Elite håndværker

T.R. Entreprise & Ejendomsservice

4.9 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

T.R. Entreprise & Ejendomsservice

T.R. Entreprise & Ejendomsservice

Hos T.R. Entreprise & Ejendomsservice leverer vi kvalitetsrige løsninger i alt, hvad vi laver. På trods af at vi er en nyopstartet virksomhed, har vi 12 års erfaring med i firmabilen, når vi ruller ud. Og det er uanset, om vi ruller ud til kunder i privaten, foreninger og erhverv, eller om det er renovering eller nybyg. Vi leverer vores løsninger inde for felterne:

  • Belægning
  • Hegn
  • Carporte
  • Fundamenter
  • Gravning

Finessen i fokus

Vi går meget op i at levere et resultat, der gør mere end bare at klare opgaven – vi kredser nemlig altid om detaljen. Så for os er finessen og æstetikken i fokus, når vi leverer et projekt – og det får vi også ros for af vores kunder.

Kunderelationen

Hos T.R. Entreprise & Ejendomsservice er en god kunderelation en naturlig del af vores identitet. Vi sørger for altid at tage vores kunde i hånden gennem hele byggeprocessen og sikrer, at alle ønsker og forventninger bliver indfriet. Dertil går vi op i at holde byggepladsen ren og pæn, således at byggerod ikke bliver en forhindring for vores kunder.

Kontakt os

Så hvis du er interesseret i, at dit projekt bliver eksekveret med en stor sans for detaljen, og af en håndværker du kan stole på, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar med en uforpligtende samtale om dit projekt på kontaktknapperne herunder. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Kontakt os her
Thomas Rosholm Poulsen
Thomas Rosholm Poulsen Indehaver
20 96 ** **
t.rosholm@***.com
T.R. Entreprise & Ejendomsservice Kongensgavevænget 2 3200 Helsinge
CVR: 31309026
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Autorisationer og garantier
Her finder du T.R. Entreprise & Ejendomsservice
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu