Albertslund VVS ApS

4.5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Albertslund VVS ApS

Albertslund VVS ApS

Albertslund VVS er din autoriserede installatør og kloakmester i Storkøbenhavn. Vi er et veletableret firma, som siden 1996 har udført opgaver for private, erhverv og boligforeninger indenfor alle grene af VVS-faget. Vi er også eksperter i badeværelsesrenoveringer, kloakopgaver og renovering af facader samt tag. Med base i Albertslund servicerer vores kompetente håndværkere alle kunder i Storkøbenhavn.

Et bredt hold af kompetente håndværkere

Vores medarbejderstab består af 19 håndværkere, som hver især bidrager med unikke kompetencer til vores hold. Vi kan derfor med sikkerhed sige, at du som kunde får den rette vejledning og ekspertise, uanset størrelsen og omfanget af din opgave. Uanset opgaven, sætter vi stor pris på at komme frem til den løsning, der passer til netop dit hjem.

Vi kan hjælpe dig med:
  • VVS-arbejde
  • Blikarbejde
  • Badeværelser
  • Afløb og vandrør
  • Tag og tagrender
  • Facader
  • Blødgøringsanlæg

Respekt for faget og dig som kunde

Hos Albertslund VVS behandler vi alle vores kunder med stor respekt. Vi ønsker, at alle vores kunder skal føle sig tilfredse og trygge igennem hele processen. Derfor er vores håndværkere også nøje oplært efter virksomhedens grundprincipper om god service gennem ærlighed og åbenhed. Vores håndværkere udfører derfor opgaverne med stor faglig stolthed og respekt for både faget og dig som kunde. Det medfører, at du kan forvente dig, at både pris og deadline overholdes, når Albertslund VVS håndterer din opgave.

Søger du ærlige og kompetente håndværkere, er du velkommen til at klikke på kontakt-knappen, så kan vi tage en uforpligtende samtale om dit kommende byggeprojekt.

Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2017
Ambassadør 2018
Kontakt os her
Klaus Storm Pedersen
Klaus Storm Pedersen Indehaver
43 62 ** **
[email protected]***.dk
Albertslund VVS ApS Holsbjergvej 51 2620 Albertslund
CVR: 27132111
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Albertslund VVS ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Albertslund VVS ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu