T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS

4.7 ud af 5 stjerner
E-mail 20 96 ** **

T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS

Hos T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS leverer vi kvalitetsrige løsninger i alt, hvad vi laver. På trods af at vi er en nyopstartet virksomhed, har vi 12 års erfaring med i firmabilen, når vi ruller ud. Og det er uanset, om vi ruller ud til kunder i privaten, foreninger og erhverv, eller om det er renovering eller nybyg. Vi leverer vores løsninger inde for felterne:

  • Belægning
  • Hegn
  • Carporte
  • Fundamenter
  • Gravning

Finessen i fokus

Vi går meget op i at levere et resultat, der gør mere end bare at klare opgaven – vi kredser nemlig altid om detaljen. Så for os er finessen og æstetikken i fokus, når vi leverer et projekt – og det får vi også ros for af vores kunder.

Kunderelationen

Hos T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS er en god kunderelation en naturlig del af vores identitet. Vi sørger for altid at tage vores kunde i hånden gennem hele byggeprocessen og sikrer, at alle ønsker og forventninger bliver indfriet. Dertil går vi op i at holde byggepladsen ren og pæn, således at byggerod ikke bliver en forhindring for vores kunder.

Kontakt os

Så hvis du er interesseret i, at dit projekt bliver eksekveret med en stor sans for detaljen, og af en håndværker du kan stole på, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar med en uforpligtende samtale om dit projekt på kontaktknapperne herunder. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Læs mere

Kontakt os her

Thomas Rosholm Poulsen
Thomas Rosholm Poulsen Indehaver
20 96 ** ** Vis nummer
20 96 36 03

T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS

Kongensgavevænget 2

3200 Helsinge

CVR: 43251694

Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
21 anmeldelser
google.com 2 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 19 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Flinke og effektive. Meget ordentlige. Jeg fik anlagt 16 m2 terrasse med fliser. Fra aftalen blev indgået til materialerne ankom i nattens mulm og mørke til fliserne blev lagt gik der få dage. Jeg kom bare hjem fra arbejde og vupti terrassen stod færdig.

Charlotte Christensson, 25 mar. 2023

Super godt udført arbejde af dygtige og venlige folk👏🏼👏🏼

Morten K., 13 feb. 2023

Mageløse! Hurtige, pålidelige og helt fantastiske

Charlotte C., 04 maj 2022

Jeg laver normalt ikke anmeldelser af firmaer, men dette firma har fortjent en anmeldelse herfra. Jeg bestilte dette firma til at komme og lave græsplænen med nyt muldlag og græs. De rykkede af...
Jeg laver normalt ikke anmeldelser af firmaer, men dette firma har fortjent en anmeldelse herfra. Jeg bestilte dette firma til at komme og lave græsplænen med nyt muldlag og græs. De rykkede aftalen cirka en uge. Fair nok der kan være travlt. Det viser sig, at ham som kom herud overhovedet ikke havde fået noget at vide om hvad der var blevet aftalt. Kun at der skulle graves af og spredes muld og sås græs. Firmaets chef mener at deres arbejde er helt ok. Det har medført et fald ind mod huset på 4-5 cm pr. meter, før var det 1-2 cm væk fra huset. Han nægter, at et fald mod huset er et problem og siger at vand ikke samler sig på det laveste niveau (som nu er op af soklen) Firmaet har dog tilbudt en dårlig lappeløsning med at lave drænhuller i stedet for at fjerne problemet. Så nu står jeg selv med opgaven, at rette hele haven, fordi de ikke vil levere et ordentligt stykke arbejde. Jeg vil derfor ikke anbefale dette firma til nogen.
Læs mere

Michael Pedersen, 25 mar. 2022

Jeg har været meget tilfreds med T.R Entreprise. Der har været en nem kommunikation i forløbet fra start til slut og jeg er meget tilfreds med resultatet: T.R Entreprise har etableret en 35kvm terrasse med store naturstens fliser og resultatet er blevet super flot.

Julie S., 06 jan. 2022

Er tilfreds med arbejdsopgavens udførelse. Dog har furerne samme brede som før, men nu ligger de flot og plant.

., 25 maj 2021

Det var en god oplevelse med T.R Entreprise

FDM B., 01 feb. 2021

Meget omhyggelig og ansvarsfuld med sit arbejde

Lise-Lotte J., 20 aug. 2020

Vi er meget tilfredse med T.R. Entreprise, arbejdet med belægningen er flot udført og til aftalt pris.

Lars S., 07 aug. 2020

Super håndtering

Jan P., 28 jul. 2020

Vores bygge opgave er afsluttet med stor tilfredshed. T. R. Entreprise har løst opgaven særdeles godt selv om den måske var større end antaget. Thomas som stod for opsætningen af Komposit ...
Vores bygge opgave er afsluttet med stor tilfredshed. T. R. Entreprise har løst opgaven særdeles godt selv om den måske var større end antaget. Thomas som stod for opsætningen af Komposit 2 Hegnet var yderst kompetent, og meget omhyggelig og nøjagtig, så kan klart anbefale T.R Entreprise til den slags opgaver. Yderligere blev vi løbende informeret om tidsforløbet og hvornår han ankom hver dag , en god ting der gør man føler sig tryk. Med venlig hilsen Poul-Erik Frey Pinusvej 17, Helsinge
Læs mere

Poul-Erik F., 17 jul. 2020

Ja, er afsluttet.

Signe S., 08 jul. 2020

Det har været en rigtig god oplevelse at have T.R. Entreprise & Ejendomsservice til at udføre opgaven i vores have. Det hele er forløbet efter planen og med stor tilfredshed for det udførte arb...
Det har været en rigtig god oplevelse at have T.R. Entreprise & Ejendomsservice til at udføre opgaven i vores have. Det hele er forløbet efter planen og med stor tilfredshed for det udførte arbejde. Tider er blevet overholdt hele vejen og opgaverne er løst yderst tilfredsstillende og med god vejledning og indvoldvering og sparing med os hele vejen. Vi er meget tilfredse.
Læs mere

Michaela C., 19 jun. 2020

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS

Send en forespørgsel til T.R. Entreprise & Ejendomsservice ApS