Tømrermester Christiansen ApS

Tømrermester Christiansen ApS er en erfaren tømrervirksomhed, der leverer kvalitetsrige løsninger efter egne høje standarder. Vi har 30 års erfaring indenfor byggebranchen og har derfor stor viden og erfaring, som der naturligvis trækkes på, når vi arbejder. Vi varetager alle former for tømrerarbejde, herunder køkkenrenoveringer, tagrenoveringer, tilbygninger og terrasser. Om du har brug for hjælp til et indendørs- eller udendørs tømrerprojekt, er vi parate til at hjælpe dig i mål. Vores mange års erfaring sikrer dig både et kvalitetsrigt håndværk, og et byggeforløb, der glider som smurt. 

Tømrermester Christiansen ApS har adresse i Rødovre og hjælper kunder i hele Storkøbenhavn.

Tømrermester Christiansen ApS er blandt andet behjælpelig med:

  • Tilbygninger
  • Køkkenrenoveringer
  • Tagarbejde  
  • Gulvbelægning og -reparation
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Etablering af eksempelvis terrasser, skure og annekser
  • Malerarbejde ifm. tømrerarbejde

Kvalitet og kommunikation er vores nøgleværdier

Hos Tømrermester Christiansen ApS går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk. Vi har en professionel tilgang og gør os umage for at sikre dig en løsning, der emmer af faglig dygtighed. Om du ønsker en ny tilbygning eller træterrasse, kan vi realisere dine drømme. Vores værdier er professionalisme, pålidelighed og ærlighed – og de værdier baner vej for måden, vi opfører os på samt måden, vi udfører arbejdet på.

Vi følger fagets traditioner og teknikker for at sikre dig en kvalitetsløsning, der imødekommer dine ønsker og behov, samt holder i mange år frem. Vi har en maler tilknyttet, der kan stå for malerarbejdet, hvis der skulle være behov for dette. Om du er privat eller erhverv, kan Tømrermester Christiansen ApS følge dit tømrer- eller byggeprojekt til dørs. 

Fokus på din tilfredshed 

Vores førsteprioritet er din tilfredshed, og derfor går vi højt op i, at alt spiller. Det gør vi blandt andet gennem en åben, gennemsigtig dialog, der sikrer, at vi forstår dine ønsker til slutresultatet. Hertil sørger vi for at informere dig undervejs, så du ved besked om status og potentielle ændringer i planen. Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi ofte får ros for det kvalitetshåndværk, vi leverer. At sikre kunderne et ordentligt, flot håndværk er nemlig drivkraften bag Tømrermester Christiansen ApS.

Gennemsigtig kommunikation og pris

Vi vægter højt at være gennemsigtige i vores kommunikation, herunder om prisen. Når det kommer til småt arbejde koster første time 1.500 kr. plus moms. Herefter tager vi en timepris på 450 kr. plus moms. Vi udarbejder et samlet tilbud på større projekter.

Kontakt Tømrermester Christiansen ApS i dag

Ønsker du et kvalitetshåndværk, kan du trygt kontakte Tømrermester Christiansen ApS. Vi er klar til at råde og vejlede dig til den bedst mulige løsning – og sikre dig det slutresultat, du drømmer om. Du kan kontakte os via kontaktknapperne her på siden eller ringe til os på 21 95 35 49. Vi ser frem til at realisere dine byggedrømme.

Læs mere

Kontakt os her

Ralf Christiansen Indehaver
21 95 ** ** Vis nummer
21 95 35 49

Tømrermester Christiansen ApS

Rødovrevej 222A

2610 Rødovre

CVR: 36720824

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Tømrermester Christiansen ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Etablering af træterrasse 2670 Greve
5 dage siden
Etablering af trappe m.m. 2750 Ballerup
1 uge siden
Etablering af mindre træterrasse 2900 Hellerup
1 uge siden
Renovering af lofte og gulv 2450 København
1 uge siden
Montering af vindue 2880 Bagsværd
2 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vores prisniveau
450 kr./t.

Det synes kunderne om os

0
2 anmeldelser
3byggetilbud.dk 2 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Løste opgaven hurtigt og upåklageligt.

Jens D., 17 jul. 2023

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Tømrermester Christiansen ApS

Send en forespørgsel til Tømrermester Christiansen ApS