Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS

Tømrermester Søren Herping-Hansen er en utrolig kvalitetsbevidst herre, som har stor sans for detaljerne! Han laver alt indenfor tømrerfaget såsom: Loft, gulv, vægge, tilbygninger, døre, vinduer og meget mere! Ring for mere information.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS

Siden 2016 har vi hos Tømmerfirmaet Søren Herping-Hansen serviceret Aarhus og omegn med alt fra sommerhuse og nydelige træterrasser til gipsvægge og gulvbelægning. Vi arbejder med et blik for detaljen og tøver ikke med at køre ud, selv for de små byggeopgaver. Vi varetager primært opgaver for private, men er også lydhør for både boligforeninger og erhverv.

Vi overholder vores aftaler og kommer til tiden

Hos Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS ser vi punktlighed, som en af grundstenene for at drive et seriøst firma. Det er altafgørende, at kunderne ser os som nogle kvalitetsbevidste håndværkere, der er til at stole på. Derfor kommer vi altid til tiden og er færdige til tiden. Vores ord er gældende – og vi knokler gerne ekstra hårdt for at levere et solidt stykke håndværk, som vi selv er tilfredse med. Hos Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen tror vi på, at en tilfreds kunde vender tilbage. Derfor overholder vi altid, hvad vi lover.

God kvalitet indebærer god kundekontakt

Én ting er, at selve udførelsen og slutproduktet af jeres byggeopgave skal være af højeste kvalitet. En anden ting er, at I skal vejledes og rådgives fra start til slut– det er trods alt os, der er eksperterne. Derfor agerer vi gerne sparringspartner, så vi kan løse byggeopgaven, nøjagtig som I ønsker det. Hos Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS kan I forvente at blive taget i hånden gennem hele forløbet, så I har det fornødne overblik over byggeprocessen.

Humøret er højt – arbejdsmoralen ligeså

Vi brænder for vores arbejde og har en stor kærlighed til tømrerfaget. Det afspejler sig både i slutprodukt og det daglige humør. Arbejdsglæden er i top og vi møder altid kunden med et bredt smil og et fast håndtryk. Vores positive indstilling og erfaring gør, at vi kan løse selv den mest komplicerede opgave.

Klik på kontakt-knappen øverst og få et godt råd eller et uforpligtende tilbud.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Tømrerfirmaet Søren Herping-Hansen ApS

Tømrermester Søren Herping-Hansen er en utrolig kvalitetsbevidst herre, som har stor sans for detaljerne! Han laver alt indenfor tømrerfaget såsom: Loft, gulv, vægge, tilbygninger, døre, vinduer og meget mere! Ring for mere information.

Hovedkontor

Vølundsvej 11
8230 Åbyhøj

CVR: 37907154

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen