Malerfirmaet DMR ApS

Hos Malerfirmaet DMR ApS er vi et top professionelt og effektivt team fra Søborg, der tilbyder vores kvalitetsrige malerløsninger over hele Sjælland. Om det enten er hjemme i privaten eller i forbindelse med et make-over i erhvervskontekst, så står vi klar til at løse alverdens maleropgaver. Med 10 års erfaring i baggagen, tilbyder vi løsninger til de fleste projekter. Både indendørs og udendørs, og er særligt stærke på:

  • Gips
  • Facademaling
  • spartling af vægge
  • Opsætning af glasvæv
  • Indendørs malerarbejde

Et effektivt og flot stykke arbejde

Hos Malerfirmaet DMR ApS forlader vi først matriklen, når vi har præsteret et flot stykke arbejde. Derudover sætter vi en dyd i at være effektive med vores arbejdstimer, så du kan være sikker på, at vi knokler hver arbejdsdag for at komme i mål med resultatet hurtigst muligt.

En maler du kan stole på

Vi går ikke kun op i kvaliteten af vores arbejde, vi er også nemme at få fat på gennem hele processen. Derudover søger vi altid for at inkludere vores kunder i processen, så kunden er velvidende om, hvordan arbejdet skrider frem. Vi møder altid til aftalt tid, og du kan være sikker på, ikke at få nogle uventede ekstraregninger hos os.

Kontakt os

Så hvis du er interesseret i en kvalitetsrig og pålidelig maler, der inkluderer dig i processen, skal du ikke tøve med at kontakte os hos Malerfirmaet DMR ApS. Vi glæder os meget til at høre om dit projekt, og om hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefonen 5050 2965, eller på kontaktknapperne her på siden. 

Læs mere

Kontakt os her

Dejan Radnic Indehaver
50 50 ** ** Vis nummer
50 50 29 65

Malerfirmaet DMR ApS

Søborg Hovedgade 209, 2. 1

2860 Søborg

CVR: 41948205

Læs vores seneste anmeldelser

0
8 anmeldelser
3byggetilbud.dk 8 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Rigtig god kommunikation og aftaler mht. tid blev rimeligt overholdt. Dog skred tidsrammen 1 dag. Arbejdet er godt udført.og det ser pænt ud. Eneste skønhedsfejl, er at en skabslåge ikke ble...
Rigtig god kommunikation og aftaler mht. tid blev rimeligt overholdt. Dog skred tidsrammen 1 dag. Arbejdet er godt udført.og det ser pænt ud. Eneste skønhedsfejl, er at en skabslåge ikke blev malet (som det ellers var aftalt). Vi forsøger at finde en løsning med DRM i forbindelse med en anden opgave vi har hos dem.
Læs mere

Thomas, 09 jun, 2022

Vi er meget tilfredse med resultatet. Repræsentant for firmaet kom ud for at tilse opgaven og den blev udført til punkt og prikke. De varmeste anbefalinger.

Anna, 08 jun, 2021

Det var en fin oplevelse som jeg var tilfreds med!

Bo, 12 maj, 2021

Er meget tilfreds med arbejdet. God og hurtig kommunikation pr. sms. Kan kun anbefale DMR.

Kim, 16 mar, 2021

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Malerfirmaet DMR ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

3 dage siden
Slibning og lakering af gulv 2100 Copenhagen Ø
3 dage siden
Maling af vægge og lofter 3520 Farum
4 dage siden
Maling af loft og værelse i villa 2640 Hedehusene
4 dage siden
Erhverv - Maling af kælderrum 1370 København K
4 dage siden
Erhverv - Epoxy i kælderrum 1370 København K
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Malerfirmaet DMR ApS