Tømrerfirmaet Roos & Jensen ApS 

Hos Tømrerfirmaet Roos & Jensen varetager vi enhver form for tømreropgave. Vi laver alt lige fra en ny træterrasse til et nyt hus, det er kun fantasien, der sætter grænser. Vores ansatte kommer nemlig med forskellige kompetencer, der gør det muligt for os at løfte enhver opgave. Vi holder til i Skals, og vi tager opgaver ind fra både privat- og erhvervskunder i Skals og omegn.

Eksempler på opgaver:

  • Renovering og udskiftning af tag
  • Etablering af træterrasse
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Gulvbelægning
  • Tagrensning
  • Opførelse af nyt hus 

Et godt håndværk med sans for detaljen

Hos Tømrerfirmaet Roos & Jensen brænder vi for det gode håndværk med sans for de detaljer og finesser, der kan ses på produktets finish. Med vores mange års erfaring og viden er vi i stand til at løfte enhver tømreropgave – og altid af højeste kvalitet.

Sparring og service

For os betyder det utroligt meget, at kunden er glad og tilfreds. Det er det, vi er her for. Netop derfor vægter vi den tætte kundedialog og løbende sparring meget højt. Vores erfaring fortæller os, at når vi kombinerer kundens behov og ønsker med vores faglige viden, får vi det bedste resultat. Nemlig et resultat der giver tilfredse kunder og stolte håndværkere.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Mangler du et tømrerfirma med prioriteterne i orden? Brug kontaktknapperne på siden, eller ring på tlf.: 6127 6695, så giver vi et uforpligtende og godt tilbud! Vi ser frem til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Læs mere

Kontakt os her

Hans De Roos Indehaver
61 27 ** ** Vis nummer
61 27 66 95

Tømrerfirmaet Roos & Jensen ApS

Boruphedevej 1

8832 Skals

CVR: 40519181

Læs vores seneste anmeldelser

0
27 anmeldelser
google.com 5 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 22 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Kommer til aftalt tid, arbejder effektiv og flot alt er veludført.

Jan, 30 jul, 2022

Jeg giver gerne ”Roos og Jensen” min allerbedste anbefaling efter de har lagt nyt tegltag m.v. på mit hus. Hele vejen igennem har der været en god tillidsfuld kommunikation om projektet med f...
Jeg giver gerne ”Roos og Jensen” min allerbedste anbefaling efter de har lagt nyt tegltag m.v. på mit hus. Hele vejen igennem har der været en god tillidsfuld kommunikation om projektet med forventningsafstemning, og hele arbejdet er udført på et kvalitetsniveau der ligger helt i top. Et arbejdshold fuld af energi var på opgaven med højt humør og god stemning. At der var udfordringer med levering af materialer skal ”Roos og Jensen” ikke klandres for, og også den udfordring blev tacklet på bedste vis. Jeg medgiver trygt og gerne min allerbedste anbefaling til ”Roos og Jensen” og deres arbejdshold. Vi kendte ikke på forhånd firmaet, men fik en aftale i stand gennem ”3byggetilbud”. Christian Holdensen, Silkeborg.
Læs mere

Christian, 02 jun, 2022

Super god service og super godt arbejde.

Phillip, 28 apr, 2022

Fantatisk ekspertise, og rigtig gode løsninger. Ligger samtidig i en rigtig fin prisklasse

Niclas Lauritsen, 13 apr, 2022

Fuldt ud tilfreds

Bente, 01 apr, 2022

Udfordring med egenhændige beslutninger om materialevalg, der ikke er afstemt med kunden medfører ekstra arbejde, forlænger arbejdet og bringer leverandør-kundeforhold i ubalance og øger den s...
Udfordring med egenhændige beslutninger om materialevalg, der ikke er afstemt med kunden medfører ekstra arbejde, forlænger arbejdet og bringer leverandør-kundeforhold i ubalance og øger den samlede pris. Vil gerne overtale kunden til at accepterer alternative og lette løsninger, der afviger fra det oprindelige aftalte, hvilket efterlader indtryk af uønsket pres.
Læs mere

Per, 09 mar, 2022

Vi har fået blæst isolering på loftet af dem. Jeg kan kun komme på positive ting om arbejdet!! Det blevet lavet til aftalt tid og udført professionelt. De kan varmt anbefales!!!

Kasper, 19 jan, 2022

Vi har fået blæst isolering på loftet af dem. Jeg kan kun komme på positive ting om arbejdet!! Det blevet lavet til aftalt tid og udført professionelt. De kan varmt anbefales!!!

Kasper Glerup, 19 jan, 2022

Jeg har brugt Roos & Jensen flere gange igennem min stilling i en større midtjysk entreprenørvirksomhed. De leverer til tiden og til en kvalitet der er i tip top. Jeg er fuldt ud tilfreds og det er ikke sidste jeg bruger dem.

Thomas Larsen, 28 dec, 2021

Har fået bygget nyt hus af firmaet. Vi er meget tilfredse med resultatet.

Olof de Roos, 28 dec, 2021

Super tilfreds med resultatet af vores nye tag. Vi fik en rigtig god kommunikation med firmaet, og fik lige det tag som vi ønskede. Vigtigst af alt så holdte prisen.

Søren Nygaard Pedersen, 28 dec, 2021

Da de endlig fik tid til det så blev det også et rigtig fint stykke arbejde.

Torben, 13 sep, 2021

Ja min terrasse er nu helt færdig Og jeg er meget tilfreds Giver mindst ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Herfra

Karin, 22 aug, 2021

Vi valgte tømrerfirmaet Roos&Jensen pga. god rådgivning omkring valg af materialer men også deres fair prispolitik. De startede den dag som var aftalt og og var færdig til den aftalte tid, tro...
Vi valgte tømrerfirmaet Roos&Jensen pga. god rådgivning omkring valg af materialer men også deres fair prispolitik. De startede den dag som var aftalt og og var færdig til den aftalte tid, trods lidt uforudsete udfordringer undervejs. Vi er specielt tilfredse med at de brugte ekstra tid på finish som giver os et perfekt resultat her bagefter. Vi har bestemt ikke fortrudt at vi benyttede os af 3byggetilbud.dk og valgte Roos&Jensen ApS til opgaven.
Læs mere

Jesper, 30 apr, 2021

Fint arbejde, prisen holdt, Kan klart anbefale firmaet.

Pia, 26 aug, 2020

Vi har fået et super godt resultat. God kommunikation fra start til slut

Peter, 16 apr, 2020

Ja, med fuld tilfredshed.

Per, 18 mar, 2020

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Tømrerfirmaet Roos & Jensen ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

1 uge siden
Udskiftning af tag 9530 Støvring
1 uge siden
Udskiftning af tag 7870 Roslev
1 uge siden
Loftsisolering (glasuld) 9631 Gedsted
1 uge siden
Udskifte termotag på udestue 8830 Tjele
2 uger siden
Montering af træloft 7850 Stoholm Jyll

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Tømrerfirmaet Roos & Jensen ApS