Malerfirmaet HR ApS

5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Malerfirmaet HR ApS

Malerfirmaet HR

- Hurtigere end de fleste

Hos Malerfirmaet HR har vi over 14 års erfaring indenfor malerbranchen. Vi er beliggende i Hvidovre, men udfører opgaver i Storkøbenhavn og store dele af Sjælland. Hvad enten opgaven er stor eller lille, udendørs eller indendørs, så står vores kompetente og effektive medarbejdere fra Malerfirmaet HR klar til at hjælpe dig. Vi varetager desuden også opgaver for både boligforeninger og erhverv.

Effektivitet er vores varemærke 

I over 14 år har vi udført en bred pallette af opgaver indenfor malerfaget. Det betyder, at vi har erfaring med alle typer af opgaver, selv dem som kan syntes komplekse og uoverskuelige. Vores erfaring giver os muligheden for at danne et godt og præcist overblik, så vi kender og kan formidle processen fra start til slut.

Vores effektive arbejde er vores bedste reklame. Den sikrer dig nemlig altid et kvalitetsresultat til tiden. Vi har været vant til at arbejde akkord, og har derfor både sans for at arbejde i et højt tempo med et skarpt blik for detaljen. Og netop detaljen, mener vi hos Malerfirmaet HR er alfa og omega for det bedste og mest tilfredsstillende slutprodukt.

Altid konkurrencedygtige priser 

Vores hurtige tempo betyder, at vi altid kan give dig som kunde en god pris uden at gå ned på kvalitet. Hos Malerfirmaet HR arbejder vi både i hverdage og weekender, og vigtigst af alt er, at prisen er den samme, uanset om det er mandag eller lørdag. Derfor behøver du aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har en maleropgave, der skal løses. Malerfirmaet HR står nemlig altid til rådighed med en hurtig og henrivende service.

Kontakt os allerede i dag og få det bedste tilbud. Det er helt uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Elite maleren 2019
Ambassadør 2019
Ambassadør 2020
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Malerfirmaet HR ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Rachid Ejer
61 46 ** **
malerfirmaethr@***.com
Malerfirmaet HR ApS Pottemagerporten 5 2650 Hvidovre
CVR: 38452924
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Malerfirmaet HR ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu