Elite håndværker

TFK Services

4.8 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

TFK Services

TFK Services

- Tømrer,- maler- og brolæggerarbejde på hele Sjælland

Jeg er handyman med stort H, og hos mig er et ord et ord. Jeg har 10 års erfaring med at hjælpe mine kunder med kvalitetsbevidst maler-, tømrer- og brolæggerarbejde. Jeg udfører malearbejde både indvendigt som udvendigt. Trænger din facade til en ny farve eller skal den gamle farve genopfriskes, så kontakt mig.

Jeg udfører tømrerarbejder inden for træterrasser, tilbygninger, udskiftning af vinduer og døre samt gulve og lofter. Min makker og jeg kører gerne ud og skifter de gamle vinduer eller hjælper dig med at få bygget carporten, så bilen kan holde i tørvejr.

Som erfaren brolægger kan jeg hjælpe dig med fliser, indkørsler, støttemurer og kantsten. Jeg kan ligeledes klare at lave dit nye haveanlæg samt beskære dit eksisterende, så din indkørsel står helt skarp.

Problemer med at få huset solgt? Lad mig friske facaden op

Som handyman varetager jeg mange opgaver, og en af de sjovere opgaver jeg har prøvet, er at hjælpe med at få huse solgt. Det har jeg gjort ved at foreslå en ny omgang maling af facaden samt rydde op og luge ud i haven. Det er altid en fornøjelse at gøre både sælger og køber glade.

Jeg kan varetage alle slags kunder, da jeg også udfører totalentrepriser. Er du privat boligejere, erhverv eller en boligforening? Så finder du en samlet løsning ved at kontakte mig.

Går aldrig på kompromis med kvaliteten

Jeg overholder alle aftaler og ringer altid på døren til den aftalte tid. Jeg går meget op i tæt kundekontakt, og sikrer mig altid at forventningsafstemme med kunden inden jeg siger ja til opgaven. For mig er kvaliteten i højsædet og jeg afleverer altid et stykke arbejde, jeg stolt af og kan stå inde for. Kontakt mig i dag ved at ringe på tlf.: 40349767 eller brug kontakt-knappen herunder.

Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2019
Ambassadør 2020
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver TFK Services senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Thomas Kjær
Thomas Kjær Indehaver
40 34 ** **
[email protected]***.dk
TFK Services Ømarksvej 13 4100 Ringsted
CVR: 33107056
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du TFK Services
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu