AT-Tagrens & Isolering ApS

Vores mål er at give dig professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser. Derudover giver vi 5 års garanti. Vi udfører Tagrens og tagmaling samt isolering i hele Jylland. Arbejdet udføres af faguddannet danske medarbejdere.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til AT-Tagrens & Isolering ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

AT Tagrens & Isolering

Hos AT Tagrens & Isolering kan vi hjælpe med både algebehandling, maling af tag og efterisolering af din bolig. Vi udfører arbejde i hele Jylland for både private boligejere, boligforeninger, erhverv og institutioner.

Claus Tang og Peter Sandgaard etablerede firmaet i 2006 og har de sidste 14 år drevet firmaet med en ambition om at udføre professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser.

Vi kan hjælpe med:

  • Efterisolering
  • Tagrens
  • Tagmaling
  • Algebehandling
  • Fliserens

5 års garanti på rensning og maling af dit tag

Hos AT Tagrens & Isolering står vi inde for kvaliteten af det arbejde, vi udfører. Vi stiller høje krav til både vores udstyr og de materialer, vi benytter – dette er ligegyldigt om det er til isolering, tagrens, tagmaling eller algebehandling. Derfor giver vi også 5 års garanti på både rensning og maling af dit tag.

Ærlig og tæt dialog

Hos AT Tagrens & Isolering ved vi, at det er vigtigt for kunderne med en pålidelig og troværdig leverandør. Derfor går vi op i en ærlig og tæt dialog igennem hele projektet. Vi lover derfor også, at du kun får en kontaktperson. Det vil ofte også være din kontaktperson, der klarer den praktiske udførsel af din opgave

Hos AT Tagrens & Isolering er vi altid klar til at hjælpe dig videre. Ønsker du et uforpligtende tilbud eller viden i forhold til din kommende opgave, så kontakt os på 2963 8415 eller benyt en af kontakt-knapperne her på siden.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt AT-Tagrens & Isolering ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du AT-Tagrens & Isolering ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne AT-Tagrens & Isolering ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

AT-Tagrens & Isolering ApS

Vores mål er at give dig professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser. Derudover giver vi 5 års garanti. Vi udfører Tagrens og tagmaling samt isolering i hele Jylland. Arbejdet udføres af faguddannet danske medarbejdere.

Hovedkontor

Vester Alle 26 B
7400 Herning

CVR: 28662866

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen