TFK Services

- Dedikeret håndværk hver eneste gang

Hos TFK Services ser vi os selv som en professionel paraply, der omfavner din bolig. Det gør vi fordi vi løser alle de opgaver der rør sig i og omkring din bolig. Om drømmen er en ny terrasse eller flotte udearealer – nyt tag, vinduer eller flot malerarbejde, så løfter vores team af passionerede fagmænd din opgave til perfektion.

Vi dækker hele Sjælland, hvor vi hjælper boligforeninger, erhverv og private boligejere trygt i mål med projekterne. Vi er også klar til at hjælpe dig med:

  • Tag og tagrender
  • Vinduer og døre
  • Belægning
  • Havearbejde
  • Støttemure
  • Malerarbejde

Vi knokler – og vi elsker det

Med teamet fra TFK Services på opgaven møder du fagmænd, der brænder for det vi laver. Vi rummer en bred vifte af kompetencer, som supplerer hinanden super godt. Vi er hårdtarbejdende, men har det altid sjovt imens.

At dygtiggøre os står højt på arbejdslisten og vi leverer kun resultater, som vi selv er stolte af. Vi deler vores erfaringer med hinanden og giver rum til gode idéer. Vores indehaver har eksempelvis udført brolægningsopgaver i mange år, men elsker også at male – ligesom vi har en dygtig maskinmekaniker, der også er ekspert i udendørs terrasser. Bruger du TFK Services får du altså et firma på besøg, der ikke er bange for at tage fat og giver sig 110 procent, hver eneste gang.  

Rådgiverkasketten har vi altid på

Hos TFK Services brænder vi for den gode idé. Vi ser os som kundernes sparringspartner, som gerne kommer med kreative og kvalitetsrigtige løsninger tilpasset dit budget. Med vores store erfaring og dine behov i fokus finder vi derfor den rigtige løsning til netop dig.

Går aldrig på kompromis med kvaliteten

Vi overholder alle aftaler og ringer altid på døren til den aftalte tid. Du kan stole på TFK Services og vi er klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag ved at ringe på tlf.: 40349767 eller brug kontakt-knappen herunder. 

Læs mere

Kontakt os her

Thomas Kjær
Thomas Kjær Indehaver
40 34 ** ** Vis nummer
40 34 97 67

TFK Services

Ømarksvej 13

4100 Ringsted

CVR: 33107056

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver TFK Services senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

50 opgaver vundet

Boligforening - Omlægning af fliseterrasser 2770 Kastrup
3 dage siden
Erhverv - lægning af fliser m.m. 4690 Haslev
5 dage siden
Omlægning af fliser i indkørsel 2650 Hvidovre
5 dage siden
Etablering af støttemur m.m. 4200 Slagelse
1 uge siden
Lægning af sten i have 4180 Sorø
3 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
27 anmeldelser
google.com 1 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 26 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Super behagelige og flot udført arbejde.

., 14 maj 2024

TFK var super dygtige og pligtopfyldende. Meget tilfredsstillende oplevelse.

Lasse S., 06 okt. 2023

Lige fra afgivelse af tilbud på en fortrinsvis lille opgave til den endelige udførelse, der har kontakten været professionel og arbejdet udført med stor tilfredshed hos mig.

Kenni R., 29 mar. 2022

Arbejdet udført professionelt og hurtigt uden problemer.

Stefan F., 28 mar. 2022

Vi står tilbage med en ganske pæn forhave, og et pænt flisearbejde. Ift. den oprindelige gennemgang af haven og projektet føler vi dog, at baghaven ikke har fået det samme fokus ift. at skabe...
Vi står tilbage med en ganske pæn forhave, og et pænt flisearbejde. Ift. den oprindelige gennemgang af haven og projektet føler vi dog, at baghaven ikke har fået det samme fokus ift. at skabe en plan plæne. Vi står tilbage med en ærgelig følelse over håndteringen af opgaven, som blev udskudt 5-6 uger pga. diverse undskyldninger om sygemeldinger, andre opgaver og manglende levering af fliser. Samtidig blev vi efter opgavens start informeret at det ellers accepterede tilbud ville stige med ca. 25%, hvilket vi nægtede at betale da tilbuddet var underskrevet. Dårlig service, desværre.
Læs mere

Martin L., 03 maj 2021

Super professionelle og dygtige håndværkere, vi er meget glade for resultatet.

Sara L., 27 apr. 2021

Veludført arbejde, afleveret til den aftalte tid og pris. Erik Kloster AB Fyrrevænget 3630 Jægerspris

Erik K., 13 apr. 2021

En meget god oplevelse. Aftaler blev overholdt og et flot resultat

Christian H., 07 maj 2020

TFK Services v/Thomas Follin Kjær - alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke og super veludført arbejde. Var der nogle spørgsmål svarede han med det samme!

Per S., 23 apr. 2020

Vi kan kun anbefale tfk services. Vi havde en hel have og indkørsel der blev gravet op og lagt om. Inkl brolægning, højbede og hegn. Samarbejdet og dialogen med hele teamet har været helt i top...
Vi kan kun anbefale tfk services. Vi havde en hel have og indkørsel der blev gravet op og lagt om. Inkl brolægning, højbede og hegn. Samarbejdet og dialogen med hele teamet har været helt i top. Dette på trods af flere ændringer og uforudsete udfordringer under vejs. Rasmus Jens og Thomas møder hver dag ind med en positiv og løsningsorienteret indstilling, og effektiviteten har været i top. Alt i alt en rigtig god proces fra tilbud henover udførsel og til afslutning. 5 store stjerner fra os
Læs mere

Karen R., 14 apr. 2020

Fin service. Lang leveringstid, men det var ok for min opgave. Altid svar på henvendelse.

Torben M., 29 nov. 2019

Super godt arbejde

Kenneth ., 08 nov. 2019

Det var et pænt arbejde. Og gode håndværker.

OLE N., 03 jul. 2019

Jeg er tilfreds med deres arbejde og de har lavet et godt stykke arbejde

Sarah ., 09 apr. 2019

Vi fik lagt terrasse. Arbejdet blev udført meget professionel og vi er meget glade for resultatet. Det var herudover godt at vi undervejs i arbejdet kunne få lov til at ændre lidt i hvad vi opri...
Vi fik lagt terrasse. Arbejdet blev udført meget professionel og vi er meget glade for resultatet. Det var herudover godt at vi undervejs i arbejdet kunne få lov til at ændre lidt i hvad vi oprindeligt havde aftalt fx fik vi lagt blomsterbede og lidt ekstra fliser mm Altid i alt en rigtig god oplevelse
Læs mere

mads V., 07 mar. 2019

Alt ok. God pris og godt håndværk. Fuldt tilfreds:-)

Jannik R., 25 feb. 2019

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du TFK Services

Send en forespørgsel til TFK Services