AT-Tagrens & Isolering ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

AT-Tagrens & Isolering ApS

AT Tagrens & Isolering

Hos AT Tagrens & Isolering kan vi hjælpe med både algebehandling, maling af tag og efterisolering af din bolig. Vi udfører arbejde i hele Jylland for både private boligejere, boligforeninger, erhverv og institutioner.

Claus Tang og Peter Sandgaard etablerede firmaet i 2006 og har de sidste 14 år drevet firmaet med en ambition om at udføre professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser.

Vi kan hjælpe med:

  • Efterisolering
  • Tagrens
  • Tagmaling
  • Algebehandling
  • Fliserens

5 års garanti på rensning og maling af dit tag

Hos AT Tagrens & Isolering står vi inde for kvaliteten af det arbejde, vi udfører. Vi stiller høje krav til både vores udstyr og de materialer, vi benytter – dette er ligegyldigt om det er til isolering, tagrens, tagmaling eller algebehandling. Derfor giver vi også 5 års garanti på både rensning og maling af dit tag.

Ærlig og tæt dialog

Hos AT Tagrens & Isolering ved vi, at det er vigtigt for kunderne med en pålidelig og troværdig leverandør. Derfor går vi op i en ærlig og tæt dialog igennem hele projektet. Vi lover derfor også, at du kun får en kontaktperson. Det vil ofte også være din kontaktperson, der klarer den praktiske udførsel af din opgave

Hos AT Tagrens & Isolering er vi altid klar til at hjælpe dig videre. Ønsker du et uforpligtende tilbud eller viden i forhold til din kommende opgave, så kontakt os på 2963 8415 eller benyt en af kontakt-knapperne her på siden.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Claus Tang og Peter Sandgaard Indehavere
29 63 ** **
claustang@***.com
AT-Tagrens & Isolering ApS Vester Alle 26 B 7400 Herning
CVR: 28662866
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver AT-Tagrens & Isolering ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du AT-Tagrens & Isolering ApS
Klar til at fortælle os mere om din opgave, og få et uforpligtende tilbud på?