Sejers Tømrerfirma 

– Specialist i tag- og tømreropgaver af den højeste kvalitet!

Sejers Tømrerfirma blev stiftet i januar 2021, men det betyder langt fra, at vi er nye i branchen. Vores erfaring i tømreruniverset er stor, og vores kompetencer alsidige. Vi valgte derfor at gå selvstændige for at værne om det solide håndværk fra start til slut – og sikre, at kunden får kvalitetsarbejde hver eneste gang!

Vi har særligt specialiseret os i tagrenoveringer, men vi mener det, når vi siger, at intet tømrerprojekt er for stort eller småt for Sejers Tømrerfirma. Fra Hadsten dækker vi 1 times kørsel hver vej – og vi kører gerne længere for at hjælpe dig med:

  • Alt i tag – både renovering og entrepriser
  • Skillevægge og reparationer i boligen
  • Tilbygning og terrasser 
  • Monteringsopgaver
  • Diverse tømrerudskift

Absolut kun kvalitetsløsninger

Hos Sejers Tømrerfirma lyder vores motto: "At vi kun udfører kvalitetsarbejde, da der ellers ingen grund er til det". Med andre ord er vores fornemmeste job altid at levere holdbare løsninger, bruge de rette materialer og kvalitetssikre ned til mindste detalje. Vi påtager os nemlig altid rollen som fagmanden – og det er vores kunder glade for. Du kan altså trygt læne dig tilbage og se dine projekter blive til virkelighed vel vidende, at vi inddrager dig og informerer, hvis der er den mindste ændring.  

Hjælper både private, erhverv og boligforeninger 

Hvad enten du ønsker en skillevæg i stuen grundet familieforøgelse eller er en erhvervsdrivende, der vil totalrenovere butikslokalet, er Sejers Tømrerfirma klar med professionelle råd og et godt tilbud. Vi hjælper både private boligejere, erhvervsdrivende og boligforeninger med tømrerprojekterne. Vil du have mere viden om tagrenoveringer i andelsboligforeninger, så læs med i Andelsbogen på Andelsportal.dk, hvor vi har bidraget til en artikel om emnet. 

Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe på telefon: 4292 5354 eller trykke på kontakt-knapperne her på siden, så tager vi en god dialog om dine bygge- og renoveringsdrømme. Vi glæder os til at høre om dem!  

Læs mere

Kontakt os her

Frederik Sejer
Frederik Sejer Indehaver
42 92 ** ** Vis nummer
42 92 53 54

Sejers Tømrerfirma

Lindevej 6, 2. tv.

8370 Hadsten

CVR: 41995742

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Sejers Tømrerfirma senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Udskiftning af tagpap 8420 Knebel
6 dage siden
Montering af vinduer og døre 8970 Havndal
1 uge siden
Udskiftning af træbeklædning 8570 Trustrup
1 uge siden
Udskiftning af tag 8653 Them
1 uge siden
Opsætning af væg til carport 8600 Silkeborg
4 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
34 anmeldelser
anmeld-haandvaerker.dk 21 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 13 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

God rådgivning om hvad der skulle udskiftes. Flot arbejde og tidsplan overholdt.

Kim Nielsen, 12 apr, 2024

Ønskede reparation af Altan dør samt små reparationer indendørs . Alt forløb som aftalt. Er fuldt ud tilfreds med både , det udførte arbejde, pris og håndværkerne .

Helle Rasmussen, 01 apr, 2024

God vejledning, overholdte alle aftaler, flot resultat, fyldt ud tilfreds. Vil helt sikkert benytte mig af firmaet igen.

Caroline Sejer Rasmussen, 16 mar, 2024

Overskred aftale med 3 måneder
Manglende sikring af stillads, stillads vælter
Manglende og utilstrækkelig afdækning, 2 x vandskader, 1 x loft fyldt med sne
Ødelagt el stik
Ødelagt loftsisolering
Mangelfuld oprydning
Lyver

Henrik Halskov, 15 mar, 2024

rigtig venlige kom når vi ringede når det var utæt pga af regn og sne
super service kan anbefales

Tanja Villaume, 04 feb, 2024

Er fortsat ikke efter to år holder ikke aftaler og ryder ikke op efter sig

Anonym, 26 dec, 2023

Godt samarbejde og fint arbejde. Frederik er god til at informere hvis planer eller tidspunkter bliver ændret.

Jan Thisted, 25 okt, 2023

Tingene er ikke lavet færdigt, aftaler overholdes ikke og man kan ikke komme i kontakt med Frederik.
Prisen der faktureres stemmer ikke overens med aftale og materialer er ikke i overensstemmelse med det aftalte.

Evald Petersen., 10 okt, 2023

Godt humør, kommer til den aftalte tid.

Claus Brix, 18 sep, 2023

Gode og venlig Håndværker som er klar til at hjælp og giver en gode pris og laver en godt styk arbejde. Kan godt anbefales.

Samuel Jensen, 11 sep, 2023

Jeg har mødt nogle positive mennesker som gør hvad de lover. De er en lille firma hvor mandlige kontakt er vigtigere end en høj effektivitet. Selvfølgelig var ikke altid perfekt men vi sammen h...

Jeg har mødt nogle positive mennesker som gør hvad de lover. De er en lille firma hvor mandlige kontakt er vigtigere end en høj effektivitet. Selvfølgelig var ikke altid perfekt men vi sammen har altid fundet det bedste løsninger. Så resultatet blev en god og flot tage. Vi er tilfredse og jeg er glad at fik valgt Sejers tømrer firmaet. God arbejde.
Laszlo fra Trige Møllevej

Læs mere

laszlo Ivanyi, 14 aug, 2023

Dejligt firma at samarbejde med. Overholder aftaler, høflige og rydder op efter sig. Udskiftning af vinduer og døre er til min fulde tilfredshed.

Britt Monsson, 02 aug, 2023

Gjorde som aftalt

Alexander Moussavi, 30 maj, 2023

Hurtig kontakt med firmaet, hurtigt besøg for at give tilbud.
Fik ordnet det hele på en dag og alt efterladt i pæneste orden, flot udført

Dion Danielsen Haubro, 25 maj, 2023

Skulle have lavet et spandely til 3 affaldsspande, kontaktede Sejers Tømrerfirma. De besigtigede opgaven og jeg blev rådgivet på bedste vis, spandelyet skulle stå ud til vejen ved vores virksom...

Skulle have lavet et spandely til 3 affaldsspande, kontaktede Sejers Tømrerfirma. De besigtigede opgaven og jeg blev rådgivet på bedste vis, spandelyet skulle stå ud til vejen ved vores virksomheds adresse og skulle derfor se pænt ud. Frederik og Steffen udførte arbejdet super godt og resultatet blev fantastisk flot - selv om det blot skulle være til afskærmning af affaldsbeholdere. Jeg kan varmt anbefale Sejers Tømrerfirma - Frederik og Steffen er dygtige håndværkere med fagligheden i orden, blik for detaljen, afleverer arbejdet pænt og opryddet og så har de begge et super humør.
De bedste anbefalinger.
K. Petersen

Læs mere

KIM PETERSEN HOLDING ApS, 24 maj, 2023

Frederik fra Sejers Tømrerfirma kom med et rigtig skarpt tilbud på en fast pris på vores projekt. Projektet bestod i at vi havde gamle skjulte tagrender og udhæng med råd i som skulle udskifte...

Frederik fra Sejers Tømrerfirma kom med et rigtig skarpt tilbud på en fast pris på vores projekt. Projektet bestod i at vi havde gamle skjulte tagrender og udhæng med råd i som skulle udskiftes til vedligeholdelsesfrit plank, samt på gavle og felter mellem vinduerne. Dertil udskiftede de også taget på vores tilbygning, hvilket de også kom med en god pris på, og installerede loftslem inde i huset i stedet for den gamle i gavlen. De stillede de fleste dage med 3 mand på jobbet, hvortil den ene er kyndig taglægger. Under hele forløbet har de været nærværende og imødekommende, punktlige og ordentlige, samt helt reelle i deres observationer ift. hvad der burde gøres og hvad der ikke var nødvendigt. Selvom de har en forretning, så har vi haft oplevelsen af at de har haft vores interesser i fokus først og fremmest og været betænksomme ift. omkostninger.
Alt i alt dygtige tømrere med masser af faglig stolthed der gerne gør den ekstra indsats. Vi ringer i hvert fald gerne efter dem en anden gang og giver en kop kaffe.

Læs mere

Malou Jensen , 22 maj, 2023

Gode og venlig medarbejder der laver en godt stykke arbejde.

Samuel J., 10 maj, 2023

Har fået skiftet tagrende, gode kompetente medarbejdere. Kan kun anbefale dem.

JM Rail, 02 maj, 2023

Jeg er yderst tilfreds med hele forløbet. Frederik og Steffen har virkelig været hjælpsomme. Det skulle bare have været 2 vinduer de skulle skifte, og opbygning af lysningen, men en anden hånd...

Jeg er yderst tilfreds med hele forløbet. Frederik og Steffen har virkelig været hjælpsomme. Det skulle bare have været 2 vinduer de skulle skifte, og opbygning af lysningen, men en anden håndværker ødelagde en masse og opgaven blev pludselig meget større.
Så tusind tak for jeres kompetente hjælp, og jeres villighed til at rykke tidsplanen utallige gange. Også for jeres punktlighed samt venlige og hurtige kommunikation.
Det hele er blevet rigtig flot nu.
Jeg vil anbefale jer 100% og ved hvor jeg skal henvende mig næste gang.

Læs mere

Anne Holtegaard., 04 mar, 2023

Vi havde problemer med vinduer der bandt og var lidt skæve, og dermed ikke rigtige var funktionsdygtige samt en terrassedør der var defekt. Vi var indstillet på at udskifte alle vinduer og terra...

Vi havde problemer med vinduer der bandt og var lidt skæve, og dermed ikke rigtige var funktionsdygtige samt en terrassedør der var defekt. Vi var indstillet på at udskifte alle vinduer og terrassedøren, men efter Sejers Tømrerfirma havde været forbi og kigge på opgaven, blev vi enig om, efter rådgivning fra Frederik(Sejers Tømrerfirma) at tilpasse de eksisterende vinduer da disse stadig havde mange gode funktions år tilbage og kun udskifte terrassedøren til en ny. Denne manøvre ville kunne laves til en væsentlig mindre økonomi end en hel udskiftning af vinduerne og terrassedøren. Og hvis vi selv ville skaffe døren gennem en af div. billige salgsportaler på nettet, så ville opgaven nok kunne løses på en hel arbejdsdag med 2 mand. Vi aftalte, opgaven skulle løses på timebasis og vi selv anskaffede en ny terrassedør. Når den så var ankommet, kunne vi aftale en dato, hvor opgaven blev udført. Som aftalt blev opgaven udført til mindste detalje og man kunne næsten ikke se, at der havde været håndværker. Eneste synlig resultat var, alle vinduer nu var funktions dygtige og der var monteret en ny terrassedør....alt var bare ryddet helt op, selv den gamle defekte terrassedør var kørt på genbrugspladsen . Det eneste der ikke helt bliv som vi talte om, da opgaven blev besigtiget var....Det blev ikke en hel arbejdsdag med 2 mand.....men det blev til 2 mand à 5 timer. Et par friske fyre....Magnus og Frederik, der godt kunne bruge hænderne. 1000 Tak for et super reelt og godt arbejde......Kan kun give mine varmeste anbefalinger til dette tømrefirma, som er 100% reelt.

Læs mere

Allan Rasmussen, 24 feb, 2023

Sejers Tømrerfirma har gjort et super-godt stykke arbejde ifm. etablering af nyt bølgeeternittag på vores hus i Skæring, Egå, samt montering af nye gavle, træværk, ovenlysvinduer mv. mv.

Hel...

Sejers Tømrerfirma har gjort et super-godt stykke arbejde ifm. etablering af nyt bølgeeternittag på vores hus i Skæring, Egå, samt montering af nye gavle, træværk, ovenlysvinduer mv. mv.

Hele teamet(!) - ledet af Frederik Sejer - har været super responsive og kommunikative fra start, inddraget os i løsninger og muligheder, og generelt sørget for, at vi har følt os trygge i beslutningerne undervejs.

Vi er enormt tilfredse med det færdige resultat og kan til enhver tid anbefale Sejers Tømrerfirma til dem, der ønsker god kommunikation og et veludført stykke arbejde, hvor løsningerne bliver skræddersyet til behovet.

Alt det bedste herfra til det energiske og venlige team, tusind tak for samarbejdet!

Læs mere

Danny Damsgaard, 21 feb, 2023

Et par flinke tømrer med et godt humør.
Arbejder i “hygge” tempo
Lavede flere fejl
For dyr timepris i forhold til tempo og kvalitet.

Jesper Holt Andersen., 15 feb, 2023

Super dygtige unge håndværkere. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Arbejdet trak lidt ud pga dårligt vejr. Storm og regn. De var her dagligt for at følge op på om presenning var tæt på taget. Den største anbefaling herfra.

Susanne E., 25 nov, 2022

Hurtig og vel udført

Hanne J., 11 nov, 2022

Vi fik lavet vindskeder og underbeklædning på en høj gavl. Pålidelige og dygtige folk. Vi fik gode råd undervejs, når der skulle tages stilling til detaljer, og arbejdet blev lavet til tiden. Fleksibelt- bl.a. lånte vi stillads i et par dage. ( malerarbejde)

Ole C., 21 sep, 2022

Sejers Tømrerfirma har gjort et super-godt stykke arbejde ifm. etablering af nyt bølgeeternittag på vores hus i Skæring, Egå, samt montering af nye gavle, træværk, ovenlysvinduer mv. mv. He...
Sejers Tømrerfirma har gjort et super-godt stykke arbejde ifm. etablering af nyt bølgeeternittag på vores hus i Skæring, Egå, samt montering af nye gavle, træværk, ovenlysvinduer mv. mv. Hele teamet(!) - ledet af Frederik Sejer - har været super responsive og kommunikative fra start, inddraget os i løsninger og muligheder, og generelt sørget for, at vi har følt os trygge i beslutningerne undervejs. Vi er enormt tilfredse med det færdige resultat og kan til enhver tid anbefale Sejers Tømrerfirma til dem, der ønsker god kommunikation og et veludført stykke arbejde, hvor løsningerne bliver skræddersyet til behovet. Alt det bedste herfra til det energiske og venlige team, tusind tak for samarbejdet!
Læs mere

Danny D., 11 apr, 2022

Virkelig god til at udføre arbejdet, var lidt uheldig at det blev udsat en gang eller to inden dog.

Morten R., 07 feb, 2022

Meget hurtige til at svare og melde tilbage og bestemt et fint tilbud. Hurtig og fint udført arbejde.

Brita L., 06 jan, 2022

Bare fint og solidt arbejde. Kan kun sige rosende ord om hele forløbet. Vil bruge dem fremover hvis/når vi får brug for det. Og anbefale dem til venner og bekendte. Vi har ikke fået regning endnu, men skriver tilbudspris.

Poul S., 05 okt, 2021

Opgaven er udført med stor tilfredshed. Sejers tømrerfirma leverede et godt arbejde, til tiden og til den aftalte pris. Vi er meget tilfredse med arbejdet.

Claus C., 01 mar, 2021

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Sejers Tømrerfirma

Send en forespørgsel til Sejers Tømrerfirma