TFK Services V/Thomas Follin Kjær

TFK Services varetager de fleste handyman-opgaver med fokus på en god service i øjenhøjde. Deres fokus og spidskompetence er inden for tømrerfaget og brolægning, hvor du kan være garanteret et godt håndværk. Ring for mere info på: 40349767

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til TFK Services V/Thomas Follin Kjær

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

TFK Services

- Tømrer,- maler- og brolæggerarbejde på hele Sjælland

Jeg er handyman med stort H, og hos mig er et ord et ord. Jeg har 10 års erfaring med at hjælpe mine kunder med kvalitetsbevidst maler-, tømrer- og brolæggerarbejde. Jeg udfører malearbejde både indvendigt som udvendigt. Trænger din facade til en ny farve eller skal den gamle farve genopfriskes, så kontakt mig.

Jeg udfører tømrerarbejder inden for træterrasser, tilbygninger, udskiftning af vinduer og døre samt gulve og lofter. Min makker og jeg kører gerne ud og skifter de gamle vinduer eller hjælper dig med at få bygget carporten, så bilen kan holde i tørvejr.

Som erfaren brolægger kan jeg hjælpe dig med fliser, indkørsler, støttemurer og kantsten. Jeg kan ligeledes klare at lave dit nye haveanlæg samt beskære dit eksisterende, så din indkørsel står helt skarp.

Problemer med at få huset solgt? Lad mig friske facaden op

Som handyman varetager jeg mange opgaver, og en af de sjovere opgaver jeg har prøvet, er at hjælpe med at få huse solgt. Det har jeg gjort ved at foreslå en ny omgang maling af facaden samt rydde op og luge ud i haven. Det er altid en fornøjelse at gøre både sælger og køber glade.

Jeg kan varetage alle slags kunder, da jeg også udfører totalentrepriser. Er du privat boligejere, erhverv eller en boligforening? Så finder du en samlet løsning ved at kontakte mig.

Går aldrig på kompromis med kvaliteten

Jeg overholder alle aftaler og ringer altid på døren til den aftalte tid. Jeg går meget op i tæt kundekontakt, og sikrer mig altid at forventningsafstemme med kunden inden jeg siger ja til opgaven. For mig er kvaliteten i højsædet og jeg afleverer altid et stykke arbejde, jeg stolt af og kan stå inde for. Kontakt mig i dag ved at ringe på tlf.: 40349767 eller brug kontakt-knappen herunder.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt TFK Services V/Thomas Follin Kjær for et uforpligtende tilbud

Her finder du TFK Services V/Thomas Follin Kjær

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne TFK Services V/Thomas Follin Kjær

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

TFK Services V/Thomas Follin Kjær

TFK Services varetager de fleste handyman-opgaver med fokus på en god service i øjenhøjde. Deres fokus og spidskompetence er inden for tømrerfaget og brolægning, hvor du kan være garanteret et godt håndværk. Ring for mere info på: 40349767

Hovedkontor

Ømarksvej 13
4100 Ringsted

CVR: 33107056

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen