Gram energi

- Din ekspert i varmepumper, aircondition og klimaanlæg

Ønsker du en ny miljørigtig varmekilde i boligen, og én der ovenikøbet kan spare dig for penge? Så er Gram energi firmaet du skal ringe til. Vi har stor erfaring med at hjælpe både private boligejere, erhverv og boligforeninger, da vi monterer over 800 varmepumper årligt. Kontakt os nu for hjælp til:

  • Klimaanlæg
  • Aircondition 
  • Varmepumper (luft til luft og luft til vand)

Med os på opgaven er du sikker på at få en professionel udført løsning, hvor kvalitet og rådgivning er i højsædet. Og vi kører ikke før du ved, hvordan din nye varmepumper virker og fungerer.

Rådgivning er i centrum

For os er det vigtigt, at du bliver klædt rigtig på. Vi rådgiver derfor altid om, hvilket rum dit nye anlæg egner sig bedst til at blive installeret i, og hvilke forventninger du kan have til temperatur og besparelser. Og naturligvis fortæller vi dig om, den mest økonomiske måde at bruge dit nye anlæg på.

5 års garanti og håndværkerfradrag

Som pro-partner med Panasonic Danmark kan vi give dig fem års totalgaranti på produktet, når blot du overholder det årlige serviceeftersyn. Det gør, at du altid kan føle dig tryg ved at vælge os. Vi er nemlig din garanti for et solidt og holdbart produkt.

Læg dertil, at vi også gerne søger om energitilskud for dig som kunde – hvis du vel og mærke er berettiget til det. Vi fortæller dig også, hvad du sparer på regningen med dit håndværkerfradrag. Med os på opgaven er du sikker på at få kvalitet til en god pris.

Ring til os på 5123 6205 nu eller brug kontakt-knapperne her på siden. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med.

Læs mere

Kontakt os her

Anders Gram Indehaver
51 23 ** ** Vis nummer
51 23 62 05

Gram Energi

Brødlandsvej 67

3310 Ølsted

CVR: 27140602

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Gram Energi senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

75 opgaver vundet

Luft til luft varmepumpe 4500 Nykøbing Sj
1 uge siden
Luft til luft varmepumpe 2920 Charlottenlund
1 uge siden
Luft til luft varmepumpe (Panasonic) 3450 Allerød
1 uge siden
Luft til luft varmepumpe 3360 Liseleje
2 uger siden
Montering af luft til luft varmepumpe 2300 København S
2 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
91 anmeldelser
trustpilot.dk 41 anmeldelser
0
google.com 4 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 46 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Alle aftaler er overholdt - tid -pris og oprydning-meget venlig montør

Claus M., 11 okt, 2023

Hurtig og professionel kontakt og montering. Prisen svarer til andres

Flemming O., 27 jul, 2023

Arbejde udført som aftalt

Eva J., 06 jul, 2023

Varmepumper i sommerhus: Punktligt og effektivt! Fin dialog med rådgiver/sælger forinden, montøren rullede ind i indkørslen præcis kl 07 og var hurtig og effektiv. Desværre havde vi ikke fåe...
Varmepumper i sommerhus: Punktligt og effektivt! Fin dialog med rådgiver/sælger forinden, montøren rullede ind i indkørslen præcis kl 07 og var hurtig og effektiv. Desværre havde vi ikke fået arrangeret elektriker til samme dag, men det var vores egen fejl, for de havde faktisk anbefalet det. Skønt at have lun luft i sommerhuset istedet for en besværlig, ildelugtende brændeovn og en væld af små el-radiatorer. Også en indeklima- og CO2-mæssig forbedring, så kan kun anbefale at få investeret i varmepumpe.
Læs mere

Kira Lundin, 26 mar, 2023

Har netop fået monteret en luft til vand varmepumpe fra Gram Energi - en fantastisk positiv oplevelse fra den første samtale med Anders Gram til montering af et team af professionelle montører. ...
Har netop fået monteret en luft til vand varmepumpe fra Gram Energi - en fantastisk positiv oplevelse fra den første samtale med Anders Gram til montering af et team af professionelle montører. Arbejdet blev udført til tiden, den aftalte pris og i en kvalitet der ikke er til at sætte en finger på. Teamet der monterede varmepumpen lavede flot arbejde og ryddede op efter sig.....herudover var de utroligt positive og behagelige at tale med. Arbejdet blev afleveret professionelt og montøren insisterede på ikke at forlade adressen før jeg havde fået - og forstået :-) - instruktioner i brugen af varmepumpen. Hvis nogen vil være sikker på en god oplevelse kan jeg varmt anbefale Gram Energi.
Læs mere

Steen Andersen, 12 jan, 2023

Vi fik et rigtig godt tilbud på montering af Panasonic varmepumpe i foråret 2022. Grams hold mødte op nøjagtig på det aftalte tidspunkt, var yderst respektfulde under arbejdet, og blev færdig...
Vi fik et rigtig godt tilbud på montering af Panasonic varmepumpe i foråret 2022. Grams hold mødte op nøjagtig på det aftalte tidspunkt, var yderst respektfulde under arbejdet, og blev færdig hurtigere end vi havde regnet med. Vi oplevede en enkelt gang en mindre teknisk fejl og Gram Energi (den dygtige Dennis) mødte op og løste fejlen ekstrem hurtigt. Og ud over det hjalp os med indstillinger som imøderkommer højere eltariffer i det kommende år som vi ikke engang vidste om. Jeg har siden anbefalet Gram Energi til flere bekendte. Helt igennem en rigtig god oplevelse.
Læs mere

Josef, 14 okt, 2022

Fra afgivelse af tilbud til den færdige installation af varmepumpe forløb alt på en imødekommende og professionel måde. Efterfølgende ringede vi op for at få afklaret nogle spørgsmål. Da ...
Fra afgivelse af tilbud til den færdige installation af varmepumpe forløb alt på en imødekommende og professionel måde. Efterfølgende ringede vi op for at få afklaret nogle spørgsmål. Da der var optaget, oplevede vi, at der meget hurtigt blev ringet tilbage, og vi fik også telefonisk en rigtig god behandling.
Læs mere

Marianne Henriksen, 19 sep, 2022

Professionelle, venlige fagfolk.

John Bak Dinitzen, 17 sep, 2022

Hurtig og præcis installation efter god telefonisk vejledning. Installationen var ikke helt "standard", men Gram Energi instruerede mig i, hvad jeg skulle gøre/hjælpe med, for at jeg fik installationen til standard pris - super!

Asbjørn, 09 sep, 2022

Gram Energi har fuldført arbejdet meget tilfredsstillende, det tog godt 3 timer at tilslutte varmepumpen. . Kan varmt anbefale dette firme. Venligst Svend lassen Højgårdstoften 25 2630 Taastrup

Svend L., 12 aug, 2022

Hurtig og præcis udførelse - og fruen var også overrasket over de selv medbragte støvsuger :o)

Asbjørn M., 08 aug, 2022

Fik hurtigt god vejledning og udførligt tilbud på afmontering af gasfyr og installering af luft til vand varmepumpe. Arbejdet blev udført på een dag og alt fungerede perfekt da sidste mand forlod os efter at have givet instruktion i brugen af den nyinstallerede varmepumpe. Kan varmt anbefales.

Svend Juul, 09 jun, 2022

Super firma altid god service

Vibeke Iversen, 17 apr, 2022

Rigtigt god rådgivning og professionel håndtering. Helt fra den indledende dialog til tilbudsfasen og ikke mindst installation har Anders v Gram Energi været fantastisk at have at gøre med, prof og overholder alle aftaler, jeg vil varmt anbefale dem hvis i skal have installeret en varmepumpe.

Thor, 08 apr, 2022

Super hurtige og dygtige folk. Fik et eftersyn på Varmepumpe. Forløb meget hurtigt og effektivt. Svarede på alle de spørgsmål jeg havde. Super flot. Tak for god dialog op til service samt god dialog med den udkørende tekniker.

Peter Kristensen, 22 feb, 2022

Kan varmt anbefale Gram Energi. Fik god vejledning via telefon og mail, til at vælge den rigtige varmepumpe til vores behov. Dato og klokkeslet blev overholdt, og den dygtige service montør David, udførte et perfekt arbejde og satte os ind i brugen af varmepumpen.

Brian Hansen, 06 jan, 2022

Fik et tilbud som jeg ville effektuere. Har man spørgsmål og der er optaget, bliver der altid ringet tilbage. Opsætningen af varmepumpe var professionelt og kompetent og vi var med hele vejen, afsluttet med en instruktion af varmepumpen. Virkelig ug service. Kan varmt anbefale Gram Energi.

Kim Kjærsgaard Sørensen, 16 dec, 2021

Fra første kontakt til varmepumpen kører har det været en fornøjelse at arbejde med Gram Energi. Installationen blev udført på en dag og tidligere end lovet, og håndværksmæssigt udført med et flot resultat. Kan varmt anbefale Gram Energi.

Lisa Brunslev, British School in The Netherlands, 29 okt, 2021

Aftalte et møde om Varmepumpe med Anders som kom præcis som aftalt, vi fandt hurtig en god løsning og der blev aftalt en dato med montør Adam som skulle komme kl.7. Kl.6.58 rullede han ind stil...
Aftalte et møde om Varmepumpe med Anders som kom præcis som aftalt, vi fandt hurtig en god løsning og der blev aftalt en dato med montør Adam som skulle komme kl.7. Kl.6.58 rullede han ind stillede 3 hurtige spørgsmål til løsningen af opgave og så gik han ellers i gang. Da jeg kom hjem fra arbejde var alt sat op, pænt og nydeligt, lige som aftalt. Det var testet, alt virkede og der var ryddet op efter arbejdet. Hurtige svar på mail, ingen skjulte ting eller ekstra udgifter, super arbejde der blev udført lige efter aftale. En fornøjelse når noget bare fungere perfekt.
Læs mere

Michael, 15 okt, 2021

Super professionel Kom til aftalt tid Kvalificeret vejledning, Lydhør installatør, udførte arbejdet efter vores ønsker Serviceminded og effektiv Da regning kom var den billigere end det tilbud som vi fik. 20 stjerner herfra! Jeg kan varmt anbefale Gram energi

Benn Ebbesen, 01 okt, 2021

Vi var meget usikker med hensyn til valg af luft til vand anlæg. Efter besøg af Anders Gram, så var vi helt sikker på valg af anlæg samt hvem der skulle varetage denne opgave. Alt kørte 100% ...
Vi var meget usikker med hensyn til valg af luft til vand anlæg. Efter besøg af Anders Gram, så var vi helt sikker på valg af anlæg samt hvem der skulle varetage denne opgave. Alt kørte 100% efter aftale, 5 mand ankom kl 7 og var færdig med fuld præsentation af funktioner kl 15,15. Meget professionelt og kompetent arbejde, så trygt ved dette valg og leverandør
Læs mere

gismo sally, 23 aug, 2021

… derfor vil man gerne være i trygge hænder, når det sker. Gram Energi (Anders og Adam) stillede op fra morgenstunden (som aftalt) til en grundig gennemgang af løsningen (multisplit varmepum...
… derfor vil man gerne være i trygge hænder, når det sker. Gram Energi (Anders og Adam) stillede op fra morgenstunden (som aftalt) til en grundig gennemgang af løsningen (multisplit varmepumpe med 2 indedele, der var kompliceret pga. meget indvendig rørføring). Efter detaljeret diskussion af løsningen og nogle justeringer efter behov gik Adam i gang. Han gjorde et super stykke arbejde, stillede spørgsmål efter behov (det er ikke en selvfølge), og virkede oprigtigt som om, han gerne ville gøre et godt stykke arbejde (dette skal heller ikke tages for givet). Selvom varmepumperør nok aldrig bliver pæne, så blev resultatet rigtig godt – og så pænt som det kan lade sig gøre. Tak! Mvh. Jacob
Læs mere

Jacob Nittegaard, 04 jul, 2021

Gennem professionelt firma. Hele processen lige fra de omgående og fyldestgørende svar på email, besigtigelse af installations adressen og til selve installationen har alt være imponerede. Og jeg har ikke mødt andet end rare mennesker der ved hvad de arbejder med.

Nico, 18 jun, 2021

Super kvalificeret vejledning omkring type ( model ) samt placering af varmepumpe.! Aftalt fast pris og montage tid samtidig. Anlægget er nu opsat til aftalt tid og pris Som aftalt , af en extrem ...
Super kvalificeret vejledning omkring type ( model ) samt placering af varmepumpe.! Aftalt fast pris og montage tid samtidig. Anlægget er nu opsat til aftalt tid og pris Som aftalt , af en extrem dygtig montør. De bedste anbefalinger herfra. Meget proffesionelt firma som overholder alle aftaler. Ole.P
Læs mere

Yxxmxvft, 02 jun, 2021

fantastisk dejlig oplevelse :-) fin dialog med Anders ang. model montøren kom til aftalt tid hurtig opsætning af varmepumpe ryddede op efter sig sød og rar montør ( Adam ) jeg kan varmt anbefale Gram energi

Lis Bech, 18 maj, 2021

Kan varmt anbefale Gram Energi! Fik opsat aircondition og havde dialog med Anders om forskellige løsninger. Super service, fornuftige priser, hurtig levering og flot resultat.

Søren Eriksen, 27 mar, 2021

Vi kontaktede Gram energi for vejledning til varmepumpe. Anders leverede en top service mindet tilgang til vores behov og montøren Adam, var ligeledes meget professionel. Flot arbejde og meget fin...
Vi kontaktede Gram energi for vejledning til varmepumpe. Anders leverede en top service mindet tilgang til vores behov og montøren Adam, var ligeledes meget professionel. Flot arbejde og meget fin gennemgang af systemet inden afslutning. Alt leveret/ opsat som aftalt. Kan kun anbefales. Tak for indsatsen. Kenneth.
Læs mere

Kenneth , 24 mar, 2021

Hurtige tilbagemeldinger, pænt arbejde, holder hvad de lover, god service, kan bestemt anbefales

Danny L., 20 jan, 2021

Meget profesionelt udført arbejde . Vi er glade for den god resultat !

Ansgar W., 29 jun, 2020

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger.

Jannick Kristensen, 17 apr, 2020

Fair tilbud og udført af professionel og flink montør.

Stefan H., 08 apr, 2020

Super god montør

Ron H., 20 jan, 2020

Alt gik uden problemer

Henning J., 08 okt, 2019

Kan varmt anbefales!!!

Heidi K., 13 sep, 2019

Jeg har fået lavet opgaven af Gram Energi og jeg er ovenud tilfreds : Super tilbud !!!!!!!!!!!!!!!! Super hurtig !!!!!!!!! og prima håndværker !!!!!!!!!!!!

Katja C., 23 aug, 2019

Hurtigt og nemt. Venlige medarbejdere - det fungere

Kaj T., 08 aug, 2019

har svaret en gang

lars L., 02 aug, 2019

Vi er meget glade for det udførte arbejde. MVH Jonna og Niels Malberg

Niels ., 03 sep, 2018

Kom til tiden og alt var som aftalt. God service og faglighed.

Henrik H., 29 aug, 2018

Varmepumpen blev installeret mandag den 2. oktober af en kompetent montør. Vi er godt tilfreds med resultatet indtil videre.

Lone S., 04 aug, 2017

Vurderingen er begrundet i at der aldrig blev optaget kontakt fra 2 ud af 3.

Pier L., 21 apr, 2016

Har forsøgt, men siden vil ikke lade mig afslutte. Alle tre afgav tilbud, Gram Energi fik opgaven. Opgaven gennemført. 15183 kr. Fire stjerner til Gram Energi. Mvh Andreas

Andreas T., 16 feb, 2016

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Gram Energi

Send en forespørgsel til Gram Energi