Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS

4.7 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS

Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS

Siden 2016 har vi hos Tømmerfirmaet Søren Herping-Hansen serviceret Aarhus og omegn med alt fra sommerhuse og nydelige træterrasser til gipsvægge og gulvbelægning. Vi arbejder med et blik for detaljen og tøver ikke med at køre ud, selv for de små byggeopgaver. Vi varetager primært opgaver for private, men er også lydhør for både boligforeninger og erhverv.

Vi overholder vores aftaler og kommer til tiden

Hos Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS ser vi punktlighed, som en af grundstenene for at drive et seriøst firma. Det er altafgørende, at kunderne ser os som nogle kvalitetsbevidste håndværkere, der er til at stole på. Derfor kommer vi altid til tiden og er færdige til tiden. Vores ord er gældende – og vi knokler gerne ekstra hårdt for at levere et solidt stykke håndværk, som vi selv er tilfredse med. Hos Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen tror vi på, at en tilfreds kunde vender tilbage. Derfor overholder vi altid, hvad vi lover.

God kvalitet indebærer god kundekontakt

Én ting er, at selve udførelsen og slutproduktet af jeres byggeopgave skal være af højeste kvalitet. En anden ting er, at I skal vejledes og rådgives fra start til slut– det er trods alt os, der er eksperterne. Derfor agerer vi gerne sparringspartner, så vi kan løse byggeopgaven, nøjagtig som I ønsker det. Hos Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS kan I forvente at blive taget i hånden gennem hele forløbet, så I har det fornødne overblik over byggeprocessen.

Humøret er højt – arbejdsmoralen ligeså

Vi brænder for vores arbejde og har en stor kærlighed til tømrerfaget. Det afspejler sig både i slutprodukt og det daglige humør. Arbejdsglæden er i top og vi møder altid kunden med et bredt smil og et fast håndtryk. Vores positive indstilling og erfaring gør, at vi kan løse selv den mest komplicerede opgave.

Klik på kontakt-knappen øverst og få et godt råd eller et uforpligtende tilbud.
Vi udfører opgaver i brancherne:
Tømrerfirmaer
Vinduer
Døre
Gulvbelægning
Træterrasser
Tagentrepriser
Kontakt os her
Søren Herping-Hansen
Søren Herping-Hansen Indehaver
40 54 ** **
[email protected]***.com
Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS Vølundsvej 11 8230 Åbyhøj
CVR: 37907154
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu