokus på grøn energi i vores arbejde, hvorfor vi har en opnået en stor ekspertise inden for energivejledning. Vi udregner din besparelse, så du er sikker på at vælge den rigtige løsning til din bolig.

Med de stigende gaspriser er det mere relevant end nogensinde, at du vælger en grøn energikilde til din bolig – det er både fordelagtigt for klimaet og for din økonomi.

Kompetente løsninger til dig

Står du overfor renovering af VVS eller energikilden i din bolig eller ejendom, så kontakt Vejrhøj Energi og VVS ApS. Vi sidder klar, hvis du trykker på kontaktknapperne eller ringer på telefonnummeret 41 26 40 87. Vi ser frem til at afgive et uforpligtende tilbud på din næste opgave!

Læs mere

Kontakt os her

Jens Erik Christiansen Indehaver
41 26 ** ** Vis nummer
41 26 40 87

Vejrhøj Energi & VVS ApS

Vejrhøjvej 1

4534 Hørve

CVR: 33771940

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Vejrhøj Energi & VVS ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Etablering af vertikalt jordvarmeanlæg 3650 Ølstykke
3 uger siden
Udskiftning af vandvarmer 3390 Hundested
3 uger siden
Udskiftning af radiatorer 4300 Holbæk
1 måned siden
Etablering af jordvame 2950 Vedbæk
1 måned siden
Etablering af jordvarme (vertikal) 2820 Gentofte
1 måned siden

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Vejrhøj Energi & VVS ApS

Send en forespørgsel til Vejrhøj Energi & VVS ApS