Gram Energi

4.8 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Gram Energi

Gram energi

- Din ekspert i varmepumper, aircondition og klimaanlæg

Ønsker du en ny miljørigtig varmekilde i boligen, og én der ovenikøbet kan spare dig for penge? Så er Gram energi firmaet du skal ringe til. Vi har stor erfaring med at hjælpe både private boligejere, erhverv og boligforeninger, da vi monterer over 800 varmepumper årligt. Kontakt os nu for hjælp til:

  • Klimaanlæg
  • Aircondition
  • Varmepumper (luft til luft og luft til vand)

Med os på opgaven er du sikker på at få en professionel udført løsning, hvor kvalitet og rådgivning er i højsædet. Og vi kører ikke før du ved, hvordan din nye varmepumper virker og fungerer.

Rådgivning er i centrum

For os er det vigtigt, at du bliver klædt rigtig på. Vi rådgiver derfor altid om, hvilket rum dit nye anlæg egner sig bedst til at blive installeret i, og hvilke forventninger du kan have til temperatur og besparelser. Og naturligvis fortæller vi dig om, den mest økonomiske måde at bruge dit nye anlæg på.

5 års garanti og håndværkerfradrag

Som pro-partner med Panasonic Danmark kan vi give dig fem års totalgaranti på produktet, når blot du overholder det årlige serviceeftersyn. Det gør, at du altid kan føle dig tryg ved at vælge os. Vi er nemlig din garanti for et solidt og holdbart produkt.

Læg dertil, at vi også gerne søger om energitilskud for dig som kunde – hvis du vel og mærke er berettiget til det. Vi fortæller dig også, hvad du sparer på regningen med dit håndværkerfradrag. Med os på opgaven er du sikker på at få kvalitet til en god pris.

Ring til os på 5123 6205 nu eller brug kontakt-knapperne her på siden. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.

Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2020
Kontakt os her
Anders Gram Indehaver
51 23 ** **
[email protected]***.dk
Gram Energi Brødlandsvej 67 3310 Ølsted
CVR: 27140602
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Gram Energi senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Gram Energi
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu