Skelby Tagdækning

- Erfaren tagdækning med sans for detaljerne

Med Skelby Tagdæknings mange års erfaring, sans for detaljerne og gode rådgivning, er du sikret i dit tagprojekt. Som specialist hjælper vi dig trygt igennem processen.

Specialist i tagpap

Hos Skelby Tagdækning er vores foretrukne opgave at arbejde med tagpap. Vi har ekspertisen og erfaringen til at udføre opgaver af enhver størrelse og kompleksitet inden for denne tagtype. Vores fokus ligger på at levere et kvalitetsresultat, der holder i mange år fremover.

Tagdækning til både privat og erhverv 

Vi betjener både private og erhvervskunder på hele Sjælland. Uanset om du skal have lagt nyt tag på dit hus eller renoveret taget hos din virksomhed, står vi klar til at hjælpe. Vores ekspertise og fleksibilitet gør, at vi kan håndtere enhver type tagopgave.

Vores kerneværdier

Den gode kontakt med kunden: Vi lægger stor vægt på at have en åben og transparent kommunikation med vores kunder. Vi lytter til dine ønsker og behov og sørger for at holde dig opdateret under hele processen. Vores mål er at sikre, at du er tilfreds med resultatet.

Ordentligt udførelse i arbejdet: Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi arbejder omhyggeligt og præcist for at sikre, at dit tagprojekt bliver udført ordentligt. Vi er ikke bange for at bruge den ekstra tid, der kræves for at opnå det bedste resultat.

Aftaler er aftaler: Hos Skelby Tagdækning holder vi det, vi lover. En aftale er en aftale, og vi overholder altid vores deadlines og leverer til tiden. Vi sætter en ære i at være pålidelige og til at stole på.

Dit projekt er i trygge hænder hos Skelby Tagdækning

Er du i gang med et tagprojekt, eller overvejer du at få det udskiftet? Så står Skelby Tagdækning klar til at hjælpe dig! Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os på 60 18 13 02 eller kontaktknapperne her på siden.

- Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere

Kontakt os her

Michael Kjær Jakobsen
Michael Kjær Jakobsen Indehaver
60 18 ** ** Vis nummer
60 18 13 02

Skelby Tagdækning

Ulstrupvej 1

4160 Herlufmagle

CVR: 21706434

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Skelby Tagdækning senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Tagentreprise - Tagpap 2300 København S
6 dage siden
Lægning af tagpap på anneks 2680 Solrød Strand
1 uge siden
Lægning af tagpap 4700 Næstved
1 uge siden
Udskiftning af tag 2730 Herlev
2 uger siden
Prisoverslag - Udskiftning tagpap 2670 Greve
4 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
7 anmeldelser
3byggetilbud.dk 7 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Michael, som driver firma, er en gennemgående ordentlige fyr. Han forslåede en løsning der kostede en femtedel af den løsning jeg self havde fundet på, pga mine samtaler med andre firmaer, og ...
Michael, som driver firma, er en gennemgående ordentlige fyr. Han forslåede en løsning der kostede en femtedel af den løsning jeg self havde fundet på, pga mine samtaler med andre firmaer, og den holdt 100%. Inden vi sagde farvel nåede han at sige at det var vigtigt for ham at kunne kigge mig i øjnene fremover, så jeg skulle bare ring hvis der var nogle der ikke var som det skulle være. Alt i alt er det en varme anbefaling herfra.
Læs mere

Martin K., 15 nov, 2023

Seriøs tilbudsgivning - og god udførelse

Mogens N., 15 aug, 2023

Dejlig omhyggelig person, kom som aftalt, flot arbejde

John G., 21 jul, 2023

Mødestabil, omhyggelig og ordentligt udført håndværk. Vil klart anbefale Michael!

., 06 jul, 2023

Super flink fyr. Han vejlede helt rigtigt og betryggende og til en fornuftig pris. Kan kun anbefale ham til alle. Hans nummer er allerede givet videre til familie som også skulle have lavet et tag.

Michael B., 27 jun, 2023

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Skelby Tagdækning

Send en forespørgsel til Skelby Tagdækning