Ascanius Byg ApS

- Friske håndværkere med sans for kvalitet!

Drømmer du om en ny tilbygning i haven, nye vinduer eller en skillevæg mellem køkken og stue? Så kontakt Ascanius Byg ApS i dag. Vi leverer nemlig tømrerløsninger af den bedste kvalitet og naturligvis med øje for detaljer og en flot finish. Vores firma er forholdsvis nyopstartet, men vores rygsæk er fuld af en masse erfaring og faglige kompetencer.

'Kvalitet til tiden'

Sådan lyder vores motto, og vi mener det! Du kan derfor trygt regne med, at vi løser opgaven som aftalt og kun efterlader resultater, vi selv er stolte af. Vi tilbyder blandt andet:

  • Udendørs tømrerarbejde
  • Indendørs renoveringsopgaver
  • Faglig rådgivning
  • Service med et smil

Om du er privat boligejer, virksomhedsejer eller formand i en boligforening er vi klar med et godt tilbud på dit næste tømrerprojekt. Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring på tlf.: 4114 6648, så tager vi hånd om dine bygge- eller renoveringsdrømme!

Læs mere

Kontakt os her

Anders Ascanius Kirk Nielsen Mester
41 14 ** ** Vis nummer
41 14 66 48

Ascanius Byg ApS

Langagervej 47

9800 Hjørring

CVR: 39790211

Læs vores seneste anmeldelser

0
42 anmeldelser
trustpilot.dk 33 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 9 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Anders har renoveret vores rækkehus. Vi er yderst tilfredse med hans arbejde og vil til enhver tid både bruge ham igen men også anbefale ham til andre. Super dygtig tømrer!

Matilde, 13 nov, 2021

Kan på det varmeste anbefale Ascanius byg. Anders er meget dygtig, kompetent og omhyggelig. Han holder tidsplanen og afleverer det hele rent og pænt. Ved komplicerede opgaver er Anders idérig og...
Kan på det varmeste anbefale Ascanius byg. Anders er meget dygtig, kompetent og omhyggelig. Han holder tidsplanen og afleverer det hele rent og pænt. Ved komplicerede opgaver er Anders idérig og fleksibel, og sørger altid for en god løsning. Anders har renoveret vores sommerhus og lagt nye gulve i hele vores lejlighed. Vi er meget tilfredse. Vi bruger kun Ascanius Byg fremover, og man finder ikke en bedre håndværker.
Læs mere

Mille og JC, 09 aug, 2021

Vi har fået vores ønske om en ny terrasse opfyldt af Anders og hans medarbejder. Perfektionistisk ud til fingerspidserne og utrolig pligtopfyldende. Vil bruge Ascanius Byg til fremtidige projekter.

Tobias Machon, 08 aug, 2021

Ascanius lagde i december 2020 nyt plankegulv for os i vores lille lejlighed på Nørrebro. Anders skilte sig ud fra de andre håndværkere ved at aflevere et gennemarbejdet og detaljeret tilbud, s...
Ascanius lagde i december 2020 nyt plankegulv for os i vores lille lejlighed på Nørrebro. Anders skilte sig ud fra de andre håndværkere ved at aflevere et gennemarbejdet og detaljeret tilbud, som også var konkurrencedygtigt. Anders var fleksibel og omhyggelig i sit arbejde, og opgaven blev løst rigtig flot til aftalt tid og pris, selvom der var lidt udfordringer undervejs med vores 100 år gamle bygning. Anders var meget opmærksom på at høre vores mening og holde os orienteret, så vi følte os meget trygge. Vi vil til hver en tid give Anders vores varmeste anbefalinger, og har også planer om at kontakte ham ved fremtidige opgaver.
Læs mere

Mathias Kildegaard, 16 apr, 2021

Ascanius byg har været meget omhyggelige med en større ombygning af mit hus. Der kom nogle udfordringer undervejs, som de løste rigtig flot. De er meget professionelle og gør meget ud af at løse det på bedste vis og til aftalte tid. Jeg vil til hver en tid anbefale Ascanius Byg.

METTE SVARRER CHRISTENSEN, 12 mar, 2021

I henhold til egen erfaring, så er der langt mellem håndværkere der forstår hvorfor de forskellige delelementer er vigtige i processen og ikke bare noget som skal udføres fordi “det står i ...
I henhold til egen erfaring, så er der langt mellem håndværkere der forstår hvorfor de forskellige delelementer er vigtige i processen og ikke bare noget som skal udføres fordi “det står i bygningsreglementet”. Anders udviste en faglig forståelse der gjorde hans tilbud langt mere attraktivt end de andre håndværkertilbud vi havde indhentet, og derfor valgte vi heldigvis Ascanius Byg. Med Ascanius Byg får du en tømrer der er indgår i en aktiv dialog, er klar på at ændre planerne undervejs (når bygherren har svært ved at beslutte sig :)), er usædvanligt detaljebevidst og perfektionistisk. Sidst men ikke mindst, er ikke bange for at sige: “: det ved jeg ikke, men det må jeg lige undersøge”. Sidstnævnte synes at være en sjældenhed, idet jeg oftest af tidligere håndværkere har fået serveret en hurtig forklaring, som måske ikke helt har været funderet i virkeligheden, men har været at foretrække fremfor at udvise manglende viden. Jeg anser absolut ikke manglende viden for at være et minus, og vil til enhver tid foretrække ærlighed. Ascanius Byg får vores varmeste anbefalinger, og vi er ikke i tvivl om hvem vi skal ringe til næste gang vi har brug for en tømrer.
Læs mere

Emil H., 11 mar, 2021

Flot udført arbejde -hver gang

Rasmus Thomsen, 10 mar, 2021

Fint arbejde Anders har udført. God dialog undervejs om arbejdsprocessen. Ascaniusbyg kan klart anbefales. Ulrik, Østerbro

Ulrik, 09 mar, 2021

Ascanius Byg, er ikke bare dygtige håndværkere, men de har en høj arbejdsmoral, fokuserer på kvalitet og hopper aldrig over i lette løsninger. Desuden når de arbejdet til tiden. Kan på det kraftigste anbefale Ascanius Byg.

Michael Bouet, 16 dec, 2020

Endnu en succesoplevelse af en anden verden, efter selv at have kæmpet med et udestueprojekt, jeg ikke havde kompetancer til at kunne overkomme alligevel, fik jeg Anders til at kigge på det. Jeg ...
Endnu en succesoplevelse af en anden verden, efter selv at have kæmpet med et udestueprojekt, jeg ikke havde kompetancer til at kunne overkomme alligevel, fik jeg Anders til at kigge på det. Jeg fik et rigtig godt tilbud, og et usamligneligt resultat. Kan kun anbefale Ascanius byg til hver en tid 👌
Læs mere

dean jacobsen, 12 dec, 2020

En helt igennem positiv oplevelse fra start til slut. Anders Ascanius går ikke på kompromis med kvaliteten og vi kan klart anbefale Ascanius Byg til andre.

kunde, 11 dec, 2020

Vi er MEGET tilfredse med ascanius! Super dygtige gode og venlige

tamilla, 11 dec, 2020

Helt igennem god oplevelse! Vi er meget tilfredse med Ascanius Byg - og faktisk også meget lettede over, at det endelig er lykkedes at finde så dygtig en tømrer. Anders er desuden meget pålidelig og indbegrebet af ordentlighed, så ham vil vi bruge fremover :)

Hawkeye_fifty-seven, 04 dec, 2020

Anders er virkelig dygtig til det han laver og jeg er yderst tilfreds med resultatet. Jeg vil helt sikkert kontakte Anders igen naeste gang jeg har brug for en haandvaerker. 6 ud af 5 stjerner!

kunde, 01 dec, 2020

Helt igennem suveræn service og kvalitet. Det er anden gang jeg ringer til Anders for at få bygge noget i min lejlighed. Jeg anbefaler ham til dem jeg kender, som skal have lavet kvalitets-arbejde.

Mattias Gedde, 09 nov, 2020

Anders er super dygtig og efterlader altid et flot resultat. Han er ordentlig, hjælpsom og rimelig med prisen. Han er grundig, også i det skriftlige tilbud, hvor han beskriver, hvad der er inklu...
Anders er super dygtig og efterlader altid et flot resultat. Han er ordentlig, hjælpsom og rimelig med prisen. Han er grundig, også i det skriftlige tilbud, hvor han beskriver, hvad der er inkluderet i opgaven. Anders er typen, der altid finder en god løsning. Jeg har benyttet mig af hans arb flere gange. Bla. en gipsvæg, nyt køkkengulv og opsætning af køkken. Jeg har været mere end tilfreds hver gang. Jeg anbefaler helt sikkert Anders..
Læs mere

Ditte Levring, 04 nov, 2020

Super duper oplevelse, fra start til slut. Min kone og jeg kontaktede Ascanius Byg da vi skulle have lavet en garage tilbygning. Anders lavede en skræddersyet løsning og arbejdet blev udført til ug med kryds og slange!! 5 stjerner herfra!

Frederik Hansen, 30 okt, 2020

Meget grundigt arbejde udført af Ascanius Byg. Anders og hans medarbejder skiftede vinduerne i huset, til en god pris, og super service. Jeg vil benytte mig af Ascanius Byg igen.

Simon Nielsen, 12 okt, 2020

Anders er både sød, dygtig og grundig. Han overholder alle aftaler til punkt og prikke og vi er ovenud tilfredese med resultatet af væg og hylder han har bygget i vores lejlighed på Nørrebro.

Andreas Fryland, 06 okt, 2020

Anders har renoveret vores gamle hoveddør. Den er blevet utrolig flot, og vi er virkelig glade for resultatet. Vi kan klart anbefale Ascanius Byg, der har overholdt alle aftaler, til en særdeles rimelig pris, og som vi ikke vil tøve med at benytte igen.

Hanne Holm Juul, 27 jul, 2020

Fantastisk flot arbejde med vores nye terrasse, som vi syntes er helt perfekt :) Anders er en grundig og dygtig håndværker, som overholder alle aftaler! Anders og Ascanius Byg får helt klart vores bedste anbefalinger! Venlig hilsen Vincent og Karina

KJ, 11 jun, 2020

SÅ god en oplevelse! Alle aftaler overholdt!

Claus, 30 apr, 2020

Anders Ascanius har udført arbejdet til vores fulde tilfredshed

Bent, 20 feb, 2020

AscaniusByg har udført opgaven med blik for detaljerne og har opretholdt en god kontakt igennem forløbet.

Sisse, 22 sep, 2019

Glimrende og hurtigt udført arbejde.

Bernadette, 11 okt, 2018

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Ascanius Byg ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

2 dage siden
Boligforening - Udskiftning af døre 2200 København N
5 dage siden
Udskiftning af vinduer 2820 Gentofte
3 uger siden
Udskiftning af tag og montering af solceller m.m. 2870 Dyssegård
4 uger siden
Udskiftning af tag 2860 Søborg
1 måned siden
Boligforening - Etablering af udendørs trapper 2450 København SV
Vi udfører opgaver i brancherne:

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Ascanius Byg ApS