Malerfirmaet DMR ApS

Hos Malerfirmaet DMR ApS er vi et top professionelt og effektivt team fra Søborg, der tilbyder vores kvalitetsrige malerløsninger over hele Sjælland. Om det enten er hjemme i privaten eller i forbindelse med et make-over i erhvervskontekst, så står vi klar til at løse alverdens maleropgaver. Med 10 års erfaring i baggagen, tilbyder vi løsninger til de fleste projekter. Både indendørs og udendørs, og er særligt stærke på:

  • Gips
  • Facademaling
  • spartling af vægge
  • Opsætning af glasvæv
  • Indendørs malerarbejde

Et effektivt og flot stykke arbejde

Hos Malerfirmaet DMR ApS forlader vi først matriklen, når vi har præsteret et flot stykke arbejde. Derudover sætter vi en dyd i at være effektive med vores arbejdstimer, så du kan være sikker på, at vi knokler hver arbejdsdag for at komme i mål med resultatet hurtigst muligt.

En maler du kan stole på

Vi går ikke kun op i kvaliteten af vores arbejde, vi er også nemme at få fat på gennem hele processen. Derudover søger vi altid for at inkludere vores kunder i processen, så kunden er velvidende om, hvordan arbejdet skrider frem. Vi møder altid til aftalt tid, og du kan være sikker på, ikke at få nogle uventede ekstraregninger hos os.

Kontakt os

Så hvis du er interesseret i en kvalitetsrig og pålidelig maler, der inkluderer dig i processen, skal du ikke tøve med at kontakte os hos Malerfirmaet DMR ApS. Vi glæder os meget til at høre om dit projekt, og om hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefonen 5050 2965, eller på kontaktknapperne her på siden. 

Læs mere

Kontakt os her

Dejan Radnic Indehaver
50 50 ** ** Vis nummer
50 50 29 65

Malerfirmaet DMR ApS

Søborg Hovedgade 209, 2. 1

2860 Søborg

CVR: 41948205

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Malerfirmaet DMR ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

50 opgaver vundet

Renovering af lejlighed 2300 København S
4 dage siden
Maling af træværk på hus 2760 Måløv
5 dage siden
Gulvslibning og efterbehandling 2000 Frederiksberg
6 dage siden
Gulvafslibning og efterbehandling 2300 København S
1 uge siden
Afslibning og maling af gulv 2100 København Ø
1 uge siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
34 anmeldelser
trustpilot.dk 16 anmeldelser
0
google.com 1 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 17 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Ok, men ikke malet 2 gange som fremsendt i tilbud. Et område på ca 1x1 m på væggen blev ikke malet. Set af udlejer. Lidt sjusket udført i køkken sektionen. Det var varme sommerdage og verden træk vist i de 2 mænd. Ellers en simpel opgave og udlejer godkendte.

., 05 jun. 2024

Super god service, dygtige og hurtige. Kan varmt anbefale. 👍🏼

Casper, 24 apr. 2024

En super god oplevelse! Ifbm. vores nye hus fik vi malet alle vægge og lofter i et stort hus. Til trods for en stram tidsplan og rigtige mange kvadratmeter samt værelser der skulle ordnes - lever...
En super god oplevelse! Ifbm. vores nye hus fik vi malet alle vægge og lofter i et stort hus. Til trods for en stram tidsplan og rigtige mange kvadratmeter samt værelser der skulle ordnes - leverede DMR en fantastisk service og kom i mål til tiden. De var meget omhyggelige og holdte os godt opdateret hele vejen igennem forløbet. Ydermere til en skarp pris! Den varmeste anbefaling herfra og bestemt de første vi rækker ud til næste gang :)
Læs mere

Marc, 02 nov. 2023

Hurtige, søde, dygtige og omhyggelige. Har endda tilbudt at komme tilbage og lave småreparationer, når vi har fået lagt nyt gulv.

Toke S., 21 aug. 2023

Jeg er overordnet rigtig tilfreds med DMR’s maler- og gulvarbejde. Der viste sig nogle pletter efter det færdige arbejde, som de kom og ordnede og tilbød, at jeg bare kunne ringe dem op igen, h...
Jeg er overordnet rigtig tilfreds med DMR’s maler- og gulvarbejde. Der viste sig nogle pletter efter det færdige arbejde, som de kom og ordnede og tilbød, at jeg bare kunne ringe dem op igen, hvis det skulle komme igen. Det var dog til tider lidt vanskeligt at kommunikere med dem og få tilsendt de informationer og tilbud, som man var blevet lovet. Men alt i alt lykkedes det til sidst, og jeg er tilfreds med det færdige arbejde :-)
Læs mere

Linda Olsen, 27 jul. 2023

Til at starte med var der rigtig fin og god kommunikation. Dem der udførte arbejdet var søde og behagelige. Men malerarbejdet var ikke særlig godt udført. Der var flere helligdage og steder d...
Til at starte med var der rigtig fin og god kommunikation. Dem der udførte arbejdet var søde og behagelige. Men malerarbejdet var ikke særlig godt udført. Der var flere helligdage og steder der slet ikke var malet. De kom igen af to yderligere omgange for rette fejlene, før at det var i orden. Vi aftalte samtidig med malerarbejdet, at vores gelænder også skulle slibes og lakeres. Dette er dog virkelig ikke blevet gjort pænt og jævnt, og der er stadig masser af den gamle, og mørke lak tilbage. Dette er efter at de har været her af tre omgange. Nu svarer de ikke længere på vores henvendelser. Kan IKKE anbefales.
Læs mere

Magnus H., 28 jun. 2023

Meget tilfreds med det udførte malerarbejde. Superflot resultat i vores nye hus og til en god pris. Vil helt sikkert vælge dem igen i fremtiden. Klar anbefaling herfra.

Mathias, 18 jun. 2023

Vi er meget tilfredse med det udførte malerarbejde. Meget professionelt arbejde, alle aftaler blev overholdt, søde og rare malere og meget behagelig service. Kan varmt anbefales!

Johanne, 18 jun. 2023

De udførte et super flot malerarbejde til en rimelig pris. Malerne var meget effektive og grundige. Vi kan varmt anbefale dem.

Birgit Egegaard, 01 jun. 2023

Flot arbejde, søde medarbejdere og tilmed til en billig pris.

Kamille Bacher, 22 feb. 2023

Super professionel og fantastisk arbejde de har udført. Vi er super tilfredse der er ikke noget som helst at komme efter. Vi blev ringet op dagen efter for at høre om alt var ok. Kan varmt anbefa...
Super professionel og fantastisk arbejde de har udført. Vi er super tilfredse der er ikke noget som helst at komme efter. Vi blev ringet op dagen efter for at høre om alt var ok. Kan varmt anbefales, vi har haft mange håndværkere igennem vores hus men malerfirmaet DMR var de eneste der ikke var problemer med. De bliver helt klart kontaktet igen hvis vi får brug for det.
Læs mere

Dejan Racic, 17 okt. 2022

Meget Meget flot arbejde. Kom til den aftalte tid. Overholdt alle aftaler. Kan varmt anbefales.

Svend Sørensen, 10 okt. 2022

Rigtig god kommunikation og aftaler mht. tid blev rimeligt overholdt. Dog skred tidsrammen 1 dag. Arbejdet er godt udført.og det ser pænt ud. Eneste skønhedsfejl, er at en skabslåge ikke ble...
Rigtig god kommunikation og aftaler mht. tid blev rimeligt overholdt. Dog skred tidsrammen 1 dag. Arbejdet er godt udført.og det ser pænt ud. Eneste skønhedsfejl, er at en skabslåge ikke blev malet (som det ellers var aftalt). Vi forsøger at finde en løsning med DRM i forbindelse med en anden opgave vi har hos dem.
Læs mere

Thomas K., 03 maj 2022

Super flot og professionelt arbejde både i kontoret på planlægningen og da malerne var ud! Ligesom vi ønskede!

Torsten Bondo, 30 aug. 2021

Meget positiv oplevelse. Dette gælder både det udførte malerarbejde, prisen og den personlige kontakt. Firmaet kan varmt anbefales.

Andreas G.W, 28 aug. 2021

Flot og professionelt arbejde. Service i top. Kan varmt anbefales.

En kunde/bruger, 12 jun. 2021

Super dygtige og rigtig god service

Louisa Cecchini, 17 maj 2021

Vi er meget tilfredse med resultatet. Repræsentant for firmaet kom ud for at tilse opgaven og den blev udført til punkt og prikke. De varmeste anbefalinger.

Anna L., 20 apr. 2021

Det var en fin oplevelse som jeg var tilfreds med!

Bo O., 06 apr. 2021

Er meget tilfreds med arbejdet. God og hurtig kommunikation pr. sms. Kan kun anbefale DMR.

Kim H., 18 jan. 2021

Prompt, professional and good quality painting. They've done a great job and I would highly recommend them!

Waqar, 28 maj 2020

Dygtig og pligtopfyldende. Kan klart anbefales.

Mehran, 28 maj 2020

Dygtig og målrettet. Professionelt udført arbejde

Consumer, 28 maj 2020

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Malerfirmaet DMR ApS

Send en forespørgsel til Malerfirmaet DMR ApS