Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS

4.7 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS

Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS

Siden 2016 har vi hos Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen serviceret Aarhus og omegn med alt fra sommerhuse og nydelige træterrasser til gipsvægge og gulvslibning. Vi arbejder med et blik for detaljen og tøver ikke med at køre ud, selv for de små byggeopgaver. Vi varetager primært opgaver for private, men er også lydhør over for både boligforeninger og erhverv.

Vi overholder vores aftaler og kommer til tiden

Hos Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS ser vi punktlighed, som en af grundstenene for at drive et seriøst og professionelt firma. Det er altafgørende, at kunderne ser os som nogle kvalitetsbevidste håndværkere, der er til at stole på. Derfor kommer vi altid til tiden og er færdige til tiden. Vores ord er gældende - og vi knokler gerne ekstra hårdt for at levere et solidt stykke håndværk, som vi selv er tilfredse med. Hos Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen tror vi på, at en tilfreds kunde vender tilbage. Derfor holder vi altid, hvad vi lover.

God kvalitet indebærer god kundekontakt

En ting er, at selve udførelsen og slutresultatet af kundens byggeopgave skal være af højeste kvalitet. En anden ting er, at kunden skal vejledes og rådgives fra start til slut - det er trods alt os, der er eksperterne. Derfor agerer vi gerne sparringspartner, så vi kan løse byggeopgaven, nøjagtigt efter kundens behov. Hos Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS kan kunden forvente at blive taget i hånden gennem hele forløbet, således kunden har det fornødne overblik over byggeprocessen.

Humøret er højt - arbejdsmoralen ligeså

Vi brænder for vores arbejde og har en stor kærlighed for tømrerfaget. Det afspejler sig både i slutproduktet og det daglige humør. Arbejdsglæden er i top og vi mødet altid kunden med et bredt smil og et fast håndtryk. Vores positive indstilling og erfaring gør, at vi kan løse selv den mest komplicerede opgave. Klik på kontaktknapperne øverst og få et godt råd eller et uforpligtende tilbud.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2020
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Søren Herping-Hansen
Søren Herping-Hansen Indehaver
40 54 ** **
[email protected]***.com
Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS Vølundsvej 11 8230 Åbyhøj
CVR: 37907154
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu