Malerfirmaet Missel ApS

- Hurtigere end de fleste

Hos Malerfirmaet Missel ApS har vi over 14 års erfaring indenfor malerbranchen. Vi er beliggende i Hvidovre, men udfører opgaver i Storkøbenhavn og store dele af Sjælland. Hvad enten opgaven er stor eller lille, udendørs eller indendørs, så står vores kompetente og effektive medarbejdere fra Malerfirmaet Missel ApS klar til at hjælpe dig. Vi varetager desuden også opgaver for både boligforeninger og erhverv.

Effektivitet er vores varemærke 

I over 14 år har vi udført en bred pallette af opgaver indenfor malerfaget. Det betyder, at vi har erfaring med alle typer af opgaver, selv dem som kan syntes komplekse og uoverskuelige. Vores erfaring giver os muligheden for at danne et godt og præcist overblik, så vi kender og kan formidle processen fra start til slut.

Vores effektive arbejde er vores bedste reklame. Den sikrer dig nemlig altid et kvalitetsresultat til tiden. Vi har været vant til at arbejde akkord, og har derfor både sans for at arbejde i et højt tempo med et skarpt blik for detaljen. Og netop detaljen, mener vi hos Malerfirmaet Missel ApS er alfa og omega for det bedste og mest tilfredsstillende slutprodukt.

Altid konkurrencedygtige priser 

Vores hurtige tempo betyder, at vi altid kan give dig som kunde en god pris uden at gå ned på kvalitet. Hos Malerfirmaet Missel ApS arbejder vi både i hverdage og weekender, og vigtigst af alt er, at prisen er den samme, uanset om det er mandag eller lørdag. Derfor behøver du aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har en maleropgave, der skal løses. Malerfirmaet Missel ApS står nemlig altid til rådighed med en hurtig og henrivende service.

Kontakt os allerede i dag og få det bedste tilbud. Det er helt uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Malerfirmaet Missel ApS hed tidligere Malerfirmaet HR ApS, hvilket også kan læses i anmeldelserne af det erfarne firma.  

Læs mere

Kontakt os her

Rachid Ejer
61 46 ** ** Vis nummer
61 46 61 03

Malerfirmaet Missel ApS

Nødager 48

4000 Roskilde

CVR: 42588822

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Malerfirmaet Missel ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Maling af facade m.m. 4100 Ringsted
1 uge siden
Maling af facade af hus 4623 Lille Skensved
1 uge siden
Maling af hus indvendigt 4600 Køge
2 uger siden
Pudsning og maling af mindre område på gavl 2700 Brønshøj
2 uger siden
Maling af lejlighed 2670 Greve
2 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
26 anmeldelser
3byggetilbud.dk 26 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Jeg har kun ros tilovers for tilmalerfirmaet Missel. Den maler der kom udførte et fortrinligt stykke arbejde og var også lydhør overfor mine ønsker .Jeg vil gerne anbefale denne firma, ifald man har en maler opgave!

Gudrun H., 19 mar. 2024

Super venlige og sympatiske, både malerne og chefen og så er de åbne overfor evetuelle spørgsmål, som senere måske måtte komme.

Birgit L., 03 feb. 2023

Arbejdet udført til aftalt tid i fin kvalitet. Behagelige malere at samarbejde med.

Leif P., 11 feb. 2022

En behagelig person og flot og godt udført.

Gunnar B., 07 feb. 2022

Opgaven udføres fint.

Qi Z., 18 maj 2021

Vores projekt udvendig maling af bolig er færdig :) Vi takker for en top professionelt arbejdsopgave. Vi giver malerfirmaet H.R. ApS i Hvidovre, 5 store stjerner, med pil opad, hvis det var mulig...
Vores projekt udvendig maling af bolig er færdig :) Vi takker for en top professionelt arbejdsopgave. Vi giver malerfirmaet H.R. ApS i Hvidovre, 5 store stjerner, med pil opad, hvis det var muligt på trustpilot. Fantastisk stykke arbejde de har fået lavet, vi er yderst tilfredse og kan varmt anbefale dem til andre. Venlig hilsen Frank og Linda i Hvidovre
Læs mere

Linda B., 08 mar. 2021

Jeg vil til enhver tid anbefale Hr malerfirma. Så søde og ingen problemer med noget.. Ville bruge dem igen helt sikkert

sisse S., 01 okt. 2020

Vi har fået malet hele vores hus af Malerfirmaet HR, og vi har oplevet overordentlig god service, vi vil til hver en tid ringe til dem og bruge dem igen. De passede rigtig godt på vores hus, bru...
Vi har fået malet hele vores hus af Malerfirmaet HR, og vi har oplevet overordentlig god service, vi vil til hver en tid ringe til dem og bruge dem igen. De passede rigtig godt på vores hus, brugte meget tid på at dække af og har generelt været meget grundige. Derudover var de flexible og kom før tid da det pludselig kunne lade sig gøre, og det betyder at hele vores flytteprojekt glider meget nemmere nu. Stor anbefaling herfra.
Læs mere

Christina M., 03 aug. 2020

Super godt arbejde, rigtig dygtige malere, god kommunikation og et rigtig flot resultat.

Christian A., 31 jan. 2020

Hamid, Rachid og deres kolleger gjorde et super stykke arbejde med vores villa, hvor alt skulle males! De var endda så søde at justere lidt undervejs og var færdige FØR tid. Store anbefalinger herfra og de skal helt klart male for os igen i næste opgave.

Claus S., 15 aug. 2019

Super kompetente, professionelle og med god pris. Udover at male alle vinduer og døre på bygningen, fik vi også fikset og malet sålbænke og den nederste del af facaden. Nu står bygningen so...
Super kompetente, professionelle og med god pris. Udover at male alle vinduer og døre på bygningen, fik vi også fikset og malet sålbænke og den nederste del af facaden. Nu står bygningen som super flot og pæn. Pga. corona opstod der forsinkelser og ventetid, men informationen mellem firmaet og beboerne var i top.
Læs mere

Ásta P., 01 aug. 2019

Vi var meget tilfredse med HR's arbejde. De var dygtige, fleksible, hurtige og venlige.

Ditte R., 13 jul. 2018

Jeg var i tidspres, da jeg skulle overtage mit nye rækkehus. HR gjorde alt for at vi nåede at blive færdige. De er professionelle, serviceminded og dygtige! Dem vil jeg gerne anbefale til andre !

Lone K., 02 jul. 2018

Fint arbejde og hurtigt gennemført.

Anne J., 21 feb. 2018

Fantastisk arbejde

Inge F., 16 feb. 2018

Et servicemindet og professionelt malerfirma.

Lotte S., 20 dec. 2017

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Malerfirmaet Missel ApS

Send en forespørgsel til Malerfirmaet Missel ApS