ALNA ApS

Velkommen til ALNA ApS – en professionel, alsidig virksomhed, der udfører maler-, murer- og tømrerarbejde, samt varetager totalentrepriser. Vi har ikke kun en spidskompetence, men flere, og dét gør os i stand til at hjælpe med både udskiftningen af taget, renoveringen af badeværelset, renoveringen af facaden, og mere til. Vores ambition er at være vores kunders fortrukne valg indenfor brancherne, vi gør os i, og derfor gør vi os umage for at sikre alle kunder den bedst mulige løsning. Vi er altid lydhøre og tager os tiden til at sætte os ind i dine ønsker og behov, så vi har det bedste udgangspunkt for at skabe en kvalitetsrig løsning, der matcher dine drømme.

ALNA ApS varetager blandt andet:

 • Malerarbejde
  • Inden- og udendørs malerarbejde
  • Tapetsering 
  • Spartling og opsætning af filt
 • Murerarbejde
  • Facaderenovering 
  • Badeværelser 
  • Flisearbejde
 • Tømrerarbejde
  • Tagarbejde 
  • Vinduer og døre
  • Træterrasser
 • Totalentrepriser

ALNA ApS varetager opgaver for både privat- og erhvervskunder.

En altid professionel tilgang – og et altid kvalitetsrigt resultat

Hos ALNA ApS sætter vi en ære i vores arbejde. Vi arbejder efter højeste standarder og tilgår altid arbejdet med en ambition om at skabe et kvalitetsrigt håndværk. Vores team har tilsammen 200 års erfaring indenfor byggebranchen, så søger du en virksomhed, der har stor viden og erfaring, er ALNA ApS et trygt valg. Lader du os stå for dit byggeri eller renovering, kan du være helt sikker på, at vores faglige ekspertise skinner igennem i det afsluttede arbejde.

Vi varetager som sagt maler-, murer- og tømrerarbejde samt totalentrepriser. Hyrer du os til at stå for din totalentreprise, kan du læne dig trygt tilbage og føle dig helt sikker i, at vi tager professionel hånd om dit totalentrepriseprojekt. Vi sørger for planlægningen, koordineringen og kommunikationen mellem de forskellige faggrupper, der skal på dit projekt. Vi har et netværk af blandt andet kyndige VVS’ere og elektrikere, som vi stoler på og benytter ved totalentrepriser. Men uagtet om det et malerarbejde, en facaderenovering, en tagreparation eller et større totalentrepriseprojekt, du har brug for hjælp til, står ALNA ApS klar til at realisere dine drømme for projektet.

Altid fokus på kunden

Vi har altid fokus på kunden, når vi arbejder. Har du i opstartsfasen brug for vejledning og gode råd, er vi på pletten til at tage en snak muligheder og forslag til løsninger, er der noget du er usikker på undervejs i processen, tager vi os gerne tiden til at snakke det igennem med dig – og vil du gerne opdateres løbende, sørger vi naturligvis for at opdatere dig.

Vi får stor ros for vores omsorg for vores kunder, og det er vi rigtig stolte af. Vi sørger nemlig altid for at kommunikere åbent, opdatere om vores fremskridt, og informere ved ændringer i planen. Ved vi for eksempel at det vil styrtregne tirsdag, så vi ikke kan fortsætte arbejdet på dit tag som ellers aftalt, sørger vi for at informere dig herom, så du ikke tirsdag går og undrer dig. Generelt gør vi os rigtig umage for vores kunder – og for at de ser os som ordentlige, pålidelige og professionelle fagfolk.

Skal vi realisere dine byggedrømme?

Så kontakt os i dag via kontaktknapperne her på siden eller på 20 53 13 23. Vi ser frem til at tage en snak om dit næste projekt – og til at realisere dine byggedrømme.

Læs mere

Kontakt os her

Martin Asger Møller Indehaver
20 53 ** ** Vis nummer
20 53 13 23

ALNA ApS

Askevang 68

2640 Hedehusene

CVR: 44015161

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver ALNA ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Tilbygning og renovering af bolig 2650 Hvidovre
4 dage siden
Boligforening - Renovering af kælderrum 2610 Rødovre
2 uger siden
Pudsning af facade indvendig 4140 Borup
2 uger siden
Udbedring efter vandskade 2600 Glostrup
2 uger siden
Støbning af betongulv 2100 København Ø
3 uger siden

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du ALNA ApS

Send en forespørgsel til ALNA ApS